کنکوری ۱۴۰۰/تابستونو چجوری بترکونم و کنکوری بخونم؟
-
سلام من دهمو خوندم البته سر کلاس بیشتر خواب بودم و از اردیبهشت ۹۹ با آلا آشنا شدم. مشکلاتی داشتم ک نشده از اول تابستون بخونم الان ولی مشکلات کمتر شدن و اگه خدای متعال دیگه ازم امتحان الهی نگیره میخوام کنکوری بخونم ولی من گیج گیجم اصن نمیدونم چقدر واسه هر درس بخونم چجوری بخونم اصن باید چیکار کنم ما تهران بودیم از دست کرونا فرار کردیم اومدیم یه شهر و روستای دورافتاده که مشاور که هیچی دانش آموزم نداره و من واقعا اعصابم از این همه بی برنامه بودن بهم میخوره خودمم حقیقتا برنامه ریزی بلد نیستم چون ۹ سال پیش رو شب امتحانی ۲۰ گرفتم
پلیز هلپ می
-
سلام من دهمو خوندم البته سر کلاس بیشتر خواب بودم و از اردیبهشت ۹۹ با آلا آشنا شدم. مشکلاتی داشتم ک نشده از اول تابستون بخونم الان ولی مشکلات کمتر شدن و اگه خدای متعال دیگه ازم امتحان الهی نگیره میخوام کنکوری بخونم ولی من گیج گیجم اصن نمیدونم چقدر واسه هر درس بخونم چجوری بخونم اصن باید چیکار کنم ما تهران بودیم از دست کرونا فرار کردیم اومدیم یه شهر و روستای دورافتاده که مشاور که هیچی دانش آموزم نداره و من واقعا اعصابم از این همه بی برنامه بودن بهم میخوره خودمم حقیقتا برنامه ریزی بلد نیستم چون ۹ سال پیش رو شب امتحانی ۲۰ گرفتم
پلیز هلپ می
-
برنامهریزی رو که خودتون باید بکنین ولی اگه میخواین من برنامه خودمو بفرستم اونو شخصی سازی بکنین طبق اون پیش برین
-
خب بستگی داره با فیلم های آلا پیش برید یا درسنامه کتاب تست
ولی خب میگن توی برنامه هر روز شیمی و زیست باشن و دوتا از عمومیا و یه روز فیزیک بخونین و روز بعدش ریاضی
دروس عمومی هم همینطور... -
بنظر من با کتاب تست در کنار فیلم های آلا میتونی
رتبه خوبی توی کنکور بیاری.من که خودم تجربی هستم و زیست دهم و یازدهمم رو با آقای موقاری دارم میبندم،
از هر کتابی تست میزنم براحتی جواب رو پیدا میکنم یا حداقل 2 گزینه رو میتونم به سادگی رد کنم.
توکل کن به خدا شروع کن
اگر سال اول هم نشد سال بعدی انشالله با همین اراده ی قوی که داری رشته مورد نظرت رو قبول میشی. -
بنظر من با کتاب تست در کنار فیلم های آلا میتونی
رتبه خوبی توی کنکور بیاری.من که خودم تجربی هستم و زیست دهم و یازدهمم رو با آقای موقاری دارم میبندم،
از هر کتابی تست میزنم براحتی جواب رو پیدا میکنم یا حداقل 2 گزینه رو میتونم به سادگی رد کنم.
توکل کن به خدا شروع کن
اگر سال اول هم نشد سال بعدی انشالله با همین اراده ی قوی که داری رشته مورد نظرت رو قبول میشی.حسین شیرمداح یه سوال...قصد جسارت ندارم ولی توی سوال ایشون هیچ جاش جوری نبود که حرف سال بعد بخواد وسط بیاد چرا یهو رفتین سراغ کنکور سال بعد؟
-
برنامهریزی رو که خودتون باید بکنین ولی اگه میخواین من برنامه خودمو بفرستم اونو شخصی سازی بکنین طبق اون پیش برین
saaaionadms میشه به منم بفرستین
-
saaaionadms میشه به منم بفرستین
kamran kamrani
یکی پیام توی چت خصوصی بفرستین
یسری توضیحات داره اونجا بگم بهتون