کمک درسی
-
ریاضی میکرو -زیست 12 نشرالگو-زبان خیلی سبز
saba zarei اینا رو نمیگرفتی؟!
-
saba zarei اینا رو نمیگرفتی؟!
Hesam Mohammadi
بله -
saba zarei الان شما امسال کنکور دارید یا دارین میرید دوازده که زیست 12 نشر الگو گرفتید؟!
-
saba zarei الان شما امسال کنکور دارید یا دارین میرید دوازده که زیست 12 نشر الگو گرفتید؟!
Hesam Mohammadi
کنکوری هستم -
Hesam Mohammadi
کنکوری هستمsaba zarei آها موفق باشید
-
saba zarei آها موفق باشید
Hesam Mohammadi
ممنون
همچنین -
سلام به دوستان گل کنکوری
امیدوارم حالتون خوب باشه و باقدرت پیش رفته باشید
میخواستم به سوال ازتون بکنم :اگه به یازدهم یا دوازدهم (شروع سال تحصیلی)برمیگشتید چه کتاب کمک درسی ای رو خریداری نمی کردید؟ با دلیل لطفاخیلی ممنون انشاالله که موفق باشید😉🌺🌺
-
شیمی میکرو نگیر من راضی نبودم خیلی سبز بگیر
-
اگه ماز پینوکیو برای شما پیش و پا افتادست پیشاپیش درصد 100 کنکور رو بهتون تبریک میگم
fatemeh8181Hesam Mohammadi بله من نشر الگو میزنم ولی خیلی تعریف مازو شنیدم گرفتم ولی سوالاش خیلی راحتن
-
سلام من امسال سیرتاپیاز ریاضی رو داشتم
راضی نبودم ازش
البته یازدهم -
Hesam Mohammadi بله من نشر الگو میزنم ولی خیلی تعریف مازو شنیدم گرفتم ولی سوالاش خیلی راحتن
fatemeh8181
منم نشر میزنم
ماز کتاب خوبیه ولی نشر اگو سطحش بالاتره نسبت به خیلی سبز -
fatemeh8181
منم نشر میزنم
ماز کتاب خوبیه ولی نشر اگو سطحش بالاتره نسبت به خیلی سبزsaba zarei سطحش به کنار انقدر تستای متنوع داره خیلی سبز شیمی خوبه
-
fatemeh8181
من شیمیم نشر میزنم
کلا با خیلی سبز خیلی راحت نیستم ولی بعضی جاها مجبورم :) -
Hesam Mohammadi بله من نشر الگو میزنم ولی خیلی تعریف مازو شنیدم گرفتم ولی سوالاش خیلی راحتن
fatemeh8181 اگه راحتن نمیدونم به شما چی بگم راجب ماز پینوکیو اون دست شکسته و اینا نه فقط منظورم پینوکیوست نشر الگو تستای بیخود زیادی داره که من دیدم برای همین خوشم نمیاد و از نظرم تستای الکی و بیخود سخت زدن از اصل مطلب مارو دور میکنه در هر صورت از تعریفات شما که کنکور 80 به بالا میزنی زیستو
برای ما هم دعا کن بیایم بالا 😑😐 -
fatemeh8181 اگه راحتن نمیدونم به شما چی بگم راجب ماز پینوکیو اون دست شکسته و اینا نه فقط منظورم پینوکیوست نشر الگو تستای بیخود زیادی داره که من دیدم برای همین خوشم نمیاد و از نظرم تستای الکی و بیخود سخت زدن از اصل مطلب مارو دور میکنه در هر صورت از تعریفات شما که کنکور 80 به بالا میزنی زیستو
برای ما هم دعا کن بیایم بالا 😑😐Hesam Mohammadi شما ازادی مسخره کنی
-
سلام به دوستان گل کنکوری
میخواستم به سوال ازتون بکنم :اگه به یازدهم یا دوازدهم (شروع سال تحصیلی)برمیگشتید چه کتاب کمک درسی ای رو خریداری نمی کردید؟ با دلیل لطفاخیلی ممنون انشاالله که موفق باشید😉🌺🌺
Mahdeh ایشون نظر خواستن و منم تجربه ی خودمو گفتم
-
درس خوندن واسه کنکور نیست کنکور یه پله واسه رسیدن به هدف اصلیه منم سعی میکنم با مطالب اضافی و مزخرفی که شما میگید ذهنموپرورش بدم که واسه ورود به دانشگاه ذهنم کششش داشته باشه که روی مفاهیمی که تا الان مورد ازمایش قرار نگرفتن فکر کنم
-
سلام به دوستان گل کنکوری
Mahdeh واقعا فرق زیادی بین کتب کنکوری نیست
بنظرم کتبی که زیادی قطور هستند و درس نامه های مفصل دارند اصلا مناسب نیست
کتاب هایی تهیه کنید که درس نامه های کوتاه و گویا داشته باشد
و تست های تالیفی منطقی هم داشته باشد
-
Hesam Mohammadi شما ازادی مسخره کنی
fatemeh8181 من مسخره نکردم میگم برای ما هم دعا کن شما رو منظور گرفتی عذر میخوام
-
fatemeh8181 من مسخره نکردم میگم برای ما هم دعا کن شما رو منظور گرفتی عذر میخوام
Hesam Mohammadi من معذرت میخوام که اشتباه برداشت کردم:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: