ص یا غ
-
جمله <انعکاس نخاعی ان پاسخ غیرارادی انسان به محرک برای حفظ حیات است> بنظرتون غ یا نه؟؟؟
یازدهم
راهنما-زیست
تجربیا -
جمله <انعکاس نخاعی ان پاسخ غیرارادی انسان به محرک برای حفظ حیات است> بنظرتون غ یا نه؟؟؟
یازدهم
راهنما-زیست
تجربیاMahan Xodayi
درسته بنظرم -
Mahan Xodayi
درسته بنظرمsaaaionadms منم موافقم باهاتون،ولی مثل اینکه کتاب با ما موافق نیست•_•
-
saaaionadms منم موافقم باهاتون،ولی مثل اینکه کتاب با ما موافق نیست•_•
Mahan Xodayi
تستشو میتونین کامل بگین ؟ -
Mahan Xodayi
تستشو میتونین کامل بگین ؟saaaionadms در ص یا غ گفته است:
Mahan Xodayi
تستشو میتونین کامل بگین ؟
دلیل رد کردن ج دلیل درست بودنشه بنظرم که ذکر کردع -
saaaionadms در ص یا غ گفته است:
Mahan Xodayi
دلیل رد کردن ج دلیل درست بودنشه بنظرم که ذکر کردعMahan Xodayi
اره حتا پاسخنامشم میگه که جمله درسته
اشتباهن اشتباه درنظر گرفته اونو -
Mahan Xodayi
اشتباهن اشتباه درنظر گرفته اونوsaaaionadms در ص یا غ گفته است:
Mahan Xodayi
اشتباهن اشتباه درنظر گرفته اونودلیل درستی رو گفته تهش گفته نادرست•_•خیلی گنگع
به هرحال خیلی ممنون!!:) -
saaaionadms در ص یا غ گفته است:
Mahan Xodayi
دلیل رد کردن ج دلیل درست بودنشه بنظرم که ذکر کردعMahan Xodayi
الگو دارین پس :|
میگم خدایا این اشکالات و تضادا از کجا میاد
عوض کنید کمک درسیتونو
ضمنا شما که جواب رو دارین -
Mahan Xodayi
عوض کنید کمک درسیتونو
ضمنا شما که جواب رو دارینnima H خودتون که میبینید روی جمله کاملا درسته لاعقل من میگم درسته اگه شما تضادی دارین بگین چرا جمله غلطه؟؟؟ولی خب پاسخنامه توضیح دادع که جمله درسته تهش زده عبارت ج غلط-_- نوبرع!!!
-
Mahan Xodayi
عوض کنید کمک درسیتونو
ضمنا شما که جواب رو دارینMahan Xodayi
عوض کنید کمک درسیتونو
ضمنا شما که جواب رو دارینفاگو هم دارم ولی تست ندارع الگو چون تستاش زیادع پناه بردم^_^
میکرو هم کلا رو مخمع ارتباط برقرار نمیکنم
شما پیشنهاد بهتری دارین عایا؟؟؟؟؟؟؟؟!!! -
nima H خودتون که میبینید روی جمله کاملا درسته لاعقل من میگم درسته اگه شما تضادی دارین بگین چرا جمله غلطه؟؟؟ولی خب پاسخنامه توضیح دادع که جمله درسته تهش زده عبارت ج غلط-_- نوبرع!!!
Mahan Xodayi
اشتباه از شماست :)
صورت سوال وقتی قید نیاورده (هر، همه، بعضی یا...) باید معادل هر حسابش کنید
تو جواب هم گفته نمیشه گفت هر فعالیتش غیرارادی هست
صورت سوال و پاسخش کاملا صحیح هست -
Mahan Xodayi
صورت سوال و پاسخش کاملا صحیح هستMahan Xodayi
صورت سوال و پاسخش کاملا صحیح هستینی جمله غ؟؟؟؟
-
Mahan Xodayi
عوض کنید کمک درسیتونو
ضمنا شما که جواب رو دارینفاگو هم دارم ولی تست ندارع الگو چون تستاش زیادع پناه بردم^_^
میکرو هم کلا رو مخمع ارتباط برقرار نمیکنم
شما پیشنهاد بهتری دارین عایا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!Mahan Xodayi
البته
بله. خیلی سبز
از وقتی ماز هم باهاشون همکاری میکنه خیلی قوی تر تست میدن. درسنامه هاشون هم بهتر شده
کمترین اشتباهات علمی و چاپی بازار رو دارن واقعا (تقریبا صفر) -
Mahan Xodayi
صورت سوال و پاسخش کاملا صحیح هستینی جمله غ؟؟؟؟
Mahan Xodayi
بله جمله غلطه. تو پاسخ نامه هم گفته جمله غلطه -
Mahan Xodayi
بله جمله غلطه. تو پاسخ نامه هم گفته جمله غلطهnima H ولی مگه هر انعکاسی غیر ارادی نیست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
nima H ولی مگه هر انعکاسی غیر ارادی نیست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mahan Xodayi
اشتباه لپی بوده :)
تو جواب بنویسید ب و پ صحیح است و تغییرش بدین به گزینه ۱
مهم اینه طراح سوال صورت سوال و توضیحات پاسخ نامه رو صحیح گفته
تو تست های الگو از اینجور اشکالات خیلی خیلی زیاد پیدا میشه
بهترین راهش هم اینه که صورت سوال و توضیحات پاسخ نامه رو ببینید و درستی و نادرستی گزینه هاش رو خودتون تعیین کنید (اگرچه بعضی اوقات توضیحات پاسخ نامه یا صورت سوال هم اشکال داره خودش ولی اینجا مشکلی نیست)
بازم پیشنهاد میکنم الگو رو بزارید کنار و همون خیلی سبز رو کار کنید. نه اشکالات این چنینی داره و نه ضعف محتوایی -
Mahan Xodayi
اشتباه لپی بوده :)
تو جواب بنویسید ب و پ صحیح است و تغییرش بدین به گزینه ۱
مهم اینه طراح سوال صورت سوال و توضیحات پاسخ نامه رو صحیح گفته
تو تست های الگو از اینجور اشکالات خیلی خیلی زیاد پیدا میشه
بهترین راهش هم اینه که صورت سوال و توضیحات پاسخ نامه رو ببینید و درستی و نادرستی گزینه هاش رو خودتون تعیین کنید (اگرچه بعضی اوقات توضیحات پاسخ نامه یا صورت سوال هم اشکال داره خودش ولی اینجا مشکلی نیست)
بازم پیشنهاد میکنم الگو رو بزارید کنار و همون خیلی سبز رو کار کنید. نه اشکالات این چنینی داره و نه ضعف محتواییnima H ببخشید که در تاپیک شما سوال میپرسم Mayan Xodayi 🙏دیدم درمورد نشر الگو صحبت میکردین .میخواستم از اقای nima-H که خب ب هر حال با تجربه هستن بپرسم که واقعا نشر الگو خوب نیست?من دهمی هستم میرم یازدهم.پارسال نشر الگو داشتم.قبول دارم که یکم مشکل داره در پاسخ نامه اما در کل سطح تست هاش خیلی بالاست و تعدادش هم قابل قبول هست.مشاور بهم گفت اگر دانش اموز قوی هستی باید نشر الگو بخری .منم اون رو خریدم و در طول سال هم کامل زدمش. الان دیگه تموم شده.اما میخواستم بپرسم واقعا برای سال دیگه نشر الگو نخرم?!!
من خیلی نیاز به درسنامه طولانی ندارم چون استاد موقاری خودشون همه نکات رو میگن .بیشتر سطح تست ها و تعداد زیادشون برای تمرین بیشتر برام مهمه.حالا با این حساب نظرتون چی هست?
