من میترسم:(
-
@f-noori7979 ممنون عزیزم خوشحالم که حالت بهتره این تازه درس فیزیکم بود هروقت فکرکردی خیلی عقبی بیا تا از بقیه درسا بگم برات
باورت میشه من فقط ی گفتار از فصل اول زیست یازدهم ۸ ساعت وقتمو گرفت ولی مثل چی چسبیدم بهش تا بفهممش
برای تستای فیزیکم پاسخنامه نگرفتم تا خودم به جواب برسم برای ی تست باور کن سه روز وقت گذاشتم بقول شیرازیا له له شدم بخدا تا رسیدم بجواب ولی خیلی حال داد
میدونی از نظر من تست های سخت مثل عصبکشی (اندو) دندون ۶ میمونه وقتی ی کانال رو پیدا نمیکنی که به بیمار نمیگی پاشو برو نمیتونم تو موظفی پیداش کنی گوتا بزاری بیمار رو از درد نجات بدی به کنکور مثل ی بیمار نگاه کن خانم دکتر وسط کار به بیمارت میگی پاشو برو فکرای منفی نمیزاره؟؟؟
اینارو نمیگم که بگی ووااو چقد فلانه میگم که بدونی از تو ضعیفتر خیـــــــــلی هس یکیش من محبوبه زارع ۳۵ ساله از شیرازMahbobeh Zare
من از حرفای شما انگیزه گرفتم چون پر از امید بود
من وقتی میبینم یکی که شرایطش طوریه که میتونه بیخیال درس خوندن باشه ولی اینکارو نمیکنه و همه تلاششو میکنه تا به اون چیزی که دوست داره برسه خیلییییی خوشحال میشم
خیلی خوبه که اینقدر برای رسیدن به رویاتون پشتکار دارین
ان شاءالله همه نتیجه تلاششونو ببینن -
Dokhtar zemestan در من میترسم:( گفته است:
@Dr-Rashidi سلام عزیزم میشه بگی قرآن 8 بعدی از کجا دانلود کردی؟
من از یوتیوب پیدا کردم جانم متاسفانه تو کشور خودمون نمیشه یه فایل قران هشت بعدی توپ پیدا کرد ولی تو یوتیوب انقد تنوع زیاد بود که من لذت بردم واقعا
@Dr-Rashidi ممنونم
️
-
عین این هفته منه ...هفته قبل پیشرفت خوبی داشتم ولی از شنبه همه چی بهم خورد تا الان هر چی میکنم درست نمیشه دوست دارم داد بزنم هرچی تلاش میکنم تهش نهایتا به بازه 6 تا 9 میرسم خسته شدم نمیتونم تست خوب بزنم نمیتونم درست بخوابم همه چی بهم ریخت و من گیر کردم و نمیتونم درستش کنم...! کسی راهکاری بلده بگگه خسته شدم دیگه...!
@تجربیا @مشاوره-انگیزشی-کنکور @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی
به نظرم الان مهم ترین وظیفه مون تو این جهان اینه که این راهی رو که شروع کردیم فوق العاده تموم کنیم و به خودمون هیچ بدهی نداشته باشیم.و هنوز فرصت تغیر هست و کسی به نفعش میشه که خسته نشه قانع نشه کم نیاره ... -
ممنون ازهمتون بچه ها...
همین ارامشی که برگردوندید بهم رو برای همتون ارزو میکنم -
zahra alaei
سلام
صحبت هام رو با یک مثال شروع میکنم
دیدی میری یک جای و می خوای یک کاری رو انجام بدی
یه آشنا هم داری کی مطمئنی هرچقدر کارت سخت باشه اون کمکت میکنه تا کارت به راحتی انجام بشه و تو قبلش یک آرامشی داری و استرسی نداریکنکور هم هنینطوری وقتی میدونی خدا هست و سرجلسه کنکور کمکت میکنه ((البته کمک خدا به کسای که تلاش کردن )) پس چرا استرس بگیرت
بهش که فکر میکنم ناخوداگاه لبخند میزنم:)
فوق العاده بود:) -
Mahbobeh Zare چقدر حرفتون پر از امیده..ممنونم ازتون که وقت گذاشتین و جواب دادید
فقط یه سوال با خستگی این راه چیکار باید کرد ...20 روز دیگه کنکوره ولی من خیلی خستم..اصلا تمرکز درست درس نخوندن رو ندارم..میشه یه راهکار بدین بهم؟@_fatemeh_ عزیزم خستگیت جسمی نیس ذهنیه وقتی ذهن خسته باشه جسم درست عمل نمیکنه فقط میتونم بگم توی فاز غم نرو ذهنتو تحلیل میده نزار فکرت پرت بره
دیدی اکثرا صبح بعداز ۸ ساعت خواب میگن خسته ایم انگار تو خواب کتکمون زدن دلیلش اینه که اینقدر در طول روز راجع به مسائل بیخودی فکر میکنیم موقع خواب ذهن بیچاره باید همه رو پردازش کنه و اونایکه بدرد نمیخوره پاک کنه مثل فلش کردن گوشی بخاطر همین صبح که بلند میشیم خسته ایم ساعت ۵ بیا پی وی حتما -
-
@Infinitie-A در من میترسم:( گفته است:
-
راهکاری برای اینکه شبا از استرس خوابم نمیبره دارین؟:(
این روزا چی ارومتون میکنه؟
من یه حس وحشت زده ی عجیبی دارم..
وقتیم خوابم میبره همش دارم یه سوالی رو حل میکنم ک هیچوقت به جوابش نمیرسم
کلا روزای سختیه
وقتیم خوب نمیخوابم کل روزم خراب میشه....
واقعنم دیگه نمیتونم ی سال دیگه بمونمzahra alaei
شما کنکوری هستی؟من چندتا جمله میگم همش رو بخون:
نتیجه کنکور فقط یه رتبه هست نمیگن قبول شدی یا نشدی!!
خب توی انتخاب رشته هم که فقط پزشکی نیست!!
لازمم نیست کل عمرت رو توی کنکور خلاصه کنی زندگی با ارزش تر از اون درسیه که داری میخونی!!
میدونی؟همین وحشت هست که مانع موفقیت میشه.
تو واسه کنکور درس میخونی؟مطمئن باش اگه اینجوری باشه قبول نمیشی.
باید علاوه بر درس تفریح و سرگرمی و... داشته باشی تا بازدهی درس بیشتر بشه.
درس رو هم باید به عنوان سرگرمی بخونی و هیولا نسازی