ابهام۲!
-
Mono ینی اگه سوالی اشارع بر این کرد که حسی می تواند با حرکتی سیناپس بدع باید حتما غ حساب کنیم!!!!!در این صورت بنظر شما شکل ریشه های نخاع رو نفی نکردیم!!!!!!کمک اموزشی ها اشکال دارن بله ولی من فکر میکنم در این مورد بخصوص حق با کمک اموزشی هاست!!!!!!الان مشکلاینه که برای کنکورچی؟؟کدومش درست ترع!؟؟؟؟
Mahan Xodayi بله باید اشتباه در نظر بگیریم و خوب اون شکل هم نفی نمیشه چون کتاب اشاره کرده که هم میتونه با حرکتی سیناپس داشته باشه هم رابط!
فکر نمیکنم ۳ تا کتاب از ۳ تا ناشر متفاوت اشتباه کنن! -
Mahan Xodayi بله باید اشتباه در نظر بگیریم و خوب اون شکل هم نفی نمیشه چون کتاب اشاره کرده که هم میتونه با حرکتی سیناپس داشته باشه هم رابط!
فکر نمیکنم ۳ تا کتاب از ۳ تا ناشر متفاوت اشتباه کنن!Mono کاملا حق با شماست امابه شرطی که لفظ می تواند رو بیارع ولی جملاتی که من میگم با قاطعیت تمام حکم کردن
-
Mono کاملا حق با شماست امابه شرطی که لفظ می تواند رو بیارع ولی جملاتی که من میگم با قاطعیت تمام حکم کردن
Mahan Xodayi قاطعیت تمام یعنی بگه در انعکاس نخاعی نورون حسی فقط با نورون رابط سیناپس میده؟
-
Mahan Xodayi قاطعیت تمام یعنی بگه در انعکاس نخاعی نورون حسی فقط با نورون رابط سیناپس میده؟
Mono دقیقا همینو گفته•_•
-
یا اینکه لفظ می تواند رو اوده گفته میتونه لا حرکتی مستقیما سیناپس بدع اونم غ حساب کردع
-
خب اخه شکلی تو کتاب نیست که نورون رابط با نورون حرکتی سیناپس داده باشه (من یادم نمیاد اقلن) ولی سیناپس حسی --> رابط ---> حرکتی هست
(البته سیناپس گیرنده بویایی --> پیازبویایی حسی به رابط نیست) -
Mono دقیقا همینو گفته•_•
Mahan Xodayi پس غلطه
-
یا اینکه لفظ می تواند رو اوده گفته میتونه لا حرکتی مستقیما سیناپس بدع اونم غ حساب کردع
Mahan Xodayi طبق شکل کتاب حساب کرده و خب غلط میشه
-
سلام
دیدم جواب قاطعانه ای پیدا نکردین واسه سوالتون
گفتم خودم جواب بدمجواب سوالتون رو اگه کنکوری ۹۸ یا ۹۹ بودین راحت پیدا میکردین
از شکلی که از عصب نخاعی تو صفحه ۱۵ فصل زیست یازدهم چاپ ۹۸-۹۹ اومده، مشخصه که یه نورون رابط، بین نورون حسی و حرکتی وجود داره
در صورتی که تو چاپ ۹۷-۹۸ زیست یازدهم (مخصوص کنکور ۹۹) و چاپ ۹۶-۹۷ زیست یازدهم (مخصوص کنکور ۹۸) اون نورون رابط وجود نداشت و نورون حسی و حرکتی مستقیما با هم سیناپس میدادن
شما که کنکوری ۴۰۰ هستین باید بگید در نخاع همواره بین نورون حسی و حرکتی، نورون رابط وجود داره و هیچگاه امکان سیناپس مستقیم بین نورون حرکتی و حسی در نخاع وجود ندارهدو حالت وجود داره:
۱. کتاب تستی که خریدین مخصوص کنکور ۱۴۰۰ نیست که باید عوضش کنید. به وضوح تفاوت کتاب های درسی نظام جدید ۹۸ و ۹۹ با ۴۰۰ مشخصه دیگه
۲. کتاب تستی که خریدین مخصوص کنکور ۱۴۰۰ هست ولی تغییرات کتاب درسی توش اعمال نشده که میتونید یا خودتون اعمالش کنید یا اینکه کمک درسیتون رو عوض کنید. پیشنهاد من راه حل دومی هست. اولی هم وقت گیره و هم بی فایده (تا بگردین تک تک تغییرات کتاب های درسی رو اعمال کنید در سرتاسر کتاب، موهاتون سفید شده دیگه) -
خب اخه شکلی تو کتاب نیست که نورون رابط با نورون حرکتی سیناپس داده باشه (من یادم نمیاد اقلن) ولی سیناپس حسی --> رابط ---> حرکتی هست
(البته سیناپس گیرنده بویایی --> پیازبویایی حسی به رابط نیست)saaaionadms در ابهام۲! گفته است:
(البته سیناپس گیرنده بویایی --> پیازبویایی حسی به رابط نیست)اگه یازدهم فصل اول گفتار دو تدریس نخاع شکل ریشه شکمی و پشتی رو ببینید متوجه میشین حسی و حرکتی بدون رابط سیناپس دادن!!!!!
