دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
ممکنه یه سری سوالات جا بمونه و من نبینم یا یادم بره بهتون جواب بدم
در آخر هر تحلیل این تاپیک رو میزنیم برای حل این مشکل
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش
"قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد
ایمان به جز از حب علی پایه ندارد
گفتم بروم سایه لطفش بنشینم
گفتا که علی نور بود سایه ندارد"
عیدتون مبارک🌺
با نام و یاد خدا قسمت دوم تحلیل کنکور سراسری 98 در رشته تجربی رو آغاز میکنیم
امیدوارم براتون مفید واقع بشه و کنار هم بتونیم نتیجه مطلوبی بگیریم
تشکر میکنم از دوست عزیزمون SEPEHR ALIZADEH که زحمت کشیدن سوالات رو تو این قالب زیبا که طراحی کردن قرار دادن
امروز با یه سری سوالات پر ابهام رو به رو خواهیم بود که امیدوارم امسال تو کنکور همچین سوالاتی رو نبینیم
خواهش من از شما اینه که از پاسخ به سوالی نترسید و در بحث و نتیجه گیری راجع به سوال همگی شرکت کنید و دلیل خودتون برای انتخاب گزینه هم بیان کنید
با آرزوی موفقیت شما دوستان عزیز🌹
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا
دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
ممکنه یه سری سوالات جا بمونه و من نبینم یا یادم بره بهتون جواب بدم
در آخر هر تحلیل این تاپیک رو میزنیم برای حل این مشکل
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش🌹
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز آلایی، با تحلیل درس ادبیات در کنکور های سال 98 در خدمت شما هستیم. ☺
همونطور که میدونید ادبیات در کنکور شما بین دروس عمومی دیگه بیشترین ضریب رو داره و همینطور بیشترین ترس! 😱 😖
از پنجشنبه، هر دو روز ساعت 11 میخوایم با هم دیگه تحلیل یه کنکور رو انجام بدیم که ببینید مثل آب خوردن میشه از پس این درس بر بیایم و تو کنکور نتیجه خوبی بگیریم!😎
این تحلیلا در دو قسمت انجام میشه
روند کار به این صورته که:
1- سوالات به صورت جداگانه در هر تاپیک برای شما ارسال میشه
2- شما عزیزان شروع به بحث و گفت و گو درمورد سوال میکنید
3- در انتها ما پاسخ رو ارسال میکنیم و یه نتیجه گیری کلی میکنیم و میریم سراغ سوال بعدی
امیدواریم این فعالیت ها ثمربخش باشه و تاثیر مثبت و بزرگی روی نتیجه ی شما داشته باشه!🌹
یادتون نره به بقیه دوستاتون هم اطلاع بدید!😃
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا
سوال 19 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی
-
Arshia Yazdian توی 2 تا 4 انتظار شخص به پایان نرسیده ولی تو گزینه یک انتظارش به پایان رسیده ولی نتیجه خوبی نداده
این برداشت منه -
پاسخ صحیح %(#ff0000)[گزینه 1]
سطح سوال: %(#c75656)[کمی سخت]
بیت اول داره میگه این انتظار ما یه نتیجه ای داده ! ولی تو ابیات 2 تا 4 برعکسه میگه این انتظار ما بی فایده بوده و هیچ نتیجه ای نداشته ! -
Arshia Yazdian اینجا منظورش از قهر چیه عذر میخوام ؟
-
Arshia Yazdian مرسی
-
Arshia Yazdian چقدر همزمان
-
Arshia Yazdian معنی قهر رو میگی؟!
-
ftm.dh در سوال 19 ادبیات کنکور 98 رشته تجربی گفته است:
دوستان یکی گزینه ی 1 مفهومشو میگه بهم؟
درست متوجه نمیشم چی میخواد ولی از حذف گزینه که بری دو و سه و چهار تقریبا میگن عمر ادم با انتظار الکی و نشستن و منتظر بودن هدر میره آخرشم هیچی به هیچی
-
فرض کنید مفهوم قهر رو نفهمیدید
از همون اومدن و نیست کردن شهرش میفهمید که آخرش به یه نتیجه ای رسیده