استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری
-
H_R در استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری گفته است:
ابوالفضل ریسی به احتمال خیلی زیاد اگر بخواید قوی ببندید تا مهر یکی از پایه ها رو تموم می کنید ولی فیلم های آقای موقاری ارزش این رو هم داره که حتی از اول مهر هنوز پایه رو بخونید ...
البته نظر خودتونهمن تابستون میخوام با همایش تفتان پایه رو جمع بندی کنم ولی زیست صفرتاصد رو ببینم طبق برنامه ای که نوشتم تو یه ماه زیست دهم تموم میشه فقط میمونه یازدهم که باید از مهر به بعد بخونم بنظرتون میشه یازدهم و دوازدهم رو باهم فیلم ببینم و جزوه بنویسم؟یا باید بعداز عید یازدهم رو بخونم(بعداز دوازدهم)
ابوالفضل ریسی ببینید پیشنهاد میکنم یه پایه رو کامل با تست و تمام و کمال با توجه با زمانتون توی تابستون ببندید ...
بعد به احتمال زیاد یه تایم تا قبل از مهر اضافه خواهید داشت توی اون تایم فیلم صفر تا صد پایه دیگه رو با سرعت فقط برای جزوه نویسی و مفهوم ببینید (این کار شما رو وقتی بخوایید کامل بخونید از نظر سرعت بالا میبره )
بعد مهر که شروع شد مثلا هر پنجشنبه و جمعه یه گفتار اون پایه ای رو که فقط جزوه نویسی کرده بودید کنکوری بخونید ...
ولی پیشنهاد میکنم اصلا پایه رو بعد عید 1400 نخونید و سعی بر این داشته باشید تا اسفند هر سه پایه رو کامل خونده باشید -
این برنامه ای که میگم خودماجرا کردم و الان دهم رو کامل بستم یازدهمم فصل 6 میخوام شروع کنم
-
Hhh Hh نه از نظر من زیستو که راحت میشه بست تازه سه سال
-
تشکر از همه دوستان
fatemeh8181
H_R
Hhh Hh
saba zarei
iman ghazi 0 -
تشکر از همه دوستان
fatemeh8181
H_R
Hhh Hh
saba zarei
iman ghazi 0ابوالفضل ریسی خواهش میکنم
-
Hhh Hh نه از نظر من زیستو که راحت میشه بست تازه سه سال
fatemeh8181
اینجور باشه عالیه. -
تشکر از همه دوستان
fatemeh8181
H_R
Hhh Hh
saba zarei
iman ghazi 0ابوالفضل ریسی
خواهش میکنم. -
تشکر از همه دوستان
fatemeh8181
H_R
Hhh Hh
saba zarei
iman ghazi 0 -
بهنظرم کارگاه ها رو ببیند
چون صفر تاصد ها یکم زیاده زمانش
من خودمم تازه با الا آشنا شدم ولی حس میکنم صفر تا صد وقت زیادی نیاز داشته باشه -
iman ghazi 0 چی توی ماز هست که شما جذب شدید وای من اصلا درک نمیکنم اینو
fatemeh8181
Are you kidding me?
من خودم پایه زیست خیلی سبز ماز رو دارم و دارم از روش تست میزنم و تستاشم برای منی که با صفر تا صد ها پیش میرم نسبتا عادیه یعنی هم آسون داره هم سخت! در کل تستاش میزونن
ولی یه چیز دیگه! اون غول کنکوری که شما ازش صحبت کردی بنظرم طبل تو خالیه!چرا؟چون از مثلا ۸۰۰ هزار نفری که تجربی کنکور میدن شاید حدود ۳۰ هزار نفر واقعا خونده باشن!و اون باقیمانده که نخوندن و تلاش نکردن میان میگن که کنکور سخته!در حالیکه برای کسی که خونده باشه سخت نیست! اگه منم بخونم میتونم غول کنکورو به زانو در بیارم! -
fatemeh8181
Are you kidding me?