اینم شکلش!!!! -
سلام
از شکلی که از عصب نخاعی تو صفحه ۱۵ فصل زیست یازدهم چاپ ۹۸-۹۹ اومده، مشخصه که یه نورون رابط، بین نورون حسی و حرکتی وجود داره
در صورتی که تو چاپ ۹۷-۹۸ زیست یازدهم (مخصوص کنکور ۹۹) و چاپ ۹۶-۹۷ زیست یازدهم (مخصوص کنکور ۹۸) اون نورون رابط وجود نداشت و نورون حسی و حرکتی مستقیما با هم سیناپس میدادن
شما که کنکوری ۴۰۰ هستین باید بگید در نخاع همواره بین نورون حسی و حرکتی، نورون رابط وجود داره و هیچگاه امکان سیناپس مستقیم بین نورون حرکتی و حسی در نخاع وجود ندارهدو حالت وجود داره:
۱. کتاب تستی که خریدین مخصوص کنکور ۱۴۰۰ نیست که باید عوضش کنید. به وضوح تفاوت کتاب های درسی نظام جدید ۹۸ و ۹۹ با ۴۰۰ مشخصه دیگه
۲. کتاب تستی که خریدین مخصوص کنکور ۱۴۰۰ هست ولی تغییرات کتاب درسی توش اعمال نشده که میتونید یا خودتون اعمالش کنید یا اینکه کمک درسیتون رو عوض کنید. پیشنهاد من راه حل دومی هست. اولی هم وقت گیره و هم بی فایده (تا بگردین تک تک تغییرات کتاب های درسی رو اعمال کنید در سرتاسر کتاب، موهاتون سفید شده دیگه)سلام
۲. کتاب تستی که خریدین مخصوص کنکور ۱۴۰۰ هست ولی تغییرات کتاب درسی توش اعمال نشده که میتونید یا خودتون اعمالش کنید یا اینکه کمک درسیتون رو عوض کنید. پیشنهاد من راه حل دومی هست. اولی هم وقت گیره و هم بی فایده (تا بگردین تک تک تغییرات کتاب های درسی رو اعمال کنید در سرتاسر کتاب، موهاتون سفید شده دیگه)خیلی ممنون که جواب دادین:)
وباید بگم که کاملا حق باشماست و دومیع مخصوص ۴۰۰ولی تغییرات لحاظ نشده -
saaaionadms در ابهام۲! گفته است:
(البته سیناپس گیرنده بویایی --> پیازبویایی حسی به رابط نیست)اگه یازدهم فصل اول گفتار دو تدریس نخاع شکل ریشه شکمی و پشتی رو ببینید متوجه میشین حسی و حرکتی بدون رابط سیناپس دادن!!!!!
اینم شکلش!!!!Mahan Xodayi
ابن شکلیه ک من کلن قبولش ندارم 😂
ولی بله طبق این شکل میشه اینجوری گفت -
Mahan Xodayi
ابن شکلیه ک من کلن قبولش ندارم 😂
ولی بله طبق این شکل میشه اینجوری گفتsaaaionadms اابته حق با اقا نیماست چون این شکل برا۹۹من۴۰۰ !!!!!
-
saaaionadms اابته حق با اقا نیماست چون این شکل برا۹۹من۴۰۰ !!!!!
Mahan Xodayi
این شکل تو کتاب ۱۴۰۰ هست ک -
Mahan Xodayi
این شکل تو کتاب ۱۴۰۰ هست کsaaaionadms
این ۱۴۰۰ -
saaaionadms
این ۱۴۰۰Mahan Xodayi
بله درسته اون شکلو من تو یه کتاب دیگه دیده بودم
ممنون بهرحال -
Mahan Xodayi
بله درسته اون شکلو من تو یه کتاب دیگه دیده بودم
ممنون بهرحالsaaaionadms خواهش!! منظور از بالا!؟؟؟؟؟تورکین!؟