سوال 200 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث دما)
Screenshot 2020-08-06 19.04.33.png
لطفا پاسخ های خود را برای ما ارسال نمایید.
و هر سوالی از این مبحث داشتید بیان کنید
برای مشاهده جواب نهایی روی لینک زیر کلیک نمایید ( بزودی)
%(#6359bd)[بزودی جواب نهایی ارسال خواهد شد پس هرچه سریع تر پاسخ های خود را ارسال نمایید]
سوال 188 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث میدان مغناطیسی )
188.png
لطفا پاسخ های خود را برای ما ارسال نمایید.
و هر سوالی از این مبحث داشتید بیان کنید
برای مشاهده جواب نهایی روی لینک زیر کلیک نمایید (بزودی)
%(#ff0000)[تا دقایقی دیگر جواب نهایی ارسال خواهد شد پس هر چه سریع تر جواب های خود را بفرستید]
سوال 170 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث موج سال دوازدهم )
-
@Kosar-Kelyabi سرعت =بسامد *طول موج /////اصلا مگه تو نمودار زمان داریم تو اومدی معادله نوشتی؟
-
دکتر علی ف در سوال 170 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث موج سال دوازدهم ) گفته است:
@Kosar-Kelyabi سرعت =بسامد *طول موج /////اصلا مگه تو نمودار زمان داریم تو اومدی معادله نوشتی؟
ای بابا میگم چرا نمیشه
ممنون -
@راهنما-فیزیک دانشجو شریف جواب نهایی این سوال کدوم گزینه میشه //
-
@Kosar-Kelyabi سرعتو هم از نیروی کشش تار بدست بیار دیگه
-
دانشجو شریف
اقا من ی سوال دارم ...
دبیر ما میگفتن که در بررسی حرکت موج ما با دو نوع حرکت مواجه هستیم : یکی حرکت نوسانی ذرات که با تندی متغییر انجام میشه و از حرکت SHM پیروی میکنه
و دوم حرکت خود موج که پیش روی سه تیغ ها و پاستیغ ها هست و با تندی ثابت انجام می شه و از حرکت مستقیم الخط یکنوا پیروی میکنه ...
الان مگه این درست نیست ؟؟؟ -
دکتر علی ف در سوال 170 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث موج سال دوازدهم ) گفته است:
@Kosar-Kelyabi سرعتو هم از نیروی کشش تار بدست بیار دیگه
اخه ببین من تو مفهومش اشکال دارم ... این حرکت نوسانی ذرات رو خواسته نه حرکت خود موج پس باید با معادله حرکت هماهنگ ساده حل بشه
-
@Kosar-Kelyabi مگه بسامد ذرات با بسامد طناب یکی نیستش ؟//
-
-
بسامد یکیه ولی سرعت نه
-
Fa D خوب /سرعت طناب ثابته ولی ذره در مکانهای متفاوت سرعت های مختلفی دارد //
درسته
بسامد آوردم2 -
اهااا یعنی تو میگی از تندی انتشار و لاندا استفاده بکنیم و بعد بسامد و بدست بیاریم بعد اونو بزاریم تو معادله حرکت SHM ؟؟؟
-
@Kosar-Kelyabiبسامد رو بدست بیار بعد ببین ذره در tچقدر نوسان کرده f=n/t هر نوسان هم برابره با 2تا دامنه یعنی هرنوسان 4 سانتی متر
-
@Kosar-Kelyabiبسامد رو بدست بیار بعد ببین ذره در tچقدر نوسان کرده f=n/t هر نوسان هم برابره با 2تا دامنه یعنی هرنوسان 4 سانتی متر
🖒
من فهمیدم
ضرب در 2 نمیکردم -
خیلی متچکر متوجه شدم
-
Fa D در سوال 170 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث موج سال دوازدهم ) گفته است:
@Kosar-Kelyabi در سوال 170 کنکور سال 98 رشته ریاضی (درس فیزیک: مبحث موج سال دوازدهم ) گفته است:
Fa D
نه دیگه میشه ۴میشه3
نو چهار