جواب معادله
-
خب جواب تون غلطه
Amin-Mehraji در جواب معادله گفته است:
خب جواب تون غلطه
اره راست میگی.
چون ممکنه ۳ یا ۴ جواب داشته باشه .
پس همون روشی که رفتید -
خب جواب تون غلطه
اره راست میگی.
پس همون روشی که رفتیدبه سان خورشید
البته اینکه فکر شما رفته سر گزینه ها خیییییییلییییییی خوبه ، ولی گزینه گزاری هم اصول و حساب کتاب داره. مثلا خیلی ها هستن توی پیدا کردن دامنه میرن سراغ گزینه ها ولی اگه طراح بازه ای از اون دامنه اصلی رو توی گزینه ها گذاشته باشه و بقیه رو ننوشته باشه ( که عملا باعث شده بخشی از جواب ها حذف بشن) اون موقع هم گزینه میذارن؟ تا صبح گزینه بذاری هم جواب در نمیاد. -
به سان خورشید
البته اینکه فکر شما رفته سر گزینه ها خیییییییلییییییی خوبه ، ولی گزینه گزاری هم اصول و حساب کتاب داره. مثلا خیلی ها هستن توی پیدا کردن دامنه میرن سراغ گزینه ها ولی اگه طراح بازه ای از اون دامنه اصلی رو توی گزینه ها گذاشته باشه و بقیه رو ننوشته باشه ( که عملا باعث شده بخشی از جواب ها حذف بشن) اون موقع هم گزینه میذارن؟ تا صبح گزینه بذاری هم جواب در نمیاد.Amin-Mehraji در جواب معادله گفته است:
به سان خورشید
البته اینکه فکر شما رفته سر گزینه ها خیییییییلییییییی خوبه ، ولی گزینه گزاری هم اصول و حساب کتاب داره. مثلا خیلی ها هستن توی پیدا کردن دامنه میرن سراغ گزینه ها ولی اگه طراح بازه ای از اون دامنه اصلی رو توی گزینه ها گذاشته باشه و بقیه رو ننوشته باشه ( که عملا باعث شده بخشی از جواب ها حذف بشن) اون موقع هم گزینه میذارن؟ تا صبح گزینه بذاری هم جواب در نمیاد.خب میدونی یه ضعفی داشت کار من.
اگر سوال گفته بود دو جواب داره، کار تموم بود یعنی سوال رو زیر ۴۵ ثانیه میشد حل کنی. -
به سان خورشید
البته اینکه فکر شما رفته سر گزینه ها خیییییییلییییییی خوبه ، ولی گزینه گزاری هم اصول و حساب کتاب داره. مثلا خیلی ها هستن توی پیدا کردن دامنه میرن سراغ گزینه ها ولی اگه طراح بازه ای از اون دامنه اصلی رو توی گزینه ها گذاشته باشه و بقیه رو ننوشته باشه ( که عملا باعث شده بخشی از جواب ها حذف بشن) اون موقع هم گزینه میذارن؟ تا صبح گزینه بذاری هم جواب در نمیاد.Amin-Mehraji در جواب معادله گفته است:
به سان خورشید
البته اینکه فکر شما رفته سر گزینه ها خیییییییلییییییی خوبه ، ولی گزینه گزاری هم اصول و حساب کتاب داره. مثلا خیلی ها هستن توی پیدا کردن دامنه میرن سراغ گزینه ها ولی اگه طراح بازه ای از اون دامنه اصلی رو توی گزینه ها گذاشته باشه و بقیه رو ننوشته باشه ( که عملا باعث شده بخشی از جواب ها حذف بشن) اون موقع هم گزینه میذارن؟ تا صبح گزینه بذاری هم جواب در نمیاد.اره مثلا ۹۵ اینجوری شد
-
خب جواب تون غلطه
اره راست میگی.
پس همون روشی که رفتیدبه سان خورشید این روشتون اشتباه بوده؟
چون من همینی که گفته بودینو خوندم -
به سان خورشید این روشتون اشتباه بوده؟
چون من همینی که گفته بودینو خوندمParimah Aghajani در جواب معادله گفته است:
به سان خورشید این روشتون اشتباه بوده؟
چون من همینی که گفته بودینو خوندمیه راه طولانی داره اون درسته.
این روش ضعف داره.
بقیه نوشتن جواب درست رو -
جواب این سوال میشه گزینه۱