معکوس تابع
-

سلام ...این سوال رو از کجا باید بفهمیم که گزینه۱ درسته یا ۳؟؟چون من از روش اصلیش که میرم مثبت منفی ایکس به توان دو دست میاد اما گزینه۱ درسته....عدد هم که میدم به ضابطه های گزینه ۳و۱ برابر هم درمیاد....شکلش رو که بکشیم هم همینطوره...البته مثبت منفی ایکس به توان دو با ایکس در قدرمطلق ایکس از ۰تا ۱ یکم تفاوت دارن باهم ولی اینو چطوری تشخیص بدیم که کدوم درسته؟؟
-
گزینه سه اصلن تابع نیست
به ازای یک مقدار ایکس ( مثلن ۲ ) دوتا عدد میده ( ۴ و -۴) -

سلام ...این سوال رو از کجا باید بفهمیم که گزینه۱ درسته یا ۳؟؟چون من از روش اصلیش که میرم مثبت منفی ایکس به توان دو دست میاد اما گزینه۱ درسته....عدد هم که میدم به ضابطه های گزینه ۳و۱ برابر هم درمیاد....شکلش رو که بکشیم هم همینطوره...البته مثبت منفی ایکس به توان دو با ایکس در قدرمطلق ایکس از ۰تا ۱ یکم تفاوت دارن باهم ولی اینو چطوری تشخیص بدیم که کدوم درسته؟؟
maryam111 در معکوس تابع گفته است:

رسم شکل بهترین راه
-
گزینه سه اصلن تابع نیست
به ازای یک مقدار ایکس ( مثلن ۲ ) دوتا عدد میده ( ۴ و -۴)saaaionadms به سان خورشید ممنون🙏
-
سلام این سوال پر تکرار ترین سوال کنکور میباشد
پاسخ آن بصورت رسمی میباشد
اول رادیکال رو بکش {مییتونی دیگه عاره؟ یه کمان ابرویی بکش برهاز صفر به سمت مثبتا}
بعد ضابطه دوم رو هم در ناحیه سه بکش ک قرینه همون چیزی ک تو ناحیه یک کشیدی میشه . از صفر تا منفی بی نهایت
بعد
نموادر رو نسبت ب y=x قرینه کن میشه شبیه درجه سه یا لم
ک اونم همون گزینه یکه -
سلام این سوال پر تکرار ترین سوال کنکور میباشد
پاسخ آن بصورت رسمی میباشد
اول رادیکال رو بکش {مییتونی دیگه عاره؟ یه کمان ابرویی بکش برهاز صفر به سمت مثبتا}
بعد ضابطه دوم رو هم در ناحیه سه بکش ک قرینه همون چیزی ک تو ناحیه یک کشیدی میشه . از صفر تا منفی بی نهایت
بعد
نموادر رو نسبت ب y=x قرینه کن میشه شبیه درجه سه یا لم
ک اونم همون گزینه یکه