7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هیپوتالاموس و هورمون
-
دوستان به نظرتون گزینه 1 سوال شماره 90 ایراد نداره؟
گزینه 1 میگه هورمون هایی که از هیپوتالاموس ترشح میشوند، مگه هیپوتالاموس هورمون ترشح میکنه؟ ترشح هورمون های ساخته شده در هیپوتالاموس وظیفه بخش پسین نبود؟ -
Chekav Chekav
هیپوتالاموس 12 تا هورمون ترشح میکنه دوست عزیز -
Chekav Chekav خب هیپوتالاموس در جمع 14 هورمون می سازه که دو تا از اونا در پسین ذخیره و از اون ترشح میشن می مونه 12 تا دیگه که 6 تا مهار کننده و 6 تار آزاد کننده برای هورمون هایی که از پیشین ترشح میشن هست
-
این پست پاک شده!
-
Chekav Chekav
دوست عزیز، صفحه ۵۶ کتاب یازدهم،" بخش پیشین".
گفته: هیپوتالاموس توسط رگ های خونی با بخش پیشین ارتباط دارد و هورمون هایی به نام آزاد کننده و مهارکننده ترشح میکند.
آره ترشح میکنه، ترشح میکنه میره هیپوفیز (بخش پیشین)
ولی همش از سلول عصبی نیست...
هم رگ خونی هس و هم سلول عصبی -
mobina sariri ولی شاید بشه گفت همشون توسط نورون ساخته شدن
البته مطمئن نیستم -
Chekav Chekav رگ های خونی و نورون های بین هیپو تلاموس و غده هیپوفیز هورمون های ترشح شده از هیپوتالاموس و به غده هیپوفیز میرسونه و ترشح هورمون های بخش پیشین هم به وسیله موادی که هیپوتالاموس میسازه کنترل میشه و هورمون های بخش پسین هم توسط هیپوتالاموس ساخته میشه!
پس فکر نکنم ایرادی داشته باشه -
mobina sariri
نه دیگه ، الان سوال این نیست که ارتباط از چه طریق هست سوال اینه که کی هورمون رو تولید و ترشح میکنه ؟؟؟؟
آیا خود رگ ها توانایی تولید و ترشح 12 هورمون رو دارن؟؟؟؟
این نکته ای که شما نشون دادید میگه که هورمون ها از طریف آکسون به پسین و از طریق رگ خونی به پیشین میرن ... نگفته کدوم تولید میکنه !! -
Chekav Chekav خواهش میکنم
-
Chekav Chekav
دخترا اگه موافقین بیاین یه گروه توو واتساپ بزنیم. اینجا قاطی پاطی میشه ^^ -
mobina sariri
Mono
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین ️ -
Chekav Chekav
خلاصه یک نادرسته
چون کتاب به ما گفته هم از نورون، هورمون میاد به هیوفیز (پسین) و هم رگ خونی(پیشین) -
mobina sariri فک نکنم اجازه بدن گلی