ترجمه جمله و منظور آن
-
-
@Student-s فکر کنم برای حیوانات داره میگه
ترجمش میشه (این دندون ها کمک میکنه که بالغ ها (پدر و مادر ها)بتونن بچشونو بگیرن -
@Student-s فکر کنم برای حیوانات داره میگه
ترجمش میشه (این دندون ها کمک میکنه که بالغ ها (پدر و مادر ها)بتونن بچشونو بگیرن -
ترجمه گوگل ترنسلیت این بود:expressionless_face: :eyes: :face_with_rolling_eyes:
این دندان به بزرگسالان کمک می کند تا جوان خود را دریغ کنند -
@Student-s در ترجمه جمله و منظور آن گفته است:
بجز گوگل ترنسلیت اپ دیگه ایی هم هست که جمله معنی کنه؟؟
-
-
ali zahabi در ترجمه جمله و منظور آن گفته است:
سلام من تا حالا هیچی از زبان نخوندم یه چیزی یادم بدین یا یه روشی بگید که بتونم توی مدت باقی مانده تا کنکور،حدودا یه ۱۰ درصدی بزنم ممنون
لطفا ماهر ها و با تجربه ها جواب بدن چون فرصت اشتباه کردن ندارم
دوازدهم ریاضیا دوازدهم یازدهم تجربیا کنکوری موفقبشین لغت بخون فقط خیلی زیاد بعد تست کنکورا رو حل کن 20_30 درصدی میتونی بزنی قطعا
@sheyda-fkh به صفحه ایشون برو و تاپیکای مربوط به زبانو با دقت مطالعه کن -
سلام من تا حالا هیچی از زبان نخوندم یه چیزی یادم بدین یا یه روشی بگید که بتونم توی مدت باقی مانده تا کنکور،حدودا یه ۱۰ درصدی بزنم ممنون
دوازدهم ریاضیا دوازدهم یازدهم تجربیا کنکوری موفقبشین لغت بخون فقط خیلی زیاد بعد تست کنکورا رو حل کن 20_30 درصدی میتونی بزنی قطعا
@sheyda-fkh به صفحه ایشون برو و تاپیکای مربوط به زبانو با دقت مطالعه کنzeinabmaghsoudi در ترجمه جمله و منظور آن گفته است:
@sheyda-fkh به صفحه ایشون برو و تاپیکای مربوط به زبانو با دقت مطالعه کن -
@sheyda-fkh به صفحه ایشون برو و تاپیکای مربوط به زبانو با دقت مطالعه کنzeinabmaghsoudi میخوام تا کنکور لغت و گرامر بخونم
راستش از سوالای ترکیبی میترسم
به نظر تون سوالاتی میاد که فقط از لغت یا فقط از گرامر یا هردو اینا باشه؟؟
اگه میاد چند درصد و خودتون سال چندمید؟؟؟ -
zeinabmaghsoudi میخوام تا کنکور لغت و گرامر بخونم
اگه میاد چند درصد و خودتون سال چندمید؟؟؟ali zahabi در ترجمه جمله و منظور آن گفته است:
zeinabmaghsoudi میخوام تا کنکور لغت و گرامر بخونم
اگه میاد چند درصد و خودتون سال چندمید؟؟؟گرامر نخون الان
ببینید الان وقتی نمونده شما فقط لغتو بخون منتها در ساختار جمله ینی با کتاب شهاب اناری لغتارو بخونید که نم نم مدل جمله ها بیاد دستتون بله قطعا از 25 سوال 10 سوال مستقل از لغت داریم
و اینکه از تست حل کردن نترسید و دست به قلم شید
همه لغتارو ضبط کنین و همیشه و حتی موقع خواب گوش بدین تا تو حافظتون ثبت بشه
من کنکوری هستم مثل شما چن روز دیگه کنکور دارم -
@Student-s
یه سایتی هست به نام فرازین
اون هم نسبتا متن ترجمه کردنش خوبه -
سلام من میخواستم خارجه رو صفر بزنم اما نظرم عوض شده
تا کنکور هم میتونم در کل ۲۰ ساعت رو خارجه کار کنم به نظرتون چیکار کنم بهتره؟؟
فرصت اشتباه کردن ندارم لطفاً با تجربه ها جواب بدن
ریاضیا تجربیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء -
سلام من میخواستم خارجه رو صفر بزنم اما نظرم عوض شده
تا کنکور هم میتونم در کل ۲۰ ساعت رو خارجه کار کنم به نظرتون چیکار کنم بهتره؟؟
فرصت اشتباه کردن ندارم لطفاً با تجربه ها جواب بدن
ریاضیا تجربیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاءali zahabi من خودم هم اول قصدم صفر زدن بود اما الان به درصد کمم هم راضی شدم و نظرم اینه که برو مثل من فقط ریدینگ و واژگان خودتو قوی کن که اونم فقط با تست حل کردن میشه
من حتی اوایل نمیتونستم از روی تست بخونم
من از اسفند گفتم میخوام بخونم ولی الان از اول دوران جمع بندی یعنی 50 روز مونده به کنکور شروع به خوندن لغات کردم و میتونم الان حدودا 20 تا 30 درصد بزنم -
ali zahabi من خودم هم اول قصدم صفر زدن بود اما الان به درصد کمم هم راضی شدم و نظرم اینه که برو مثل من فقط ریدینگ و واژگان خودتو قوی کن که اونم فقط با تست حل کردن میشه
من حتی اوایل نمیتونستم از روی تست بخونم
من از اسفند گفتم میخوام بخونم ولی الان از اول دوران جمع بندی یعنی 50 روز مونده به کنکور شروع به خوندن لغات کردم و میتونم الان حدودا 20 تا 30 درصد بزنمiman ghazi 0 فقط لغات رو خوندی که میتومی ۲۰ درصد بزنی؟؟😶😶
-
iman ghazi 0 فقط لغات رو خوندی که میتومی ۲۰ درصد بزنی؟؟😶😶
ali zahabi فقط لغات باتمرین ریدینگ