مدیریت زمان در ازمون...تجربه ها و تکنیک هاتونو بگین
-
خب دوستان چیز زیادی تا کنکور٩٩نداریم و من خودم ب شدت در مدیریت زمان و رسوندن پاسخ گویی ب سوالات در زمان مقرر مشکل دارم برای این ک خدایی نکرده زحمتامون ب خاطر این موضوع خراب نشه راهکار ها و تجاربتونو با ما ب اشتراک بزارین.خیلی ممنون
-
باید تگ کنید بچه ها ببینن
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دوازدهم تجربیا ریاضیا -
خب دوستان چیز زیادی تا کنکور٩٩نداریم و من خودم ب شدت در مدیریت زمان و رسوندن پاسخ گویی ب سوالات در زمان مقرر مشکل دارم برای این ک خدایی نکرده زحمتامون ب خاطر این موضوع خراب نشه راهکار ها و تجاربتونو با ما ب اشتراک بزارین.خیلی ممنون
honeyghandhastigh8190 Gh
تکنیک زمان های نقصانی و ضربدر منفی رو که احتمالا بلدین
سرچ کنید توضیحاتش میاد
یه سری تکنیک ها هم هستن واسه بعضی سوالات که بگیر نگیر داره و نمیشه همیشه بهشون اعتماد کرد -
honeyghandhastigh8190 Gh من خودم اصلا ی س ساعتی وقت کم میارم😕اصلا بلد نیستم مدیریت زمان
-
honeyghandhastigh8190 Gh
تکنیک زمان های نقصانی و ضربدر منفی رو که احتمالا بلدین
سرچ کنید توضیحاتش میاد
یه سری تکنیک ها هم هستن واسه بعضی سوالات که بگیر نگیر داره و نمیشه همیشه بهشون اعتماد کردnima H بله در مورد عمومی ها جواب میده ولی با اینکه من تایم زمینمو هم میدم ب ریاضی و حتی ی مباحثیشم حذف کردم ولی بارم وقت کم میارم فیزیکم همین طور توی زیست هم چون وسواس دارم ک همه مباحثی رو ک روش مسلطم تست شو بزنم اونم باز وقت میگیره
-
nima H بله در مورد عمومی ها جواب میده ولی با اینکه من تایم زمینمو هم میدم ب ریاضی و حتی ی مباحثیشم حذف کردم ولی بارم وقت کم میارم فیزیکم همین طور توی زیست هم چون وسواس دارم ک همه مباحثی رو ک روش مسلطم تست شو بزنم اونم باز وقت میگیره
honeyghandhastigh8190 Gh
تسلطتون کافی نیست :)
تست بیشتر
تست بیشتر
تست بیشتر