مکان مناسب برای مطالعه
-
برخی از تست ها یی که اشتباه بود مربوط به مبحث بافت شناسی بود .
قبلا تو انجمن یه سوال پرسیده بودم که ساختار و بافت خود رگ خونی جز بافت های هر بخش میشه یا نه ؟
بعدم یکی از دانشجویان پزشکی بهم گفتند که نه . چون در این صورت بافت شناسی معنا پیدا نمیکنه
منم بر اساس حرف ایشون تست ها رو زده بودم و در پاسخنامه غلط از آب در اومد -
قبلا تو انجمن یه سوال پرسیده بودم که ساختار و بافت خود رگ خونی جز بافت های هر بخش میشه یا نه ؟
بعدم یکی از دانشجویان پزشکی بهم گفتند که نه . چون در این صورت بافت شناسی معنا پیدا نمیکنه
منم بر اساس حرف ایشون تست ها رو زده بودم و در پاسخنامه غلط از آب در اومدr sh خب برگرد اونارو هم تحلیل کن میگم که کلا از اول شروع کن شلید یکم عذابت بده ولی نتیجه خیلی عالیه
-
r sh خب برگرد اونارو هم تحلیل کن میگم که کلا از اول شروع کن شلید یکم عذابت بده ولی نتیجه خیلی عالیه
fatemeh8181 در مکان مناسب برای مطالعه گفته است:
r sh خب برگرد اونارو هم تحلیل کن میگم که کلا از اول شروع کن شلید یکم عذابت بده ولی نتیجه خیلی عالیه
چشم حتما این کارو می کنم
ولی خود کتاب که پاسخنامه اش تحلیل داره
با این وجود بازم تو همون دفتر تحلیل ها رو بنویسم ؟ -
منم بر اساس حرف ایشون تست ها رو زده بودم و در پاسخنامه غلط از آب در اومدr sh چطوری گفتن نه خب راستش فک میکنم جزو بافت میشه چون رگ خونی مثلا مویرگ تک لایع سنگفرسیه پس میشه گفت جزو بافته
-
r sh چطوری گفتن نه خب راستش فک میکنم جزو بافت میشه چون رگ خونی مثلا مویرگ تک لایع سنگفرسیه پس میشه گفت جزو بافته
fatemeh8181 واقعا من سر این موضوع گیج شدم .
چون برخی از تست ها مثل شما تحلیل می کنن و برخی نه -
fatemeh8181 در مکان مناسب برای مطالعه گفته است:
چشم حتما این کارو می کنم
ولی خود کتاب که پاسخنامه اش تحلیل داره
با این وجود بازم تو همون دفتر تحلیل ها رو بنویسم ؟r sh تو قرار نیست اونارو کپی کنی قراره بخونی بفهمی و کتاب پاسخ نامه ببندی بعدش برو سر تست و برای رد گزینه هغا دلیل بیارر حس خوبی بهت میده و باعث میشه خیلی لذت ببری اینایی که خودت میگی بنویس نه برای کتابو
-
fatemeh8181 واقعا من سر این موضوع گیج شدم .
چون برخی از تست ها مثل شما تحلیل می کنن و برخی نهr sh شما باید درسطح کتابی که دستتون به عنوان منبع اوکی بدید ما دانشجو نیستیم منبع ما کتاب پایه دهم و کنکورم در همین حده
-
r sh تو قرار نیست اونارو کپی کنی قراره بخونی بفهمی و کتاب پاسخ نامه ببندی بعدش برو سر تست و برای رد گزینه هغا دلیل بیارر حس خوبی بهت میده و باعث میشه خیلی لذت ببری اینایی که خودت میگی بنویس نه برای کتابو
fatemeh8181 چشم من حتما این کارو میکنم
-
fatemeh8181 چشم من حتما این کارو میکنم
r sh امیدوارم نتیجعه حاصل بشه
-
واسه این سوالتون میتونید اینو حکم قرار بدید که طبق تعریف بافت پیش برید و از اونور ولی غلطع ها که بگید مویرگ یا اصلا رگای خونی بافتن رگ با فت نیس ولی ساختارش قطعابافته