من خودم پایه زیست خیلی سبز ماز رو دارم و دارم از روش تست میزنم و تستاشم برای منی که با صفر تا صد ها پیش میرم نسبتا عادیه یعنی هم آسون داره هم سخت! در کل تستاش میزونن
ولی یه چیز دیگه! اون غول کنکوری که شما ازش صحبت کردی بنظرم طبل تو خالیه!چرا؟چون از مثلا ۸۰۰ هزار نفری که تجربی کنکور میدن شاید حدود ۳۰ هزار نفر واقعا خونده باشن!و اون باقیمانده که نخوندن و تلاش نکردن میان میگن که کنکور سخته!در حالیکه برای کسی که خونده باشه سخت نیست! اگه منم بخونم میتونم غول کنکورو به زانو در بیارم!@Infinitie-A در استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری گفته است:
fatemeh8181
Are you kidding me?
ولی یه چیز دیگه! اون غول کنکوری که شما ازش صحبت کردی بنظرم طبل تو خالیه!چرا؟چون از مثلا ۸۰۰ هزار نفری که تجربی کنکور میدن شاید حدود ۳۰ هزار نفر واقعا خونده باشن!و اون باقیمانده که نخوندن و تلاش نکردن میان میگن که کنکور سخته!در حالیکه برای کسی که خونده باشه سخت نیست! اگه منم بخونم میتونم غول کنکورو به زانو در بیارم!کاملا درسته
-
fatemeh8181
Are you kidding me?
ولی یه چیز دیگه! اون غول کنکوری که شما ازش صحبت کردی بنظرم طبل تو خالیه!چرا؟چون از مثلا ۸۰۰ هزار نفری که تجربی کنکور میدن شاید حدود ۳۰ هزار نفر واقعا خونده باشن!و اون باقیمانده که نخوندن و تلاش نکردن میان میگن که کنکور سخته!در حالیکه برای کسی که خونده باشه سخت نیست! اگه منم بخونم میتونم غول کنکورو به زانو در بیارم!@Infinitie-Aبله درسته منم با صفرتاصد پیش رفتم ولی ازنظر تست به نظرم خیلی سبز سوالاش راحتن واقعا موافقم که یه سریا برای صندلی پرکردن میان
-
@Infinitie-Aبله درسته منم با صفرتاصد پیش رفتم ولی ازنظر تست به نظرم خیلی سبز سوالاش راحتن واقعا موافقم که یه سریا برای صندلی پرکردن میان
fatemeh8181 به نظر شما کتاب زیست نشر الگو خوبه برا دوازدهم بگیرم چون شنیدم غلط زیاد داره و تستاش هم الکی سخته بین نشر الگو و خیلی سبز ماز موندم
-
fatemeh8181 به نظر شما کتاب زیست نشر الگو خوبه برا دوازدهم بگیرم چون شنیدم غلط زیاد داره و تستاش هم الکی سخته بین نشر الگو و خیلی سبز ماز موندم
Mohammad Javad Mo Ja
سلام.
بنظر من خیلی سبز رو بگیرید.کامله. این رو هم از مشاور پرسیدم و هم از دبیرم.
من نشر الگو رو گرفتم(البته قبل از اینکه از کسی مشورت بگیرم)فیلم های آقای موقاری رو میبینم و بعد تستاشو میزنم. بنظرم خوبه. -
ابوالفضل ریسی من کتاب میکرو البته فقط درسنامشو دارم و به نظرم عالیه و تست اای سه سطحی و راحت باهاش میزنم!
-
Mohammad Javad Mo Ja
باعرض معذرت وارد بحثتون میشم
پایه نشر الگو عالیه ولی دوازدهم افتضاحه
من جلد اول و گرفتم همه سوالا غیر استاندارد و غلطم زیاد داره
دوازدهم فقط خیلی سبز -
اصلا بحث نداره درصد بالا فقط با کتاب ماز میاد
خداوکیلی کسی که اون رو وجب به وجب جوییده باشه خیالش از کنکور باید راحت باشه