رفع اشکال ادبیات کنکور 98 رشته ریاضی
-
بچه ها خسته نباشید
من اول از شما بابت طولانی شدن این تحلیل عذرخواهی میکنم
دوست دارم نظرتون رو راجع بهش بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش -
خیلی ممنون ازتون
اجرکم عندالله -
بچه ها خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع بهش بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمشArshia Yazdian مرسی که وقت میزارین خیلی جلسه خوبی بود
-
بچه ها خسته نباشید
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمشArshia Yazdian سوال 25 رو میشه یکم بیشتر توضیح بدین
-
خسته نباشید خیلی خوب بود
فقط یک سوال اسم هایی مثل جانان یا ماهان
ان شون معنی خاصی داره؟ -
بچه ها خسته نباشید
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمشArshia Yazdian عالی بود . هر سوال 5 دقیقه وقت بدید خوبه
-
Arshia Yazdian عالی بود . هر سوال 5 دقیقه وقت بدید خوبه
MOHAMMAD KAVARI البته سوالهای حفظی کمتر
-
میشه ی تایم دیگ براش قرار بدید؟؟
عاخه روزایی ک ما ازمون توی خونه میزنیم فرصت نمیکنیم انلاین شیم و حیفه از دستش بدیم
ممنون میشم تایم تغییر کنهFragile در رفع اشکال ادبیات کنکور 98 رشته ریاضی گفته است:
عاخه روزایی ک ما ازمون توی خونه میزنیم فرصت نمیکنیم انلاین شیم و حیفه از دستش بدیم
ممنون میشم تایم تغییر کنه -
عذر میخوام چند تا سوال
..................اول اینکه سوال 7 همشون به نثر هستند به غیر از حیاط کوچک پاییز در زندان؟
در کل برای اینکه تسلط کافی روی نثر یا .. داشته باشیم باید چه کرد ؟
سوال 9 رو اگه امکان داره معنیشو و مفهومشو بگید؟
سوال 11 چرا چو سرو رو تشبیه نمی گیریم ؟
سوال 19 مفهوم 2 و 3 و 4 ؟
سوال 22 الان یک درست تره؟
سوال 24 گزینه ی 4 ویژگی حماسیش چیه؟
سوال 25 مفهوم همشون؟
و سوال اخر اسم هایی مثل جانان یا ماهان
ان شون معنی خاصی داره؟ -
Arshia Yazdian
ممنونم تحلیل بسیار خوبی بود
-
Arshia Yazdian سوال 25 رو میشه یکم بیشتر توضیح بدین
@Z-H-Z تو بیت 1،3،4 داره میگه وابسته نباش به چیزی ولی تو گزینه 2 داره میگه هر چیزی رو اصلشو ببین نه ظاهرشو
-
@Z-H-Z تو بیت 1،3،4 داره میگه وابسته نباش به چیزی ولی تو گزینه 2 داره میگه هر چیزی رو اصلشو ببین نه ظاهرشو
Arshia Yazdian میشه بیت ها رو معنی کنید لطفا؟
-
ممنون میشم تایم تغییر کنهFragile سلام . متاسفانه به دلیل تداخل با باقی تحلیل ها امکانش نیست ولی شما میتونی بعد کلاست بیای و تحلیل ها رو بخونی ، بعدشم اگر سوالی داشتی میتونی بپرسی
-
Fragile سلام . متاسفانه به دلیل تداخل با باقی تحلیل ها امکانش نیست ولی شما میتونی بعد کلاست بیای و تحلیل ها رو بخونی ، بعدشم اگر سوالی داشتی میتونی بپرسی
Arshia Yazdian در رفع اشکال ادبیات کنکور 98 رشته ریاضی گفته است:
Fragile سلام . متاسفانه به دلیل تداخل با باقی تحلیل ها امکانش نیست ولی شما میتونی بعد کلاست بیای و تحلیل ها رو بخونی ، بعدشم اگر سوالی داشتی میتونی بپرسی
خیلی ممنونم
چشم حتما مرسی بابت وقتی ک میزارید -
@ftm-dh سلام. نسبت هستن. البته ماهان میتونه "مانند" هم باشه
-
Arshia Yazdian آها ممنون
-
عذر میخوام چند تا سوال
..................اول اینکه سوال 7 همشون به نثر هستند به غیر از حیاط کوچک پاییز در زندان؟
سوال 25 مفهوم همشون؟
ان شون معنی خاصی داره؟@ftm-dh در خصوص سوال اولت فقط باید نثر زیاد بخونی راه دیگه ای نداره.
سوال 9 هم داره میگه تو اینقدر شیرین سخن میگی که سخن گفتن شیرین ما در مقابل با تو خنده داره اصلا . آب هم به معنی آبرو هستش در مصرع دوم -
عذر میخوام چند تا سوال
سوال 25 مفهوم همشون؟
ان شون معنی خاصی داره؟@ftm-dh سوال 11: پارادوکس مشهود تره ولی تشبیه هم هست
سوال 19: 2 میگه اگه با عشق مردانه برخورد کنی میتونی از پس اون بر بیای3 هم داره میگه این کاره نبودی تو توی داستان عشق 4 هم میگه اصلو ول کردیم ما و چسبیدیم به فرعیات
سوال 22: مفهوم کلیش داره میگه انسانای زیادی بودن که از خودشون آثاری به جا گذاشتن و رفتن گزینه 1 هم همینو میگه تقریبا. داره میگه کلی آدم اومد و رفت ولی این تو بودی که نقش بستی در دل که همونطور که گفتم این گزینه هم میتونه باشه -
عذر میخوام چند تا سوال
سوال 25 مفهوم همشون؟
ان شون معنی خاصی داره؟@ftm-dh سوال 24 داستانی هستش
25 هم پایین تر توضیح دادم فکر کنم
ممنون از همراهیت