حد تابع
-
-
-
سوال دوم عکس رو لطف کنین توضیح بدین ممنون
-
هوپیتال
-
من جا گذاری کردم و برای رادیکال اگر جا گذاری کنیم خب فرق داره به نظرم که از سمت چپ و راست باشه چون اگه از سمت راست به منفی هشت نزدیک بشیم مخرج میشه صفر مثبت و صورت هم نمیشه منفی ۶۲؟
و اگه از سمت چپ میل کنه باعث میشه که مخرج به صفر منفی نزدیک بشه -
من جا گذاری کردم و برای رادیکال اگر جا گذاری کنیم خب فرق داره به نظرم که از سمت چپ و راست باشه چون اگه از سمت راست به منفی هشت نزدیک بشیم مخرج میشه صفر مثبت و صورت هم نمیشه منفی ۶۲؟
و اگه از سمت چپ میل کنه باعث میشه که مخرج به صفر منفی نزدیک بشهParimah Aghajani در حد تابع گفته است:
و اگه از سمت چپ میل کنه باعث میشه که مخرج به صفر منفی نزدیک بشهالبته فک کنم الان یه چیزیو اشتباه گفتم
-
هوپیتال
Hasan Taghi zadeh نمیشه راه غیر از هوپیتال هم بگین؟
-
Parimah Aghajani در حد تابع گفته است:
و اگه از سمت چپ میل کنه باعث میشه که مخرج به صفر منفی نزدیک بشهالبته فک کنم الان یه چیزیو اشتباه گفتم
این پست پاک شده! -
Hasan Taghi zadeh نمیشه راه غیر از هوپیتال هم بگین؟
Parimah Aghajani میتونید تو مخرج 6 رو فاکتور بگیرید و از اتحاد چاق و لاغر استفاده کنید ک یمقدار طولانی میشه
هوپیتال بهترینه چه مشکلی باهاش دارید -
Parimah Aghajani میتونید تو مخرج 6 رو فاکتور بگیرید و از اتحاد چاق و لاغر استفاده کنید ک یمقدار طولانی میشه
هوپیتال بهترینه چه مشکلی باهاش داریدHasan Taghi zadeh خوب من یکم مشکل دارم تو سوالا
-
Hasan Taghi zadeh خوب من یکم مشکل دارم تو سوالا
Parimah Aghajani خب کجاشو مشکل دارید
-
این پست پاک شده!
-
Parimah Aghajani
فرقش رو ببین!