ابهام فیزیک تفتان - آرش
-
بچه ها جواب این سوال کدومه ؟؟؟؟؟
تو همایش تفتان استاد فدایی گزینه2 به دست آوردن
ولی تو همایش آرش استاد کازرانیان گزینه1 به دست آوردن
کدوم درسته ؟؟؟؟saba zarei من هم 1 بدست اوردمی
-
saba zarei من هم 1 بدست اوردمی
دکتر علی ف
1 منطقی تره کلا :/// -
فک میکنم بخاطر این دوتا مورد گزینه دو درست باشه
یکی اینکه گفته گرمای یکسان بهشون میدیم ( دماشونو به یه اندازه زیاد نکردیم )
مورد دوم اینکه واسهa گفته تغییر حجم کره تو مورد دوم گفته تغییر حجم فلز ( نگفته کره ) -
فک میکنم بخاطر این دوتا مورد گزینه دو درست باشه
یکی اینکه گفته گرمای یکسان بهشون میدیم ( دماشونو به یه اندازه زیاد نکردیم )
مورد دوم اینکه واسهa گفته تغییر حجم کره تو مورد دوم گفته تغییر حجم فلز ( نگفته کره )saaaionadms bرو مواظب باش وقتی میگه فلز همون حجم واقغی شو میگه
-
saaaionadms bرو مواظب باش وقتی میگه فلز همون حجم واقغی شو میگه
دکتر علی ف
بله بخاطر همین بنظرم میشه گزینه دو
چون اگه حجم کره رو میگفت افزایش حجم b بیشتر بود ( بدلیل تغییر دمای بیشتر ) -
دکتر علی ف
بله بخاطر همین بنظرم میشه گزینه دو
چون اگه حجم کره رو میگفت افزایش حجم b بیشتر بود ( بدلیل تغییر دمای بیشتر )کاغذ دم دستم نیست ولی دلتا تتارو برحسب بقیه پارامترا درنظر گرفتم بنظرم اومد همه چیش باهم ساده میشه
بازم دوستان بنویسن دقیق تر میشه -
کاغذ دم دستم نیست ولی دلتا تتارو برحسب بقیه پارامترا درنظر گرفتم بنظرم اومد همه چیش باهم ساده میشه
بازم دوستان بنویسن دقیق تر میشهsaaaionadms
من نظر خودم اینه که چون میگه به یک اندازه گرما میدیم (نمیگه تغییر دما یک اندازست) به ازای حجم یکسان اونی که جرمش کمتره بیشتر افزایش حجم داره این دوتام با حجم یکسان یکیشون حفره داره پس جرمش کمتر میشه و افزایش حجمش بیشتر
باز نمیدونم والا -
saaaionadms
من نظر خودم اینه که چون میگه به یک اندازه گرما میدیم (نمیگه تغییر دما یک اندازست) به ازای حجم یکسان اونی که جرمش کمتره بیشتر افزایش حجم داره این دوتام با حجم یکسان یکیشون حفره داره پس جرمش کمتر میشه و افزایش حجمش بیشتر
باز نمیدونم والاsaba zarei گزینه دو میشه /ولی اگر شک میکنی از راهنما بپرس راهنما-فیزیک
-
saba zarei گزینه دو میشه /ولی اگر شک میکنی از راهنما بپرس راهنما-فیزیک
دکتر علی ف
مچکر
نکته جالب اینه که تو آرش تاکید کردن که جواب این سوال و خیلی جاها اشتباه به دست آوردن -
این سوال یکی از کنکورای تجربیه
جوابش میشه گزینه 1 -
این سوال یکی از کنکورای تجربیه
جوابش میشه گزینه 1Hasan Taghi zadeh
بله مال کنکور تجربیه
ممنون