همايش تفتان
-
سلام دوستانی که از همایش تفتان شیمی استفاده کردن میشه لطف کنن راهنماییم کنن🙏🏻🙏🏻
من پایه ی شیمیم خیلی ضعیفه به نظرتون استفاده از همایش تفتان برام مناسب؟
و در همایش تفتان آقای گودرزی مسائل با راه حل های تستی آموزش میدن؟
تجربیا ریاضیا همیار پشتیبان-همایش-های-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
تجربیا ریاضیا همیار پشتیبان-همایش-های-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاDokhtar zemestan در همايش تفتان گفته است:
تجربیا ریاضیا همیار پشتیبان-همایش-های-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلابنظر من اول صفر تا صد ببین بعد همایش چون همایش تفتان واسه جمع بندی خوبه و باید تا حدی اصل مطلب رو بلد باشی
نظر من اینه -
Dokhtar zemestan در همايش تفتان گفته است:
تجربیا ریاضیا همیار پشتیبان-همایش-های-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلابنظر من اول صفر تا صد ببین بعد همایش چون همایش تفتان واسه جمع بندی خوبه و باید تا حدی اصل مطلب رو بلد باشی
نظر من اینهابوالفضل ریسی اقای گودرزی مسائل به صورت تستی اموزش میدن؟
-
ابوالفضل ریسی اقای گودرزی مسائل به صورت تستی اموزش میدن؟
من صفر تا صد رو از ایشون ندیدم ولی توی تفتان بله تستی آموزش میدن در کنار راه حل اصلی
-
تجربیا ریاضیا همیار پشتیبان-همایش-های-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاDokhtar zemestan به نظرم اول باید از فیلم های صفر تا صد شیمی الا استفاده کنید و بعد همایش تفتان و بعد هم ارش
-
من صفر تا صد رو از ایشون ندیدم ولی توی تفتان بله تستی آموزش میدن در کنار راه حل اصلی
ابوالفضل ریسی آهان ممنون شرمنده من یک سوال دیگه هم داشتم همایش تفتان همراه باجزوه؟ یعنی وقتی که همایش دانلود کنیم جزوه ها هم برامون باز میشه؟
-
ابوالفضل ریسی آهان ممنون شرمنده من یک سوال دیگه هم داشتم همایش تفتان همراه باجزوه؟ یعنی وقتی که همایش دانلود کنیم جزوه ها هم برامون باز میشه؟
Dokhtar zemestan بله فیلم همراه با جزوه است
-
Dokhtar zemestan به نظرم اول باید از فیلم های صفر تا صد شیمی الا استفاده کنید و بعد همایش تفتان و بعد هم ارش
هادی رحیمی انقدر وقت ندارم که دوره های صفر تا صد کامل ببینم مباحث پایه تا حدودی بلدم توی تست زدن خیلی مشکل دارم
-
Dokhtar zemestan بله فیلم همراه با جزوه است
هادی رحیمی اهان اینجوری خیلی خوبه. جزوه نوشتن خیلی وقت میگیره
-
هادی رحیمی انقدر وقت ندارم که دوره های صفر تا صد کامل ببینم مباحث پایه تا حدودی بلدم توی تست زدن خیلی مشکل دارم
Dokhtar zemestan واسه همایش تفتان یازدهم۲۵تا فیلم همراه با جزوه است من فقط یازدهم رو خریداری کردم دهم رو خریداری نکردم و بنظر من با زدن بیشتر تست میتونی درصد عالی برای شیمی کسب کنی
-
Dokhtar zemestan واسه همایش تفتان یازدهم۲۵تا فیلم همراه با جزوه است من فقط یازدهم رو خریداری کردم دهم رو خریداری نکردم و بنظر من با زدن بیشتر تست میتونی درصد عالی برای شیمی کسب کنی
هادی رحیمی ممنون🌸
ببخشید من انقدر سوال میبرسم😅 جزوه ای که دریافت میکنیم همش تست یا نکات مهم هم نوشته شده؟ و همه تست ها خود استاد حل میکنن؟ -
هادی رحیمی ممنون🌸
ببخشید من انقدر سوال میبرسم😅 جزوه ای که دریافت میکنیم همش تست یا نکات مهم هم نوشته شده؟ و همه تست ها خود استاد حل میکنن؟Dokhtar zemestan همه تست هارو خود استاد حل میکنن تازه جزوه مفید به همراه تست های ۹۸است
-
Dokhtar zemestan همه تست هارو خود استاد حل میکنن تازه جزوه مفید به همراه تست های ۹۸است
هادی رحیمی اهان خیلی ممنونم از راهنماییتون🙏🏻🌸
-
هادی رحیمی اهان خیلی ممنونم از راهنماییتون🙏🏻🌸
Dokhtar zemestan خواهش میکنم
-
همایش خیلی خوبیه ولی هر چی باشه جمع بندیه
اول پایه رو (مخصوصا دهم )رو خوب کارکنین بعدش اگر خواستین همایش