-
بزارییییییییییییییییییییین فیلم رو اگه جدی جدی ضبط کردین. همش پست همایش میزارن تو چنل
-
mpaahy در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
iman1 عزیزم.کشش نده داداش من.الان که تموم شده.شما خوابیده ها رو هم بیدار میکنی
منظرت ماییم؟
شما و هر کسی که این واقعه منفور رو ندید.
@javadm328
منم ندیدم! bolded text -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
دکترررررررررررررررررررر
تو رو خداااااااااااااااااااااا فصل7و8 پیشم بذارییییییییییییییییییییین
ممنون -
دوستان چراکلیپ نمی ذارن دیگه؟؟قراربودتااخراین ماه تموم بشه ک!!
-
سلام
هیچ کس جزوه ی فیلم های الکتریسیته ساکن آقای طلوعی رو نوشته ؟؟؟ اگه کسی داره خواهشا قراربده -
سلام
من قسمت پنجم ویژگی های مواد رو فقط می تونم با کیفیت عالی (576 Mg) دان کنم . میشه لطفا یکی لینکه کیفیت بالاشو (67.79 MG) بزاره تا دان کنم ؟ ممنون میشم -
مشکل از دانلود منیجر خودتونه
-
hamchenan montazere fasl haye baghimande pish :(
-
http://forum.alaatv.com/topic/3411/فیلم-ها-کی-میاد-همایش-ها-چی-شدند
این پست رو مطالعه کنین لطفا
دانش-آموزان-آلاء -
mmshq در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
R.Maryam مگه اینجا میشه😳😳😳😳😳😳😳😳
اینجا آپلود کنید لینکش رو قرار بدید
http://www.picofile.com/ -
R.Maryam این روشی که ارتور جان گفت تا بزارم کنکور سال دیگم تموم میشد 😂😂😂😂دوست داشتید ایمیلتونو بزارید بفرستم براتون.کارکردن تو این سایتو خیلی بلد نیستم😂😂😂😂😂😂
R.Maryam این روشی که ارتور جان گفت تا بزارم کنکور سال دیگم تموم میشد 😂😂😂😂دوست داشتید ایمیلتونو بزارید بفرستم براتون.کارکردن تو این سایتو خیلی بلد نیستم😂😂😂😂😂😂
آقا اونقدر هم سخت نیستا ... انتخاب فایل رو میزنی ، چند لحظه صبر میکنی. بعد لینکش رو کپی میکنی اینجا Paste میکنی
-
آقا اونقدر هم سخت نیستا ... انتخاب فایل رو میزنی ، چند لحظه صبر میکنی. بعد لینکش رو کپی میکنی اینجا Paste میکنی
ARTHUR در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
آره دیگه
عکسا رو زیپ هم بکنه یا پی دی اف دیگه آپلودشم راحت تره -
@banoo@arthue گوشیم خیلی خوب نیس اذیت میکنه اخه 😞😞😞
سلامم میشه لطفا اینو توضیح بدید
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2 در فاصله r از هم ثابت شده اند و یکدیگر را با نیرویی به بزرگی f1 می رانند
اگر 50 درصد از بار q1 را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنند f2می شود در چه حالتی f1<f2 است؟
(کنار بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)