محاسبات سریع مسائل شیمی
-
Nafiseh S قطعا هر سوالی رو نمیشه تو این مدت حل کرد و سوالات کنکور هم واقعااعداد رندی رو به کار بردن ولی اگه وقت کنی بری کلاس چرتکه یا کتاب مسائل شیمی خیلی سبز رو بگیری بهتر میشه
-
Mohammad Javad Mo Ja این کتاب مسائل شیمی یاد داده که چجوری محاسبه کنیم؟
واقعیتش معلم ما یکسری سوالات درصد خلوص و بازده داده که ظاهرا کنکورن ولی بعضیاشون تا 5رقم اعشار میخورن!!!!! -
سلام دوست عزیز من یه پیشنهاد بهت میکنم و خیلی هم مفیده
برو تو الا بزن قسمت صفرتاصد شیمی کنکور برو فیلم های حل استوکیومتری اقای صنیعی رو ببین اگه نظرت راجع به مسائل استوکیومتری عوض نشد
واقعا یه جوری میگن در عرض 30 یا 40 ثانیه حل میکنیشون
بخدا جدی میگم من الان درصد شیمی خودم به خاطر مسائل اقای صنیعی کلی عوض شد برو حتما ببین -
برو تو الا بزن قسمت صفرتاصد شیمی کنکور برو فیلم های حل استوکیومتری اقای صنیعی رو ببین اگه نظرت راجع به مسائل استوکیومتری عوض نشد
بخدا جدی میگم من الان درصد شیمی خودم به خاطر مسائل اقای صنیعی کلی عوض شد برو حتما ببینiman ghazi 0 در محاسبات سریع مسائل شیمی گفته است:
بخدا جدی میگم من الان درصد شیمی خودم به خاطر مسائل اقای صنیعی کلی عوض شد برو حتما ببیناز کجا؟؟؟ فیلم حل استوکیومتری نداره
-
سلام
بچه ها من یک مشکلی دارم و واقعا نمیدونم چجوری میشه اینو حل کنم . مشکلم اینه که مسائل استوکیومتری شیمی خودتون که میدونید محاسبه های اسونی نداره
معلم منم انتظار داره سوالو تو 30 ثانیه نوشته باشیم چون میگه کنکور همینه !
حالا من میخوام بدونم محاسبات سریع باید بخونم؟چی باید بخونم که بتونم سوالارو سریع حل کنم؟
شما خودتون چیکار میکنید؟Nafiseh S راهکارش حل زیاد تست هست، البته محاسبات کنکور معمولا اعدادش ساده میشن ولی به هر حال باید تست زیاد کار کنید تا مسلط بشید
-
یکاری ک کمک میکنه اینه که جرم مولی و موازنه و حجمای معروف و تبدیلشون ب مول رو حفظ باشین مسائل روتین اینجوری خیلیی راحتتر حل میشن
دوستمون ک گفتن اقای صنیعی اموزش میدن هم بله خیلی کمک کنندس اونو ببینین -
یکاری ک کمک میکنه اینه که جرم مولی و موازنه و حجمای معروف و تبدیلشون ب مول رو حفظ باشین مسائل روتین اینجوری خیلیی راحتتر حل میشن
دوستمون ک گفتن اقای صنیعی اموزش میدن هم بله خیلی کمک کنندس اونو ببینین -
iman ghazi 0 در محاسبات سریع مسائل شیمی گفته است:
بخدا جدی میگم من الان درصد شیمی خودم به خاطر مسائل اقای صنیعی کلی عوض شد برو حتما ببیناز کجا؟؟؟ فیلم حل استوکیومتری نداره
Mohammad Javad Mo Ja
برو به این لینک قسمت هایی که مربوط به استوکیومتری میشه رو ببین
https://alaatv.com/set/208 -
Mohammad Javad Mo Ja
برو به این لینک قسمت هایی که مربوط به استوکیومتری میشه رو ببین
https://alaatv.com/set/208iman ghazi 0 ممنون
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی