برنامه ما برای تحلیل درس ادبیات کنکور 98 رشته ریاضی
-
سلام مگه امروز کلاس رفع اشکال نبود؟
-
حسین شیرمداح الان داریم همین کار رو میکنیم بزرگوار کجای کاری
-
حسین شیرمداح در برنامه ما برای تحلیل درس ادبیات کنکور 98 رشته ریاضی گفته است:
خیلی وقته شروع شده...
-
من خیلی آشنا نیستم چطوریه
-
حسین شیرمداح بزن روی عکس آقای یزدانی و ایشون رو دنبال کن (یه علامت + داره اونو بزن!) بعد واست آگاه سازی میاد تاپیک هاشون
-
-
-
حسین شیرمداح بزن روی عکس آقای یزدانی و ایشون رو دنبال کن (یه علامت + داره اونو بزن!) بعد واست آگاه سازی میاد تاپیک هاشون
@Z-H-Z سپاس🌷
-
@Z-H-Z سپاس🌷
حسین شیرمداح دیگه تا جایی که میتونستم منشنتون کردم
-
@Z-H-Z یزدیان هستم:winking_face:
-
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز آلایی، با تحلیل درس ادبیات در کنکور های سال 98 در خدمت شما هستیم. :smiling_face:
همونطور که میدونید ادبیات در کنکور شما بین دروس عمومی دیگه بیشترین ضریب رو داره و همینطور بیشترین ترس! :face_screaming_in_fear: :confounded_face:
از پنجشنبه، هر روز ساعت 11 میخوایم با هم دیگه تحلیل یه کنکور رو انجام بدیم که ببینید مثل آب خوردن میشه از پس این درس بر بیایم و تو کنکور نتیجه خوبی بگیریم!:smiling_face_with_sunglasses:
روند کار به این صورته که:
1- سوالات به صورت جداگانه در هر تاپیک برای شما ارسال میشه
2- شما عزیزان شروع به بحث و گفت و گو درمورد سوال میکنید
3- در انتها ما پاسخ رو ارسال میکنیم و یه نتیجه گیری کلی میکنیم و میریم سراغ سوال بعدی
امیدواریم این فعالیت ها ثمربخش باشه و تاثیر مثبت و بزرگی روی نتیجه ی شما داشته باشه!:rose:
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیاArshia Yazdian سلام تحلیل بعدی مال هنر ۹۸ باشه مرسی.
-
Arshia Yazdian سلام تحلیل بعدی مال هنر ۹۸ باشه مرسی.
پری ناز سلام
بعدی زبان هست ولی بعد اون هنر رو در پیش داریم -
@Z-H-Z یزدیان هستم:winking_face:
Arshia Yazdian بله معذرت میخوام:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: