چند تا سوال از فصل 2
-
بچه ها !کلن استاد مقاریبرخلاف انسان که بارها میگفتن که پیام عصبی اول باید پردازش اولیه روش انجام بشه و بعد به مخ برای پردازش نهایی بره در رابطه با گفتار 3که بحث سایر جانوران بود اصلا حرفی در این رابطه نزدن.یعنی اون ها کلن پردازش اولیه ندارن?اگر دارن در کجا انجام میشه?
-
بچه ها !کلن استاد مقاریبرخلاف انسان که بارها میگفتن که پیام عصبی اول باید پردازش اولیه روش انجام بشه و بعد به مخ برای پردازش نهایی بره در رابطه با گفتار 3که بحث سایر جانوران بود اصلا حرفی در این رابطه نزدن.یعنی اون ها کلن پردازش اولیه ندارن?اگر دارن در کجا انجام میشه?
-
-
nima H
بی زحمت میشه لطفا پاسخ ایشون رو بدید
-
nima H در چند تا سوال از فصل 2 گفته است:
FaMi
خارج از کتابه
نیازی نیست بدونید و تو کنکور هم نمیاداتفاقا میخواستم منشن تون کنم آخرشم نشد درست منشنتون کنم
-
FaMi
خارج از کتابه
نیازی نیست بدونید و تو کنکور هم نمیاداتفاقا میخواستم منشن تون کنم آخرشم نشد درست منشنتون کنم
دریا دریایی
مشکلی نیست
سوال زیست جواب نمیدم دیگه
مگه اینکه بقیه دوستان نتونن جواب بدن یا کامل نباشه جوابشون
به هر حال مرسی -
دریا دریایی
مشکلی نیست
به هر حال مرسیnima H در چند تا سوال از فصل 2 گفته است:
دریا دریایی
مشکلی نیست
به هر حال مرسیآهان پس خوب ببخشید مزاحم تون شدم
-
دریا دریایی
مشکلی نیست
به هر حال مرسیآهان پس خوب ببخشید مزاحم تون شدم
دریا دریایی
خواهش میکنم
مراحمید
جایی اشکالی بود واسه خودتون یا بقیه و دوستان نتونستن جواب کامل بدن، منشن کنید در خدمتتون هستم -
nima H اهان پس میشه بگم که جمله در قید همواره به کار برد برای وجود پردازش اولیه و تقویت غلطه?
-
FaMi
تست حتی اگه بخواد قید همواره رو بیاره قطعا میگه در انسان
مثلا بعضی جانداران مثل هیدر شبکه یاخته های عصبی دارن و اصلا چیزی به اسم تالاموس، پردازش اولیه و... براشون تعریف نشده