شرکت در کنکور هنگام تحصیل
-
تو فرهنگیان که قبول شی یه قرار داد 4 ساله باهات میبندن و توی اون 4 سال تعهد داری بری ولی میتونی دوباره کنکور بدی و اگه قبول شدی قرار داد را فسخ کنی که باید جریمه بدی یا بری دانشگاه شبانه و وقتی چار سالت تموم شده دیگه نری فرهنگیان
Mohammad Javad Mo Ja در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
تو فرهنگیان که قبول شی یه قرار داد 4 ساله باهات میبندن و توی اون 4 سال تعهد داری بری ولی میتونی دوباره کنکور بدی و اگه قبول شدی قرار داد را فسخ کنی که باید جریمه بدی یا بری دانشگاه شبانه و وقتی چار سالت تموم شده دیگه نری فرهنگیان
متوجه شدم ممنون

-
اگه دانشجوی روزانه (فرهنگیان هم روزانه اس) باشی ، باید برای کنکور دادن قبل عید (فکر کنم تا اسفند ماه) انصراف داده باشی
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدی -
اگه دانشجوی روزانه (فرهنگیان هم روزانه اس) باشی ، باید برای کنکور دادن قبل عید (فکر کنم تا اسفند ماه) انصراف داده باشی
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدی@D-fateme-r در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدیمچکرم

-
zeinabmaghsoudi نه
فقط با استاداش باید صحبت کنه که نمیتونم بیام سر کلاس
و فقط نمره پاسی رو بیاره که از سربازی معاف بشهramses kabir در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
zeinabmaghsoudi نه
فقط با استاداش باید صحبت کنه که نمیتونم بیام سر کلاس
و فقط نمره پاسی رو بیاره که از سربازی معاف بشهاستادم قبول کرد

برای کنکور دادن باید انصراف بده -
ramses kabir میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیان81Sobhan در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیانبعد از تموم شدن دوران تحصیل با یه راه هایی میشه دوباره کنکور داد و رفت یه رشته ی دیگه خوند و انصراف هم نداد
ولی تقریبا چیزی کمتر از هفت خوان رستم نداره -
@D-fateme-r در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
اگه دانشجوی فرهنگیان باشی و قرداد استخدامی رو بسته باشی باید دو برابر پولی که تا روز انصراف گرفتی از دانشگاه و همین طور دو برابر پولی که تا پایان دوره ی تعهدت ( پنج تا هشت سال بعد از تحصیل) قرار بوده از اموزش و پرورش بگیری خسارت بدیمچکرم

zeinabmaghsoudi خواهش میکنم

-
81Sobhan در شرکت در کنکور هنگام تحصیل گفته است:
یعنی اگه پزشکی قبول شیم میتونیم بریم ؟ چون شنیدم تهعد به خدمت داره فرهنگیانبعد از تموم شدن دوران تحصیل با یه راه هایی میشه دوباره کنکور داد و رفت یه رشته ی دیگه خوند و انصراف هم نداد
ولی تقریبا چیزی کمتر از هفت خوان رستم نداره@D-fateme-r یعنی نمیشه مثلا سال دوم فرهنگیان دوباره کنکور داد ؟
من شنیدم بعضی ها میرن فرهنگیان بعد دوسال دوباره کنکور میدن اگه پزشکی قبول شدن بورس خود آموزش و پرورش میشن و بعد اتمام درس باید تو درمانگاه های فرهنگیان کار کنن
این حرف چقدر صحیحه ؟ -
@D-fateme-r یعنی نمیشه مثلا سال دوم فرهنگیان دوباره کنکور داد ؟
من شنیدم بعضی ها میرن فرهنگیان بعد دوسال دوباره کنکور میدن اگه پزشکی قبول شدن بورس خود آموزش و پرورش میشن و بعد اتمام درس باید تو درمانگاه های فرهنگیان کار کنن
این حرف چقدر صحیحه ؟81Sobhan

این یه اسکرین شات از دفترچه ی کنکور 98 عه
شما نمیتونید همزمان دانشجوی فرهنگیان باشین و کنکور بدین ( یا کارت ورود به جلسه براتون صادر نمیشه یا کلا مجاز به انتخاب رشته نمیشین و از این حالت ها )
و با یه سرچ ساده میتونید بفهمید که کلینیک فرهنگیان برای نیرو گرفتن اطلاعیه میده و بورسیه در دوران تحصیل ندارن -
81Sobhan

این یه اسکرین شات از دفترچه ی کنکور 98 عه
شما نمیتونید همزمان دانشجوی فرهنگیان باشین و کنکور بدین ( یا کارت ورود به جلسه براتون صادر نمیشه یا کلا مجاز به انتخاب رشته نمیشین و از این حالت ها )
و با یه سرچ ساده میتونید بفهمید که کلینیک فرهنگیان برای نیرو گرفتن اطلاعیه میده و بورسیه در دوران تحصیل ندارن@D-fateme-r خیلی ممنون
-