راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟
-
های گایز
من 1400 کنکور دارمو حالا بین یه دوراهی کوچیک (نمیدونم شایدم بزرگ) قرار گرفتم ...!!
میخوام جمع بندی دروس کنم (دهمو، یازدهمو) بنظرتون کلیپهای صفر تا 100 رو ببینم یا همایشهای تفتان رو؟ -
اول کتابو مسلط شو بعد تفتان ببین بعدش هم تست زیاد حل کنین اگر تجربی هستین کارگاه استاد موقاری فراموش نشه و ریاضی استاد ثابتی
-
اول کتابو مسلط شو بعد تفتان ببین بعدش هم تست زیاد حل کنین اگر تجربی هستین کارگاه استاد موقاری فراموش نشه و ریاضی استاد ثابتی
zeinabmaghsoudi تجربیم و میخوام از صفر شروع کنم برا جمع بندی نرم تفتان؟ راه ابریشم چطور؟
-
zeinabmaghsoudi تجربیم و میخوام از صفر شروع کنم برا جمع بندی نرم تفتان؟ راه ابریشم چطور؟
علیرضا ناصری نژاد در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
الان راه ابریشمو شروع کن
زیستو خیلی سبز بخون بعد کارگاه موقاریو ببین
فیزیکو با کازرانیان بخون
شیمیو با صنیعی
اینارو تابستون فول شو بعد از 15 شهریور تفتانو شروع کن -
الان راه ابریشمو شروع کن
فیزیکو با کازرانیان بخون
شیمیو با صنیعی
اینارو تابستون فول شو بعد از 15 شهریور تفتانو شروع کنzeinabmaghsoudi ایول متوجه شدم
️
️مرسی که کمک کردی
-
الان راه ابریشمو شروع کن
فیزیکو با کازرانیان بخون
شیمیو با صنیعی
اینارو تابستون فول شو بعد از 15 شهریور تفتانو شروع کن -
zeinabmaghsoudi ایول متوجه شدم
️
️مرسی که کمک کردی
علیرضا ناصری نژاد
به نظرم شما موقعیتت دو حالت داره!
۱.یا از دهم چیز زیادی تو ذهنت نمونده مثله من که توصیه ایی که به من کردن این بود که برم صفر تا صد هارو ببینم و توصیه درستیم هست چون الان بخوای بری همایش ببینی اولا اساتید محترم بیشتر طبق نکاتی که تو صف تا صدا گفتن مسائلو پیش میبرن و ممکنه تو ندونی اون نکته چیه و به مشکل بخوری و یا ممکنه یازدهمو به خاطر یه سری شرایط مثله تعطیلی و کرونا و بد درس دادن دبیر توی یه درس خاص نتونسته باشی کامل بخونی که بازم توصیه من اینه صفر تا صد یازدهمو ببینی
و حالت دوم اینه که دهم و یازدهم رو کامل بلد باشی که بنظرم سراغ همون همایش برو انشالله هم موفق باشی -
همایش های تفتان برای دوره است
شما می تونید همایش های تفتان رو ببینید
و در قسمت هایی که مشکل داشتید
به ویدیو های صفر تا صد مراجعه کنید -
های گایز
من 1400 کنکور دارمو حالا بین یه دوراهی کوچیک (نمیدونم شایدم بزرگ) قرار گرفتم ...!!
میخوام جمع بندی دروس کنم (دهمو، یازدهمو) بنظرتون کلیپهای صفر تا 100 رو ببینم یا همایشهای تفتان رو؟ -
M Esf
حاجی یکم تابلو تبلیغ نکردی؟! -
M Esf
حاجی یکم تابلو تبلیغ نکردی؟! -
این پست پاک شده!
-
الان پزشکی میخونی؟ ورودی چه سالی هستی؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
M Esf میشه کارنامه کنکور و کارت دانشجویی تون رو بذارید ببینیم
-
M Esf شما همون مهدی اسفندیاری نیستید؟
-
M Esf در راه 1400؟ با چی برم؟ چجوری برم؟ گفته است:
دکتر علی ف دانشجو ام
حاجی رفتی؟ من منتظرم ها. تا صبح اینجام ، بی صبرانه منتظرم کارنامه کنکور و کارت دانشجویی شما رو ببینم. تا خود صبح بیدارم.