دوازدهم_مرحله آغاز ترجمه_
-
میخوام سریع بپرسم وقت نگیرم
مگه تو کتاب ننوشته تشکیل پیوند پپتیدی که نوعی کوالانسیه در سایت A داریم؟
خوب چرا استاد موقاری تو کلیپ 23 لحظه 29:37 گفتن ک در مرحله اغاز ن تشکیل کوالانسی داریم و ن شکستنشو؟ :/

Hoorieh sh
کنکوری ۱۴۰۰ هستی ؟ -
Hoorieh sh
کنکوری ۱۴۰۰ هستی ؟@Kosar-Kelyabi اره :/
-
Hoorieh sh
خب مشکلش چیه هر دو کاملا درسته !@Kosar-Kelyabi
کجاش درسته اخه :face_with_tears_of_joy: الان من به ی تناقص رسیدم
یه جا گفتن تشکیل و شکستن کوالانسی داریم یه جا میگن نداریم :/ -
@Kosar-Kelyabi اره :/
Hoorieh sh در دوازدهم_مرحله آغاز ترجمه_ گفته است:
خواهرانه نصیحتت میکنم وقتی که قراره برای پیش خوانی دوازدهم بزاری بشین دهم و یازدهم رو تا میتونی تست بزن ... تاااا میتونی شده تمام تستای سراسری و کمک درسی رو بزن ولی اونا مهم تره .. این پیش خوانی ها هیچ کمکی بهت نمیکنه فقط باعث میشه همه چیز رو قاطی کنی بزار به موقع خودش
-
@Kosar-Kelyabi
یه جا گفتن تشکیل و شکستن کوالانسی داریم یه جا میگن نداریم :/Hoorieh sh در دوازدهم_مرحله آغاز ترجمه_ گفته است:
@Kosar-Kelyabi
یه جا گفتن تشکیل و شکستن کوالانسی داریم یه جا میگن نداریم :/خب اخه شما برای چی میری جلو جلو بخونی که همچین تناقضی برات شکل بگیره ؟؟!😑
کتاب نگفته تو مرحله اغاز این اتفاق میفته گفته در جایگاه A شکل میگیره که کاملا درسته منتهی در مرحله اغاز اصلاا جایگاه Aخالیه ... اینا رو بعدن میفهمی خودت -
@Kosar-Kelyabi
یه جا گفتن تشکیل و شکستن کوالانسی داریم یه جا میگن نداریم :/خب اخه شما برای چی میری جلو جلو بخونی که همچین تناقضی برات شکل بگیره ؟؟!😑
کتاب نگفته تو مرحله اغاز این اتفاق میفته گفته در جایگاه A شکل میگیره که کاملا درسته منتهی در مرحله اغاز اصلاا جایگاه Aخالیه ... اینا رو بعدن میفهمی خودت@Kosar-Kelyabi
اهان فهمیدم
حله ممنون :)
راستی عزیز فک کنم قراره بهم کمک کنیم اینجا ن اینکه سرزنش یا هرچی .. :)
برنامه هر کسی فرق میکنه
اینکه من یجای به این کوچیکی رو اشکال دارم ودارم از دوستام کمک میگیرم دلیل نمیشه ک بقیه دوازدهم رو نخونم یا دیگه بزارمش کنار:person_tipping_hand_light_skin_tone:
بعدشم جواب سوال من ک اصن چیزی از 10 و11 یا پایه نبود ک.. مربوط به همین 12 بود...ربطی ب پایه نداشت
بازم ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی دوست گلم :bouquet: -
@Kosar-Kelyabi
اهان فهمیدم
حله ممنون :)
راستی عزیز فک کنم قراره بهم کمک کنیم اینجا ن اینکه سرزنش یا هرچی .. :)
برنامه هر کسی فرق میکنه
اینکه من یجای به این کوچیکی رو اشکال دارم ودارم از دوستام کمک میگیرم دلیل نمیشه ک بقیه دوازدهم رو نخونم یا دیگه بزارمش کنار:person_tipping_hand_light_skin_tone:
بعدشم جواب سوال من ک اصن چیزی از 10 و11 یا پایه نبود ک.. مربوط به همین 12 بود...ربطی ب پایه نداشت
بازم ممنون ک وقت گذاشتی جواب دادی دوست گلم :bouquet:Hoorieh sh
قصد من سرزنش نبود بخدا
چون خودم اینکارو کردم میدونم اشتباهه
البته هر کس ی نظری داره
