ایترفرون
-
دوستان سلام
یه سوال اینترفرون نوع ۱ و۲ وقتی ساخته شدن ترشحشون با صرف ATP هستش؟
ینی اگزوسیتوز میکنن؟
راهنما-زیست تجربیا تجربی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
دوستان سلام
یه سوال اینترفرون نوع ۱ و۲ وقتی ساخته شدن ترشحشون با صرف ATP هستش؟
ینی اگزوسیتوز میکنن؟
راهنما-زیست تجربیا تجربی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء -
Hhh Hh صحیح متشکر
در رابطه با پروتئین مکملم میتونیم بگیم که از سلول سالمش وقتی ساخته شد اگزوسیتوز میکنه و وارد مایع بین یاخته ایی میشه و مجددا اندوسیتوز میکنه و وارد مویرگ خونی میشه؟
همین روندم میتونیم برا زمانی که در مویرگ خونی قرار گرفته و فعال شده و میخواد بیاد تو بافت بگیم؟ -
Hhh Hh صحیح متشکر
در رابطه با پروتئین مکملم میتونیم بگیم که از سلول سالمش وقتی ساخته شد اگزوسیتوز میکنه و وارد مایع بین یاخته ایی میشه و مجددا اندوسیتوز میکنه و وارد مویرگ خونی میشه؟
همین روندم میتونیم برا زمانی که در مویرگ خونی قرار گرفته و فعال شده و میخواد بیاد تو بافت بگیم؟@Sahar-tuo
بنظر من اینکه اگزو سیتوز میکنه درسته ولی مجددا وارد مویر گ بشه درست نیست.چون وقتی ترشح بشه و کارشو انجام بده ، همراه با اون میکروب فاگوسیتز میشه و دوباره وارد مویرگ نمیشه.
و وقتی که تو مویرگ خونی قرار گرفته وقتی فعال شد روی سطح میکروب باقی میمونه و پس از مرگ اون میکروب ، فاگوسیتز میشه.
امیدوارم درست باشه. -
@Sahar-tuo
بنظر من اینکه اگزو سیتوز میکنه درسته ولی مجددا وارد مویر گ بشه درست نیست.چون وقتی ترشح بشه و کارشو انجام بده ، همراه با اون میکروب فاگوسیتز میشه و دوباره وارد مویرگ نمیشه.
و وقتی که تو مویرگ خونی قرار گرفته وقتی فعال شد روی سطح میکروب باقی میمونه و پس از مرگ اون میکروب ، فاگوسیتز میشه.
امیدوارم درست باشه. -
@Hhh-Hhن دوست عزیز!
من مورد اول رو در حالت عادی گفتم که میکروب وارد بدن نشده و مورد دومم زمانی که وارد بدن میشه