سوال از زیست
-
سلام یه سوال دیگه آیا این جمله درست است یا غلط؟چرا؟
در لنف بدن انسان گازهای تنفسی وجود دارد
راهنما-زیست دوازدهمفکر کنم وجود دارد ، چون لنف همون خون و مایع بین یاخته ای و این چیزاس. تو اونا که هست ؛ پس به احتمال 99.99999% لنف هم دارتش
-
فکر کنم وجود دارد ، چون لنف همون خون و مایع بین یاخته ای و این چیزاس. تو اونا که هست ؛ پس به احتمال 99.99999% لنف هم دارتش
Amin-Mehraji خون؟ توی لنف؟
-
راهنما-زیست دوازدهمپری ناز در سوال از زیست گفته است:
راهنما-زیست دوازدهم
به متن های زیر از کتاب درسی زیست دهم توجه کنید:
دستگاه لنفی
دستگاه لنفی شامل رگهای لنفی، مجاری
لنفی، گرههای لنفی و اندامهای لنفی است.
وظیفۀ اصلی آن، تصفیه و بازگرداندن آب و مواد
دیگری است که ازمویرگها به فضای میان بافتی
نشت پیدا میکنند و به مویرگها برنمیگردند.```تبادل مواد در مویرگها
بسیاری از مولکولهای محلول در خون یا مایع میان بافتی از راه انتشار مبادله میشوند؛ مانند
اکسیژن گلوکز و کربن دی اکسید.نتیجه گیری اینکه در لنف گاز های تنفسی موجود است
-
Mono
خونی که میاد بیرون برنمیگرده توی رگ میشه لنف
بلخره توی خون گازتنفسی هست پس میشه گفت توی لنفم هست -
Mono
بلخره توی خون گازتنفسی هست پس میشه گفت توی لنفم هستیچیز دیگه هم امروز غلط زدم خوب بود بنظرم
درسته که همولنف توی انتقال گاز تنفسی نقش نداره ولی توی همولنف گازتنفسی دیده میشه -
Mono
بلخره توی خون گازتنفسی هست پس میشه گفت توی لنفم هستsaaaionadms درسته ولی چی برنمیگرده؟ مولکول های بزرگ که کربن دی اکسید و اکسیژن جزوشون نمیشه و خوب کربن دی اکسیدی ک از سلول خارج میشه وارد مویرگ میشه و من یه جا خوندم داخل رگ های لنفی گازهای تنفسی نیست ولی در اندام های لنفی و گره های لنفی به خاطر نیاز سلول های موجود در اون ها وجود داره
-
ستون من نگفتم خون توی لنف هست. من میگم چون لنف یکی از اجزای تشکیل دهنده اش خون هست و توی خون هم گاز تنفسی هست ، پس احتمالا توی لنف هم گاز تنفس هست.
-
ستون من نگفتم خون توی لنف هست. من میگم چون لنف یکی از اجزای تشکیل دهنده اش خون هست و توی خون هم گاز تنفسی هست ، پس احتمالا توی لنف هم گاز تنفس هست.
Amin-Mehraji ستون؟
عا اوکی -
saaaionadms درسته ولی چی برنمیگرده؟ مولکول های بزرگ که کربن دی اکسید و اکسیژن جزوشون نمیشه و خوب کربن دی اکسیدی ک از سلول خارج میشه وارد مویرگ میشه و من یه جا خوندم داخل رگ های لنفی گازهای تنفسی نیست ولی در اندام های لنفی و گره های لنفی به خاطر نیاز سلول های موجود در اون ها وجود داره
Mono
پلاسما از رگ خونی میاد بیرون
یخوردش برنمیگرده توی رگ خونی دوباره
تو پلاسماهم ک یکم گاز تتفسی حل میشه
این پلاسمایی ک برنمیگرده توی رگ خونی پس یخورده گاز تنفسی داره گه باید با رگ لنفی برگرده تیو رگ خونی .
بنظر میاد ک توی رگ لنفی گاز تنفسی داریم -
Mono
پلاسما از رگ خونی میاد بیرون
یخوردش برنمیگرده توی رگ خونی دوباره
تو پلاسماهم ک یکم گاز تتفسی حل میشه
این پلاسمایی ک برنمیگرده توی رگ خونی پس یخورده گاز تنفسی داره گه باید با رگ لنفی برگرده تیو رگ خونی .
بنظر میاد ک توی رگ لنفی گاز تنفسی داریمsaaaionadms عاها اوکی شدم مرسی