کلاس زبان بیرون
-
سلام خیر
-
سلام خیر
-
zeinabmaghsoudi واقعا بنظرت بدرد نميخوره؟ انصافا سطح زبانى كه تو كنكور مياد خيلى بالاتر از زبانيه كه تو مدرسه ياد ميگيرى و اگه آدم كلاس زبان بيرون نره كه به مشكل ميخوره
@Fatemeh_Baghaee در کلاس زبان بیرون گفته است:
zeinabmaghsoudi واقعا بنظرت بدرد نميخوره؟ انصافا سطح زبانى كه تو كنكور مياد خيلى بالاتر از زبانيه كه تو مدرسه ياد ميگيرى و اگه آدم كلاس زبان بيرون نره كه به مشكل ميخوره
ببین بدرد میخوره در صورتی که تو از راهنمایی بری کلاس زبان و زبانت فول شه
نه اینکه تازه از دهم یادت بیوفته بری کلاس زبان
بعدش تدریس اقای عزتی واقعا روونه خیلی خوب یاد میگیره اگه کسی بخواد تلاش کنه -
@Fatemeh_Baghaee در کلاس زبان بیرون گفته است:
ببین بدرد میخوره در صورتی که تو از راهنمایی بری کلاس زبان و زبانت فول شه
نه اینکه تازه از دهم یادت بیوفته بری کلاس زبان
بعدش تدریس اقای عزتی واقعا روونه خیلی خوب یاد میگیره اگه کسی بخواد تلاش کنه -
سلام من از کلاس سوم دبستان تا سال دهم رفتم کلاس زبان و تا اون موقع که میرفتم کلاس زبانم رو نخونده ۷۰_۸۰میزدم و حتی موقع امتحاناش که دوستام استرس داشتن برای اسپیکینگ و لیسینینگ من وقت تفریحم بود و اصن کتاب زبان مدرسه رو نخوندم
اما از سال دهم به بعد که نرفتم درصد زبانم به شدددتتتت افت کرد چون فکر میکردم زبان بلدم ولی متاسفانه همش یادم رفته بود چون زبان واقعا فراره و اگه برمیگشتم حتما کلاس زبانمو تا روز قبل کنکور ادامه میدادم
شما اگه از قبل کلاس زبان میرفتی حتما ادامش بده اما اگر نمیرفتی و تازه قراره شروع کنی به نظرم کلاس نرو و همون کتاب زبان مدرسه رو با کتابکار مبتکران شهاب اناری کار کن درصدت میاد بالا -
Mahdeh
ببین من بخوام تجربه شخصیمو بهت بگم اینه که کلاس زبانای بیرون دقیقا اون چیزی که تو میخوای بخونی واسه کنکور رو درس نمیدن (مثلا passive یا همون مجهولو که اصلاا نمیان ترم پایین بگن )و دبیرستان واقعا دیگه وقت ازمون و خطا نیست . میتونم بهت بگم بهترین کاری که میتونی بکنی تا جای این کلاس زبانو پر کنه اینه که کلمه حفظ کنی ! اونم نه اینکه بشینی هی از رو کلمه و معنی بخونی ، کلمه رو باید توی ساختار جمله بخونی اینجوری غیرمستقیم گرامرم یاد میگیری .
(هم میتونی خودت جمله بسازی ، هم از جملات کتاب ببینی و هم کتابای کمک اموزشی ، مثلا مبتکرانی که خودم میخونمم همچین روشی داره)
موفق باشی💜 -
Mahdeh
ببین تو قاعدتا اگه نخوای بری کلاس شاید ساعت خوندن زبانت کم بشه و اگه حواست نباشه یهو درصدت افت میکنه(که من همین جوری شدم خودم)چون میگی من که بلدم و حالا میخونمو.......
اگه حواست باشه و خوندنت مداوم باشه ، نه هیچی نمیشه. برای من که به شخصه مشکلی پیش نیومده و بعد از یکی دوتا ازمونی که افت کردم بازم مثل قبل زبان درصدم صد میشه . -
Mahdeh سلام. من یه نیم ترم کلاس نهم رفتم کلاس زبان، بعد به طور اتفاقی اکثر چیزایی که توی زبان دهم بود رو یاد گرفتم. ولی تاثیری روی تست زدن برای کنکور نداره، نه اینکه اصلا نداشته باشه ولی این تست زدن هست که زبان کنکوری شما رو تقویت میکنه، هدف کلاس زبان بیشتر کاربردی هست
حالا باز میگم من نیم ترم رفتم اونم سطح پایین گمونم اسمش let's go 4 بود