حد تابع چند ضابطه ای
-
اخه منم گذینه 3 رو بدست اوردم ولی زیاد مطمئن نیستم درست باشه
iman ghazi 0 میشه برای شما هم ساعت ده ونیم بفرستم؟
-
اخه منم گذینه 3 رو بدست اوردم ولی زیاد مطمئن نیستم درست باشه
گزینه 3 رو با دو سه بار مشتق و کلی زور بدست اوردم
یه جورای انگار جواب این رو نمیتونم بدست بیارم -
باشه اون موقع بفرست نگاه میکنم
-
یه جورای انگار جواب این رو نمیتونم بدست بیارمiman ghazi 0 در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
یه جورای انگار جواب این رو نمیتونم بدست بیارمچرا زور خو باید دوبار هوپیتال بزنی از صفر صفرم در بیاد
-
iman ghazi 0 در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
یه جورای انگار جواب این رو نمیتونم بدست بیارمچرا زور خو باید دوبار هوپیتال بزنی از صفر صفرم در بیاد
@miss-besharati
منظورم از زور اینه که ندیدم تاحالا سوالی دوبار هوپیتال بخواد برا همون کمی مشکوک به جوابم بودم
بعدش مشتق یا همون هوپیتال مثلثاتی رو تجربی نداره -
@miss-besharati
منظورم از زور اینه که ندیدم تاحالا سوالی دوبار هوپیتال بخواد برا همون کمی مشکوک به جوابم بودم
بعدش مشتق یا همون هوپیتال مثلثاتی رو تجربی ندارهiman ghazi 0 در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
@miss-besharati
بعدش مشتق یا همون هوپیتال مثلثاتی رو تجربی ندارهچرا برا بعضی سوالا باید دوبار مشتق بگیری یا سه بار
مشتق آسون راه حلش یاد بگیرین خوبه -
@miss-besharati
بعدش مشتق یا همون هوپیتال مثلثاتی رو تجربی ندارهچرا برا بعضی سوالا باید دوبار مشتق بگیری یا سه بار
مشتق آسون راه حلش یاد بگیرین خوبه@miss-besharati
مشتق رو بلدم ولی مثلثاتی رو بلد نیستم -
@miss-besharati
مشتق رو بلدم ولی مثلثاتی رو بلد نیستمiman ghazi 0 در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
@miss-besharati
مشتق رو بلدم ولی مثلثاتی رو بلد نیستماگه خواستین فرمولاشو مینویسم میفرسم : )
-
@miss-besharati
مشتق رو بلدم ولی مثلثاتی رو بلد نیستماگه خواستین فرمولاشو مینویسم میفرسم : )
@miss-besharati
ممنون میشم -
@miss-besharati
ممنون میشمiman ghazi 0 در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
@miss-besharati
ممنون میشمالان با لپ تاپم شب میفرستم
-
@miss-besharati
ممنون میشمالان با لپ تاپم شب میفرستم
@miss-besharati باشه ممنون
-
@miss-besharati
بعدش مشتق یا همون هوپیتال مثلثاتی رو تجربی ندارهiman ghazi 0 یکی از راه حل های تستی برای تجربی ها که میگن هوپیتال
البته برای من هنوز تو کتابمون خیلی چیزا هس که باید یاد بگیرم برای همین زیاد سراغ راه حل تستی نمی رم ولی فک می کنم اینجوری نبود که می گفتیم مشتق مخرج بروی مشتق صورت در صورتی که حد مون صفر صفرم بشه و اگه هوپیتال گرفتیم و دوباره صفر صفرم به دست آوردیم باید دوباره هوپیتال بگیریم؟ -
iman ghazi 0 یکی از راه حل های تستی برای تجربی ها که میگن هوپیتال
البته برای من هنوز تو کتابمون خیلی چیزا هس که باید یاد بگیرم برای همین زیاد سراغ راه حل تستی نمی رم ولی فک می کنم اینجوری نبود که می گفتیم مشتق مخرج بروی مشتق صورت در صورتی که حد مون صفر صفرم بشه و اگه هوپیتال گرفتیم و دوباره صفر صفرم به دست آوردیم باید دوباره هوپیتال بگیریم؟Parimah Aghajani
مشتق با هوپیتال یه فرق اساسی داره
اونم اینه که صورت جدا مشتق میگیریم و مخرج رو هم جدا و اصلا صورت در مخرج و این داستان ها رو نداره -
البته برای من هنوز تو کتابمون خیلی چیزا هس که باید یاد بگیرم برای همین زیاد سراغ راه حل تستی نمی رم ولی فک می کنم اینجوری نبود که می گفتیم مشتق مخرج بروی مشتق صورت در صورتی که حد مون صفر صفرم بشه و اگه هوپیتال گرفتیم و دوباره صفر صفرم به دست آوردیم باید دوباره هوپیتال بگیریم؟Parimah Aghajani
اره انگار وقتی دوباره هوپیتال بگیریم جوابش گزینه 3 میشه
منتظرم شب ببینم که جواب 3 میشه یا نه -
البته برای من هنوز تو کتابمون خیلی چیزا هس که باید یاد بگیرم برای همین زیاد سراغ راه حل تستی نمی رم ولی فک می کنم اینجوری نبود که می گفتیم مشتق مخرج بروی مشتق صورت در صورتی که حد مون صفر صفرم بشه و اگه هوپیتال گرفتیم و دوباره صفر صفرم به دست آوردیم باید دوباره هوپیتال بگیریم؟Parimah Aghajani در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
البته برای من هنوز تو کتابمون خیلی چیزا هس که باید یاد بگیرم برای همین زیاد سراغ راه حل تستی نمی رم ولی فک می کنم اینجوری نبود که می گفتیم مشتق مخرج بروی مشتق صورت در صورتی که حد مون صفر صفرم بشه و اگه هوپیتال گرفتیم و دوباره صفر صفرم به دست آوردیم باید دوباره هوپیتال بگیریم؟اگه دوباره مشتق بگیرم رفع ابهام میشه آره
-
Parimah Aghajani
مشتق با هوپیتال یه فرق اساسی داره
اونم اینه که صورت جدا مشتق میگیریم و مخرج رو هم جدا و اصلا صورت در مخرج و این داستان ها رو ندارهiman ghazi 0 ممنون
-
iman ghazi 0 ممنون
Parimah Aghajani
جواب همون گزینه 3 بود -
ببخشین اگه بد خطه
iman ghazi 0 -
ببخشین اگه بد خطه
iman ghazi 0@miss-besharati
ببخشید منظورتون از سینوس با توان منفی یک همون یک تقسیم بر سینوس هستش -
@miss-besharati
ببخشید منظورتون از سینوس با توان منفی یک همون یک تقسیم بر سینوس هستشiman ghazi 0 در حد تابع چند ضابطه ای گفته است:
@miss-besharati
ببخشید منظورتون از سینوس با توان منفی یک همون یک تقسیم بر سینوس هستشسنیوس وارون