ولی من فقط میخواستم بهت کمک کنم بازم اگه ناراحت شدی عذر میخوام
ی چیزه دیگه اینکه من نگفتم پایه شما بده گفتم مرور و تست زنی بهتره
به هر حال موفق باشی -
Hoorieh sh
قصد من سرزنش نبود بخدا
چون خودم اینکارو کردم میدونم اشتباهه
البته هر کس ی نظری داره
ولی من فقط میخواستم بهت کمک کنم بازم اگه ناراحت شدی عذر میخوام
ی چیزه دیگه اینکه من نگفتم پایه شما بده گفتم مرور و تست زنی بهتره
به هر حال موفق باشی@Kosar-Kelyabi
ن ناراحت نشدم عزیزم
ممنونم بابj اشتراک تجربت میدونم نیتت خیر بود
اشکال نداره ممنونم
بازم مرسییی که جواب سوالمو دادی عزیز دل :bouquet: -
مرحله آغاز میشه صرفا جاگیری ریبوزوم (اول بخش کوچیک بعد بزرگ) و قرار گرفتن آنتی کدوم UAC ( کدون AUG) که درای متیونینه ! به همین دلیل ایجاد پیوند پپتیدی و کوالانسی نداریم... اینی که ظاهرا شما فکر میکنی میشه دیگه طویل شدن ... امید وارم یه کمکی کرده باشم
-
بچه ها ی سوال
(میشه بگیم درمرحله طویل شدن نمیتوان جایگاه های AوE رو همزمان پر دید
ولی میتوان EوP یا AوP رو پر دید) ؟؟؟
تجربیا -
بچه ها ی سوال
(میشه بگیم درمرحله طویل شدن نمیتوان جایگاه های AوE رو همزمان پر دید
ولی میتوان EوP یا AوP رو پر دید) ؟؟؟
تجربیاHoorieh sh
نه نمیشه گفت چون همیشه وقتی جایگاه A خالیه tRNA ها میان و میرن تو اون جایگاه تا اون tRNA که مال اون لحظه هست رو پیدا کنن -
Hoorieh sh
نه نمیشه گفت چون همیشه وقتی جایگاه A خالیه tRNA ها میان و میرن تو اون جایگاه تا اون tRNA که مال اون لحظه هست رو پیدا کننiman ghazi 0 در دوازدهم_مرحله آغاز ترجمه_ گفته است:
Hoorieh sh
نه نمیشه گفت چون همیشه وقتی جایگاه A خالیه tRNA ها میان و میرن تو اون جایگاه تا اون tRNA که مال اون لحظه هست رو پیدا کنندلیلتونو فهمیدم ولی هنوز نفهمیدم اون جمله رو میشه گفت یا ن
خوب tRNA ها بیان و برن بازم میشه AوPرو پر دید که... -
iman ghazi 0 در دوازدهم_مرحله آغاز ترجمه_ گفته است:
Hoorieh sh
نه نمیشه گفت چون همیشه وقتی جایگاه A خالیه tRNA ها میان و میرن تو اون جایگاه تا اون tRNA که مال اون لحظه هست رو پیدا کنندلیلتونو فهمیدم ولی هنوز نفهمیدم اون جمله رو میشه گفت یا ن
خوب tRNA ها بیان و برن بازم میشه AوPرو پر دید که...Hoorieh sh
وقتی میتونن همیشه بیان و برن یعنی ممکنه یه لحظه ای بیان که هردو جایگاه پر باشن -
Hoorieh sh
وقتی میتونن همیشه بیان و برن یعنی ممکنه یه لحظه ای بیان که هردو جایگاه پر باشنiman ghazi 0
اون tRNA کچل یا بدون امینو اسید هم یه مدت خیلی کوتاهی تو جایگاه E هستش و بعد خارج میشه دیگهه -
iman ghazi 0
اون tRNA کچل یا بدون امینو اسید هم یه مدت خیلی کوتاهی تو جایگاه E هستش و بعد خارج میشه دیگههiman ghazi 0 پس با استفاده از لفظ میتونن درست میشه؟؟
-
iman ghazi 0 پس با استفاده از لفظ میتونن درست میشه؟؟
Hoorieh sh
اره یعنی باید بگیم میتوان در لحظه ای جایگاه A و E را همزمان پر دید -
Hoorieh sh
اره یعنی باید بگیم میتوان در لحظه ای جایگاه A و E را همزمان پر دیدiman ghazi 0 ممنونم :smiling_face_with_heart-eyes: