همایش های تفتان
-
سلام دوستان .امیدوارم که همگی خوب باشید.من پایه دهم تجربی هستم و سال اینده وارد یازدهم میشم.خدا رو شکر میشه گفت دهم رو خوب با تست خوندم به جز ریاضی که کمتر براش تست زدم و الان دارم اینکار و میکنم.غیر از ریاضی در حال پیش خوانی سه درس تخصصی سال یازدهم هستم.میخواستم بپرسم که ایا همایش تفتان میتونه برام مناسب باشه.من استاد هاشون رو دیدم وخب نمیشناختمشون.خودم اصلا نمیخواستم از این همایش استفاده کنم .اما دیدم که الا به خصوص الان که تخفیف خورده درموردش چیز های خیلی خوبی گفته.میخواستم بدونم واقعا ارزشش روداره که وقتم روصرفش کنم?من لاس زبان هم میرم وخب واقعا خیلی قرصت ندارم.
لطفا کسایی که از همایش تفتان استفاده کردن کمک کنن.🙏ممنون😊🌸 -
سلام دوستان .امیدوارم که همگی خوب باشید.من پایه دهم تجربی هستم و سال اینده وارد یازدهم میشم.خدا رو شکر میشه گفت دهم رو خوب با تست خوندم به جز ریاضی که کمتر براش تست زدم و الان دارم اینکار و میکنم.غیر از ریاضی در حال پیش خوانی سه درس تخصصی سال یازدهم هستم.میخواستم بپرسم که ایا همایش تفتان میتونه برام مناسب باشه.من استاد هاشون رو دیدم وخب نمیشناختمشون.خودم اصلا نمیخواستم از این همایش استفاده کنم .اما دیدم که الا به خصوص الان که تخفیف خورده درموردش چیز های خیلی خوبی گفته.میخواستم بدونم واقعا ارزشش روداره که وقتم روصرفش کنم?من لاس زبان هم میرم وخب واقعا خیلی قرصت ندارم.
لطفا کسایی که از همایش تفتان استفاده کردن کمک کنن.🙏ممنون😊🌸 -
نه فک نکنم
تفتان برای کسی مناسبه که 10 و 11 رو تموم کرده و میخواد جمع بندیشون کنه
FaMi -
ببین عزیز خیلی بستگی به درس مورد نظر داره
من تفتان هندسه و آمار و فیزیک و شیمی رو دارم
برای من هندسه نمیتونست جز جمعبندی کار دیگه ای کنه، تنها جمعبندی بود و اگر درست نخونده بودی دید کلی خوبی از درس بهت نمیداد و البته نمیشه خرده گرفت، اسمش همایشه نه تدریس. اما خوب فیزیک و آمار و شیمی یه همچین چیزی داشتن یعنی جز جمعبندی یه دید کلی به درس، یه تسلطی به درس اگه نداشتی بهت میدادن.
میدونم هندسه و آمار که واس ریاضیاست بدردت نمیخوره، ولی پیشنهاد میدم یهویی نری درس مورد نظرت(حالا زبان) رو بگیری، باز اگه توی درس مورد نظرت جواب ندیدی تاپیک بزن که نظرات بچه ها رو بالاخره بشنوی -
نه فک نکنم
تفتان برای کسی مناسبه که 10 و 11 رو تموم کرده و میخواد جمع بندیشون کنه
FaMi -
ببین عزیز خیلی بستگی به درس مورد نظر داره
من تفتان هندسه و آمار و فیزیک و شیمی رو دارم
برای من هندسه نمیتونست جز جمعبندی کار دیگه ای کنه، تنها جمعبندی بود و اگر درست نخونده بودی دید کلی خوبی از درس بهت نمیداد و البته نمیشه خرده گرفت، اسمش همایشه نه تدریس. اما خوب فیزیک و آمار و شیمی یه همچین چیزی داشتن یعنی جز جمعبندی یه دید کلی به درس، یه تسلطی به درس اگه نداشتی بهت میدادن.
