درخواست مشاوری آقای امینی راد
-
با سلام خدمت تمام زحمت کشان آلا وتمام دوستان آلایی . بنده به عنوان یک دانش اموزی که به پایه یازدهم میرم از آلا درخواست میکنم که مثل چندین سال پیش که اقای امینی چندین جلسه مشاوره داشتند امسال هم ایشون چندین جلسه مشاوره بزارن وبه نظر من شاید واجب باشه که در این ایام کرونایی که بیان مشاوره بدن مثلا تو ایام مدرسه چگونه درس بخوانیم؟ با چه برنامه ایی پیش بریم وچندین موضوع دیگر ... لطفا رسیدگی کنید با تشکر
دوستان اگر موافقید لطفا حمایت کنید
SOHEIL MORADYAN 0 در درخواست مشاوری آقای امینی راد گفته است:
با سلام خدمت تمام زحمت کشان آلا وتمام دوستان آلایی . بنده به عنوان یک دانش اموزی که به پایه یازدهم میرم از آلا درخواست میکنم که مثل چندین سال پیش که اقای امینی چندین جلسه مشاوره داشتند امسال هم ایشون چندین جلسه مشاوره بزارن وبه نظر من شاید واجب باشه که در این ایام کرونایی که بیان مشاوره بدن مثلا تو ایام مدرسه چگونه درس بخوانیم؟ با چه برنامه ایی پیش بریم وچندین موضوع دیگر ... لطفا رسیدگی کنید با تشکر
منم خیلی موافقم
-
SOHEIL MORADYAN 0 الا بیا ایین تایپک تخداااااا
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
SOHEIL MORADYAN 0 من واسه این موندم این یه هفتس چرا سری به این تایپک نمیزنن
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
SOHEIL MORADYAN 0 الا بیا ایین تایپک تخداااااا
SOHEIL MORADYAN 0
دقیقا در رابطه با شیوه درس خوندن و استراحت و ... برای ماه رمضان بچه ها مشکل داشتن تاپیک های متعددی هم زده بودن ک با هم دیگ بحث کنن و همدیگرو راهنمایی کنن ک چیجوری میشه درس خوند در ماه رمضان ک هم به درسمون اسیب وارد نشه هم سلامتیمون به خطر نیفته و انرژی داشته باشیم خلاصه نتیجه ایی حاصل نشد چون هرکسی به نظری داشت و برای همه مفید نبود.خلاصه اومدم یه تاپیک زدم درخواست کردم ک یک جلسه بیشتر هم نه فقط یک جلسه نیم ساعته یا حالا هرچی اقای امینی یه فیلم ضبط کنن و این موارد رو توضیح بدن کلی هم بچه ها ازش حمایت کردن مدیر هم حضور داشتن و قرار بود ک خبرشو بهمون اعلام کنن که متاسفانه ما هرچ قدر چشم انتظار موندیم برای یه فیلم ،نشد ک نشد ...
به نظر من ،به نظر من منتظر نتیجه نباشین طبق چیزی ک من دیدم ... حالا شایدم شد
به شدت با نظرتون موافقم و اینجا همه چی برای پیشرفت دانش اموز فراهمه ک واقعا بی نظیره و فوق العاده جای تشکر داره چون من تا به حال بدون اغراق هیچ جایی رو ندیدم ک هم اموزش داشته باشن برای تمامی دروس با کلی استاد درجه یک ،این همه فیلم و همایش وجزوه متناسب با سلیقه و سطح علمی دانش اموز، یه انجمن به این خوبی با کلی دانش اموز و دوست دلسوز که به هم کمک میکنن .مدیر و ناظم ک واقعا درحد توانشون رسیدگی میکنن ،نظم میدن به انجمن ،و درخواستای ما رو به گوش عوامل آلا میرسونن ، جلسات رفع اشکالی ک برگزار میشه خیلی فوق العاده ست ینی همه چیز از هر نظر برای پیشرفت و اوج گیری یه دانش اموز فراهمه ک واقعا واقعا جای تشکر و قدردانی داره به جز یه مشاوره ک واقعا خیلی جاش خالیه شاید ،شاید توقع زیاد از حدی باشه ولی وقتی نیست بعضی هامون این همه امکانات رو به هدر میدیم چون نمیدونیم چیجوری باید ازش درست استفاده کنیم ک یک چیز طبیعی هستش و درهرمرحله ای از زندگی برای ادما پبش میاد ک از سردرگمی نجاتشون بده و راهنماییشون کنه ک بیراهه نرن...
به هرحال باز هم اگر امکانش فراهم هست و کسی هست ک بتونه به بچه ها کمک و راهنماییشون کنه ازتون خواهش میکنیم این اخرین خلا رو در مجموعه الا برای رفع نیاز دانش اموزا پر کنید ک مثله مننا امید نشن و با چشم باز به مسیرشون ادامه بدن و زحمت خودشون و شما عوامل آلا به هدر نره ....
بازم ممنون از همه ی عوامل خستگی ناپذیر آلا
@M-an -
این پست پاک شده!
fatemeh8181 پس من ندیدم
-
راستی راستی یه چیز دیگه بیشتر فیلمایی ک اون موقع ضبط شده والان هم هنوز موجوده مثله روش برنامه ریزی به سبک فرمولx و اهمیت خواب و میزان و چگونگی استراحت بین دروس و از این قبیل موارد یه چیز همیشگی بوده و هست و شما میتونید همین الان هم اونا رو برای خودتون تعمیم بدین و فک نمیکنم حتی اگه یه مشاور هم تو انجمن حضور داشته باشه یا فیلم ضبط کنن جدا از انجمن؛ بازهم این موارد رو توضیح بدن چون یک چیز پایه ای هست و همون چیزهایی ک اقای امینی راد داخل اون کلیپ ها گفتن هنوز هم قابل استفاده هست ...
-
راستی راستی یه چیز دیگه بیشتر فیلمایی ک اون موقع ضبط شده والان هم هنوز موجوده مثله روش برنامه ریزی به سبک فرمولx و اهمیت خواب و میزان و چگونگی استراحت بین دروس و از این قبیل موارد یه چیز همیشگی بوده و هست و شما میتونید همین الان هم اونا رو برای خودتون تعمیم بدین و فک نمیکنم حتی اگه یه مشاور هم تو انجمن حضور داشته باشه یا فیلم ضبط کنن جدا از انجمن؛ بازهم این موارد رو توضیح بدن چون یک چیز پایه ای هست و همون چیزهایی ک اقای امینی راد داخل اون کلیپ ها گفتن هنوز هم قابل استفاده هست ...
ye Alaaei سلام میشه بگین این کلیپهارو از کجا ببینیم؟؟
-
ye Alaaei سلام میشه بگین این کلیپهارو از کجا ببینیم؟؟
Mahbobeh Zare
https://alaatv.com/set/37 توی این تاپیک هستش