ممنون میشم که تجربتون رو در اختیارم بگذارید🙏 -
nima H ببخشید که در تاپیک شما سوال میپرسم Mayan Xodayi 🙏دیدم درمورد نشر الگو صحبت میکردین .میخواستم از اقای nima-H که خب ب هر حال با تجربه هستن بپرسم که واقعا نشر الگو خوب نیست?من دهمی هستم میرم یازدهم.پارسال نشر الگو داشتم.قبول دارم که یکم مشکل داره در پاسخ نامه اما در کل سطح تست هاش خیلی بالاست و تعدادش هم قابل قبول هست.مشاور بهم گفت اگر دانش اموز قوی هستی باید نشر الگو بخری .منم اون رو خریدم و در طول سال هم کامل زدمش. الان دیگه تموم شده.اما میخواستم بپرسم واقعا برای سال دیگه نشر الگو نخرم?!!
من خیلی نیاز به درسنامه طولانی ندارم چون استاد موقاری خودشون همه نکات رو میگن .بیشتر سطح تست ها و تعداد زیادشون برای تمرین بیشتر برام مهمه.حالا با این حساب نظرتون چی هست?
ممنون میشم که تجربتون رو در اختیارم بگذارید🙏FaMi
دهمشو نمیدونم ولی من یازدهمش رو داشتم از فصل 4 به بعد دیگه نزدم خوشم نیومد از کتابش (ولی کلن تستای خوبی داشت . ولی ایمنیش خیلیی با کتاب فرق داشت بنظرم)
من خیلی سبز بعدش میکرورو ترجیح میدم -
FaMi
دهمشو نمیدونم ولی من یازدهمش رو داشتم از فصل 4 به بعد دیگه نزدم خوشم نیومد از کتابش (ولی کلن تستای خوبی داشت . ولی ایمنیش خیلیی با کتاب فرق داشت بنظرم)
من خیلی سبز بعدش میکرورو ترجیح میدم -
nima H ببخشید که در تاپیک شما سوال میپرسم Mayan Xodayi 🙏دیدم درمورد نشر الگو صحبت میکردین .میخواستم از اقای nima-H که خب ب هر حال با تجربه هستن بپرسم که واقعا نشر الگو خوب نیست?من دهمی هستم میرم یازدهم.پارسال نشر الگو داشتم.قبول دارم که یکم مشکل داره در پاسخ نامه اما در کل سطح تست هاش خیلی بالاست و تعدادش هم قابل قبول هست.مشاور بهم گفت اگر دانش اموز قوی هستی باید نشر الگو بخری .منم اون رو خریدم و در طول سال هم کامل زدمش. الان دیگه تموم شده.اما میخواستم بپرسم واقعا برای سال دیگه نشر الگو نخرم?!!
ممنون میشم که تجربتون رو در اختیارم بگذارید🙏FaMi
نظر لطف شماست :)
شرمنده کردین
والا خودم که هرچی کتاب زیست تو بازار دیدم خریدم :|
بدون شک میگم الگو بدترینش بود
و یکی مونده به آخر هم آبی قلمچی
سرتاسر اشتباه علمی و چاپی
حالا چاپیشو میگیم شاید خودمون متوجه بشیم
علمیش رو نمیشه کاریش کرد
خیلی جاها اشتباه داره. وقتی یه کتاب حجیم میدین بیرون باید کیفیتش هم خوب باشه خب که ارزش وقتی که میزاری واسش رو داشته باشه. حالا کاری به کاغذ کاهی بودنش و... ندارم
نسبت به رقیب هاش تو بازار اصلا خوب نیست. هنوز که هنوزه مطالب نظام قدیم توش پیدا میکنید! جالبه که حتی تغییرات کتاب های درسی نظام جدید هم چندان اعمال نمیشه توش و ابهامات زیادی واسه دانش آموز ایجاد میشه
تو انجمن هم میبینید بچه هایی که الگو دارن معمولا اشتباهات زیادی میگیرن ازش
به جاش خیلی سبز بگیرید بهتره فکر کنم. دوستای تراز بالای خودم که خیلی سبز دارن واقعا راضین