ابهام!
-
بینید سوال گفته از شروع پتانسیل عمل تا حداکثر ان...خب اقای موقاری گفتن حداکثری رو با منفی مثبت در نظر نمیگیریم!حالا حداکثر پتانسیل عمل از ۷۰شروع میشع و به۷۰ختم میشع که ۷۰میشع حداکثر ینی از maxشروع میشع و باmaxبه اتمام میرسع پس صورت سوال به گفته داکثر که یا ۷۰اولیه است یا ۷۰اخرین پتانسیل عملمنظورم اینه صورت سوال میشه۷۰میلی ولت ینی یک دور کامل پتانسیلعمل یا اتفاق افتاده یا در حال افتادنه پس بین گزینه یک و سه بنظرتون کدومش صحیح ترع!!؟؟ -
اونی که اقای موقاری گفتن منظورشون اختلاف پتانسیله که مثلن -۴۰ بیشتر از +۳۰ عه ولی اینجا گفته حداکثر پتانسیل عمل ( اختلاف متانسیل ر نمیگه ) ولی نمیفهمم منظورش چیه
احتمالن منظورش همون قله نموداریه که تو کتاب کشیده مس فک کنم بشه گزینه ۱
گزینه ۳ یدونه تو -۲۰ و +۲۰ -
بینید سوال گفته از شروع پتانسیل عمل تا حداکثر ان...خب اقای موقاری گفتن حداکثری رو با منفی مثبت در نظر نمیگیریم!حالا حداکثر پتانسیل عمل از ۷۰شروع میشع و به۷۰ختم میشع که ۷۰میشع حداکثر ینی از maxشروع میشع و باmaxبه اتمام میرسع پس صورت سوال به گفته داکثر که یا ۷۰اولیه است یا ۷۰اخرین پتانسیل عملمنظورم اینه صورت سوال میشه۷۰میلی ولت ینی یک دور کامل پتانسیلعمل یا اتفاق افتاده یا در حال افتادنه پس بین گزینه یک و سه بنظرتون کدومش صحیح ترع!!؟؟Mahan Xodayi
سلام. بنظر من گزینه 3 غلطه. چون : در هربار پتانسیل عمل( یک بار رفت و برگشت)، در هنگام رفت کانال های دریچه دار بسته ان.
در باره گزینه 1: درسته.چون در هنگام رفت(از منفی70 تا مثبت30 ) دو بار اختلاف پتانسیل به 20 میرسه. -
اونی که اقای موقاری گفتن منظورشون اختلاف پتانسیله که مثلن -۴۰ بیشتر از +۳۰ عه ولی اینجا گفته حداکثر پتانسیل عمل ( اختلاف متانسیل ر نمیگه ) ولی نمیفهمم منظورش چیه
احتمالن منظورش همون قله نموداریه که تو کتاب کشیده مس فک کنم بشه گزینه ۱
گزینه ۳ یدونه تو -۲۰ و +۲۰saaaionadms اگه منظورش قله باشع که میشع گزینه سه که جوابم همونه!! من میگم باید کل پتانسیل عمل رو در نظر بگیریم
-
Mahan Xodayi
سلام. بنظر من گزینه 3 غلطه. چون : در هربار پتانسیل عمل( یک بار رفت و برگشت)، در هنگام رفت کانال های دریچه دار بسته ان.
در باره گزینه 1: درسته.چون در هنگام رفت(از منفی70 تا مثبت30 ) دو بار اختلاف پتانسیل به 20 میرسه.Mahan Xodayi
در باره گزینه 1: درسته.چون در هنگام رفت(از منفی70 تا مثبت30 ) دو بار اختلاف پتانسیل به 20 میرسه.سلام•_•
ببینید من با گزینه هاش مشکلی ندارم کد سوال رو میگم که باید منظورش بشع کل دوران پتانسیل!!!چون اوج پتانسیل عمل ۷۰نیست مگه!؟ -
Mono کسی اصن متوجه حرفم نیست!!منظور من اینه ایا بیشترین پتانسیل۷۰نیست!!!!!پس چرا +۳۰رو حساب میکنن!؟؟؟
-
Mono کسی اصن متوجه حرفم نیست!!منظور من اینه ایا بیشترین پتانسیل۷۰نیست!!!!!پس چرا +۳۰رو حساب میکنن!؟؟؟
Mahan Xodayi
حداکثر پتانسیل عمل ۳۰+ هست.
بیشترین اختلاف پتانسیل ۷۰_ هست. -
Mahan Xodayi
حداکثر پتانسیل عمل ۳۰+ هست.
بیشترین اختلاف پتانسیل ۷۰_ هست.Hhh Hh اصن به این دو کلمه حواسم نبود!!!!خیلی مممون از یاداوریتون:)
-
Hhh Hh اصن به این دو کلمه حواسم نبود!!!!خیلی مممون از یاداوریتون:)
Mahan Xodayi
خواهش میکنم. -
M.an این تایپیک رو لطفا قفلش کنید اگه امکانش هست موضوع حل شدع