ترجمه جمله و منظور آن
-
سلام من میخواستم خارجه رو صفر بزنم اما نظرم عوض شده
تا کنکور هم میتونم در کل ۲۰ ساعت رو خارجه کار کنم به نظرتون چیکار کنم بهتره؟؟
فرصت اشتباه کردن ندارم لطفاً با تجربه ها جواب بدن
ریاضیا تجربیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاءali zahabi من خودم هم اول قصدم صفر زدن بود اما الان به درصد کمم هم راضی شدم و نظرم اینه که برو مثل من فقط ریدینگ و واژگان خودتو قوی کن که اونم فقط با تست حل کردن میشه
من حتی اوایل نمیتونستم از روی تست بخونم
من از اسفند گفتم میخوام بخونم ولی الان از اول دوران جمع بندی یعنی 50 روز مونده به کنکور شروع به خوندن لغات کردم و میتونم الان حدودا 20 تا 30 درصد بزنم -
ali zahabi من خودم هم اول قصدم صفر زدن بود اما الان به درصد کمم هم راضی شدم و نظرم اینه که برو مثل من فقط ریدینگ و واژگان خودتو قوی کن که اونم فقط با تست حل کردن میشه
من حتی اوایل نمیتونستم از روی تست بخونم
من از اسفند گفتم میخوام بخونم ولی الان از اول دوران جمع بندی یعنی 50 روز مونده به کنکور شروع به خوندن لغات کردم و میتونم الان حدودا 20 تا 30 درصد بزنمiman ghazi 0 فقط لغات رو خوندی که میتومی ۲۰ درصد بزنی؟؟
-
iman ghazi 0 فقط لغات رو خوندی که میتومی ۲۰ درصد بزنی؟؟
ali zahabi فقط لغات باتمرین ریدینگ
-
20 درصد یعنی 5 تا تست درست از 25 تا سوال
یعنی 5 تا ساده نیست که بخوای بزنی -
20 درصد یعنی 5 تا تست درست از 25 تا سوال
یعنی 5 تا ساده نیست که بخوای بزنیiman ghazi 0 ریدینگ رو باید چجوری خوند اصلا چی هست
نرو ازت سوال دارم -
iman ghazi 0 ریدینگ رو باید چجوری خوند اصلا چی هست
نرو ازت سوال دارمali zahabi
واقعا تاحالا ریدینگ حل نکردی -
ali zahabi
واقعا تاحالا ریدینگ حل نکردیiman ghazi 0 فکر نکنم
-
درک متن عربی چی حل کردی ؟
-
درک متن عربی چی حل کردی ؟
iman ghazi 0 بللللللله تا دلت بخواد عربیم خوبه
-
ali zahabi
اون رو چجوری حل میکنی
یعنی منظورم اینه اول عربیش رو میخونی بعد فارسی میخونی یا نه کلا فارسی میخونی از رو متن -
ali zahabi
بگرد یه ریدینگ رو بزار جلوت و شروع کن از تو یه مترجم جمله هارو برا خودت معنی کن و سعی کن که معنی لغت هارو یاد بگیری همین طوری 10 تا متن رو تحلیل کنی بعضی کلمات تو ذهنت ملکه میشه که کاربردی هست -
ali zahabi
اون رو چجوری حل میکنی
یعنی منظورم اینه اول عربیش رو میخونی بعد فارسی میخونی یا نه کلا فارسی میخونی از رو متنiman ghazi 0 چون ترجمه م خوبه،همین که میخونم،میفهمم چی گفته
-
ali zahabi
بگرد یه ریدینگ رو بزار جلوت و شروع کن از تو یه مترجم جمله هارو برا خودت معنی کن و سعی کن که معنی لغت هارو یاد بگیری همین طوری 10 تا متن رو تحلیل کنی بعضی کلمات تو ذهنت ملکه میشه که کاربردی هستبعدش باید سعی کنی متن هارو خودت ترجمه کنی مثل اینکه عربی میخونی اما بدون همه ی لغت ها ضروری نیستن که معنیشون رو بدونی
-
iman ghazi 0 چون ترجمه م خوبه،همین که میخونم،میفهمم چی گفته
ali zahabi
دیگه چیز عجیب غریبی نداره من خودم همین طوری لغت هارو یاد میگیرم و میتونم حداقل چندتا تست بزنم