سوال فوری خیلی مهمممم
-
سلام ...
ایده ی استفاده از حسابان بچه های ریاضی رو من تو کله ی همه انداختم
همه شو میتونی ببینی جز قسمت های 1 و 2 و 7 و 8 و 9 ..
برای آمار و احتمال هم میتونی از قسمت های 61 تا 65 لینک زیر استفاده کنی
https://alaatv.com/set/217
موفق باشی@Sh-E این حسابانی که شما گفتی همان حسابان کنکور است؟ حسابان یازدهم هم ببینم برا تجربی؟
-
@Sh-E سلام دوست عزیز. ممنون از توجهت. رفیق من میتونم حسابان یازدهم هم برای تجربی ببینم؟
-
@Sh-E این حسابانی که شما گفتی همان حسابان کنکور است؟ حسابان یازدهم هم ببینم برا تجربی؟
-
King of Biology آره میتونی ببینی. و بله . میدونم که حسابان ریاضی هاست!
آره حسابان ریاضی هارو ببین برای ریاضی تجربی . و باور کن من امتحانش کردم و نتیجه دیدم. میگی نه از دانش آموزم بپرس .
Mono@Sh-E دانش آموزت؟ ببخشید لطفا میشه منم راهنمایی کنید که به ترتیب بیینم؟ لطفا کمکم کن خدا خیرت بده
-
zeinabmaghsoudi در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
برای ریاضی راه ابریشم بهترینه
اخه ایشون یازدهمن هنوز یک سوم مباحث رو خوندن یکم شاید واسشون گیج کننده باشه
@nazi-salehi در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
از همون اول به نظرم قوی شروع کنن بهتره
اگر خیلی صفر باشن بهتره با اقای امینی راد استارت بزنن و وقتی راه افتادن اقای ثابتیو ادامه بدن
اگر نه متوسط رو ب بالا باشه
از همون اقای ثابتی شروع کنه اول صفر تا صد بعد تورق راه ابریشمو بعد تست زدن یکار اصولیه
حسابان خوندن به نظرم ی کار بیهودست
بازم میل خودشون -
@Sh-E دانش آموزت؟ ببخشید لطفا میشه منم راهنمایی کنید که به ترتیب بیینم؟ لطفا کمکم کن خدا خیرت بده
King of Biology بله . من توی آلا 5 تا دانش آموز دارم که کار برنامه ریزیشونو قبول کردم.
(خدا تا وقتی اینا کنکور میدن منو زندگی نگه داره!) که خب از 5 تا 4 تاشون تجربی هستن . من حتما میخواستم که با آقای ثابتی کار کنن ریاضیشونو . پس مباحث درسی حسابان1 بچه های ریاضی رو با کتاب تجربی ها مطابقت دادم و از اون لینک کمک گرفتیم برای آموزش. مونو از 14 تیر شروع کرد و الآن کل فیلمای ریاضی اون لینک رو دیده .
همون قسمت هایی که گفتم رو ببینی کارت راه میفته برای مبحث آموزش . بازم خودت میدونی -
King of Biology بله . من توی آلا 5 تا دانش آموز دارم که کار برنامه ریزیشونو قبول کردم.
(خدا تا وقتی اینا کنکور میدن منو زندگی نگه داره!) که خب از 5 تا 4 تاشون تجربی هستن . من حتما میخواستم که با آقای ثابتی کار کنن ریاضیشونو . پس مباحث درسی حسابان1 بچه های ریاضی رو با کتاب تجربی ها مطابقت دادم و از اون لینک کمک گرفتیم برای آموزش. مونو از 14 تیر شروع کرد و الآن کل فیلمای ریاضی اون لینک رو دیده .
همون قسمت هایی که گفتم رو ببینی کارت راه میفته برای مبحث آموزش . بازم خودت میدونی@Sh-E همون حسابان یازدهم که 41 قسمته دیگه؟
-
@Sh-E همون حسابان یازدهم که 41 قسمته دیگه؟
-
@nazi-salehi در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
از همون اول به نظرم قوی شروع کنن بهتره
اگر خیلی صفر باشن بهتره با اقای امینی راد استارت بزنن و وقتی راه افتادن اقای ثابتیو ادامه بدن
اگر نه متوسط رو ب بالا باشه
از همون اقای ثابتی شروع کنه اول صفر تا صد بعد تورق راه ابریشمو بعد تست زدن یکار اصولیه
حسابان خوندن به نظرم ی کار بیهودست
بازم میل خودشونzeinabmaghsoudi با داشتن راه ابریشم و تست هاش، نیازه برم کتاب تست بخرم؟
-
zeinabmaghsoudi با داشتن راه ابریشم و تست هاش، نیازه برم کتاب تست بخرم؟
King of Biology در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
خیر به هیچ منبع دیگه ای نیاز ندارین
-
zeinabmaghsoudi برای اموزش اولیه چیکار کنم؟
-
zeinabmaghsoudi چیکار کنم دهم یازدهم دوازدهم رو آموزش رو تکمیل کنم بعد برم سراغ ابریشم؟
-
ببینید من نمیدونم شما در چ سطحی هستی
اگر پایت ضعیفه اولش پیله های ابریشمو ببین
بعد با اقای امینی راد شروع کن ایشون خیلی از صفر درس میدن
بعد که به یه سطح تقریبا متوسط رسیدی هر مبحث رو جدا گانه با صفر تا صد اقای ثابتی شروع کن
صفر تاصد اون بحثو اگر دیدی برو سراغ تورق ابریشم و بعد شروع به حل تستا و بقیه قسمتا میکنی -
zeinabmaghsoudi چیکار کنم دهم یازدهم دوازدهم رو آموزش رو تکمیل کنم بعد برم سراغ ابریشم؟
بهترین راه موفقیت ریاضی خوندن مبحثی اون از پایه است
-
بهترین راه موفقیت ریاضی خوندن مبحثی اون از پایه است
zeinabmaghsoudi دوست عزیز میشه بیای شخصی چت کنیم راهنماییم کنی لطفا؟ دنبالت کردم