میدونم هندسه و آمار که واس ریاضیاست بدردت نمیخوره، ولی پیشنهاد میدم یهویی نری درس مورد نظرت(حالا زبان) رو بگیری، باز اگه توی درس مورد نظرت جواب ندیدی تاپیک بزن که نظرات بچه ها رو بالاخره بشنوی -
SEPEHR ALIZADEH ممنون از راهنماییتون.به نظرتون کسی با شرایط من بهش نیاز داره .من صفر تا صد دروس تخصصی رو دیدم نکته جدیدی هست.چون واقعا دو باره حوصله ندارم مباحث تکراری تدریس بشه.
FaMi بله شاید بتونین دهم رو جمع بندی کنین اگه دهم رو کامل بخونین
ولی وقتی خرید میکنین مثلا درس فیزیک هر دو پایه رو سیستم میفروشه
واگه 11 رو کامل نخونده باشین برای شما مناسب نیست ولی اگه یازدهم رو تموم کرده باشین حتما موثر خواهد بود -
SEPEHR ALIZADEH ممنون از راهنماییتون.به نظرتون کسی با شرایط من بهش نیاز داره .من صفر تا صد دروس تخصصی رو دیدم نکته جدیدی هست.چون واقعا دو باره حوصله ندارم مباحث تکراری تدریس بشه.
FaMi بله کاملا، اگر صفر تا صد رو دیدی که کاملا مناسبه.
-
FaMi بعضی درسا جداگانه ان مثله شیمی یا زیست بعضیاش هم با همن مثله انگلیسی یا فیزیک و عربی
ریاضی هم دهم و یازدهمو با هم به صورت موضوعی درس میدن فکر کنم -
FaMi بله شاید بتونین دهم رو جمع بندی کنین اگه دهم رو کامل بخونین
ولی وقتی خرید میکنین مثلا درس فیزیک هر دو پایه رو سیستم میفروشه
واگه 11 رو کامل نخونده باشین برای شما مناسب نیست ولی اگه یازدهم رو تموم کرده باشین حتما موثر خواهد بود@جهاد دوستان!به نظرتون بهتر نیست که تفتان رو عید (1400)بگیرم? برای جمع بندی دهم و یازدهم.چون من دارم با فیلم های صفر تا صد پیش خوانی میکنم و ان شا الله تا ابان دروس اختصاصی رو تموم میکنم.بعدش میتونم برای جمع بندی هر دو پایه از تفتان استفاده کنم?
-
@جهاد دوستان!به نظرتون بهتر نیست که تفتان رو عید (1400)بگیرم? برای جمع بندی دهم و یازدهم.چون من دارم با فیلم های صفر تا صد پیش خوانی میکنم و ان شا الله تا ابان دروس اختصاصی رو تموم میکنم.بعدش میتونم برای جمع بندی هر دو پایه از تفتان استفاده کنم?
FaMi دقیقا منم اون موقع گرفتم
-
FaMi دقیقا منم اون موقع گرفتم
@جهاد اهان پس منم همین کار رو میکنم ممنون از راهنماییتون.
یک سوال دیگه دارم.به نظرتون من صفر تاصد درسایی مثل دینی رو هم ببینم یا نیازی نیست.من فقط درسای تخصصی و ادبیات دکتر سبطی رو دیدم و جلسات حل تست زبان.حالا دینی رو ببینم ?
من نکات ایات رو از کتاب خیلی سبزی که دارم استخراج میکنم و درصد دینی در ازمون 90به بالا است. -
@جهاد اهان پس منم همین کار رو میکنم ممنون از راهنماییتون.
یک سوال دیگه دارم.به نظرتون من صفر تاصد درسایی مثل دینی رو هم ببینم یا نیازی نیست.من فقط درسای تخصصی و ادبیات دکتر سبطی رو دیدم و جلسات حل تست زبان.حالا دینی رو ببینم ?
من نکات ایات رو از کتاب خیلی سبزی که دارم استخراج میکنم و درصد دینی در ازمون 90به بالا است.FaMi اره ببینین عالیع
-
FaMi اره ببینین عالیع
-
@جهاد من یک سریش رو دانلود کردم.اسم استاد رو نمیدونم ولی یکم چاقن همون استاد رو شما استفاده کردید?
FaMi بله استاد رنجبر زاده رو میگم
-
FaMi بله استاد رنجبر زاده رو میگم