محاسبه تراز
-
سلام ... کسی میدونه تراز کنکور چطوری حساب میشه؟مثلا وقتی میگن تراز ۶۵۰۰ به بالا برای دانشگاه فرهنگیان ملاکه ینی چی؟ اینو چطوری حساب میکنن؟
دوازدهم دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا -
-
@M-ba78 بله میزنن میخواستم ببینم بر چه اساس حساب میشه😅مرسی
-
سلام ... کسی میدونه تراز کنکور چطوری حساب میشه؟مثلا وقتی میگن تراز ۶۵۰۰ به بالا برای دانشگاه فرهنگیان ملاکه ینی چی؟ اینو چطوری حساب میکنن؟
دوازدهم دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیاmaryam111 در محاسبه تراز گفته است:
دوازدهم دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیاسلام با توجه به تعداد شرکت کنندگان تراز مشخص می شود
به این صورت که مثلا به جایی که تعداد زیادی از بچه اون درصد هارو زدن تراز 5000 می دهند
و هر میزان از این جا شما بهتر زده باشید تراز شما بیشتر می شود
به عنوان مثال میانگین دانشجویان اگر ادبیات رو 30 درصد زده باشند
و تراز 5000 رو برای افرادی که 30 زدن در نظر بگیریمافرادی که 40 درصد زدن ترازشون 5500 میشود
و افرادی که 20 درصد زدن ترازشون 4500 میشهولی هر چی اختلاف درصد شما با میانگین در صد ها بیشتر باشد
تراز شما خیییییییلییی بیشتر متفاوت خواهد بود -
maryam111 در محاسبه تراز گفته است:
دوازدهم دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیاسلام با توجه به تعداد شرکت کنندگان تراز مشخص می شود
به این صورت که مثلا به جایی که تعداد زیادی از بچه اون درصد هارو زدن تراز 5000 می دهند
و هر میزان از این جا شما بهتر زده باشید تراز شما بیشتر می شود
به عنوان مثال میانگین دانشجویان اگر ادبیات رو 30 درصد زده باشند
و تراز 5000 رو برای افرادی که 30 زدن در نظر بگیریمافرادی که 40 درصد زدن ترازشون 5500 میشود
و افرادی که 20 درصد زدن ترازشون 4500 میشهولی هر چی اختلاف درصد شما با میانگین در صد ها بیشتر باشد
تراز شما خیییییییلییی بیشتر متفاوت خواهد بوددانشجو شریف آهاا متوجه شدم...ممنون لطف کردید🙏🙏
-
دانشجو شریف آهاا متوجه شدم...ممنون لطف کردید🙏🙏
**maryam111 در محاسبه تراز گفته است:
maryam111 در محاسبه تراز گفته است:
خواهش می کنم
ناگفته نماند
بهترین چیز برای سنجش همون تراز هست چون سختی سوالات روی تراز تاثیر داره
ممکنه شما توی دوتا امتحان یک درس رو 40 درصد بزنید
ولی یکی از تراز هاتون بشه 9000 چون این درس سخت بوده و بقیه نتوانستند درصد بالا بزند
یکیش بشه 5000 چون این درس اسون بوده و بقیه هم درصد بالا زدن**