دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
ممکنه یه سری سوالات جا بمونه و من نبینم یا یادم بره بهتون جواب بدم
در آخر هر تحلیل این تاپیک رو میزنیم برای حل این مشکل
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش
"قرآن به جز از وصف علی آیه ندارد
ایمان به جز از حب علی پایه ندارد
گفتم بروم سایه لطفش بنشینم
گفتا که علی نور بود سایه ندارد"
عیدتون مبارک🌺
با نام و یاد خدا قسمت دوم تحلیل کنکور سراسری 98 در رشته تجربی رو آغاز میکنیم
امیدوارم براتون مفید واقع بشه و کنار هم بتونیم نتیجه مطلوبی بگیریم
تشکر میکنم از دوست عزیزمون SEPEHR ALIZADEH که زحمت کشیدن سوالات رو تو این قالب زیبا که طراحی کردن قرار دادن
امروز با یه سری سوالات پر ابهام رو به رو خواهیم بود که امیدوارم امسال تو کنکور همچین سوالاتی رو نبینیم
خواهش من از شما اینه که از پاسخ به سوالی نترسید و در بحث و نتیجه گیری راجع به سوال همگی شرکت کنید و دلیل خودتون برای انتخاب گزینه هم بیان کنید
با آرزوی موفقیت شما دوستان عزیز🌹
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا
دوستان خسته نباشید
دوست دارم نظرتون رو راجع به تحلیل امروز بشنوم و اگر انتقاد و پیشنهادی هست بگید که برای تحلیل فردا برطرف کنم
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش🌹
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز آلایی، با تحلیل درس ادبیات در کنکور های سال 98 در خدمت شما هستیم. ☺
همونطور که میدونید ادبیات در کنکور شما بین دروس عمومی دیگه بیشترین ضریب رو داره و همینطور بیشترین ترس! 😱 😖
از پنجشنبه، هر دو روز ساعت 11 میخوایم با هم دیگه تحلیل یه کنکور رو انجام بدیم که ببینید مثل آب خوردن میشه از پس این درس بر بیایم و تو کنکور نتیجه خوبی بگیریم!😎
این تحلیلا در دو قسمت انجام میشه
روند کار به این صورته که:
1- سوالات به صورت جداگانه در هر تاپیک برای شما ارسال میشه
2- شما عزیزان شروع به بحث و گفت و گو درمورد سوال میکنید
3- در انتها ما پاسخ رو ارسال میکنیم و یه نتیجه گیری کلی میکنیم و میریم سراغ سوال بعدی
امیدواریم این فعالیت ها ثمربخش باشه و تاثیر مثبت و بزرگی روی نتیجه ی شما داشته باشه!🌹
یادتون نره به بقیه دوستاتون هم اطلاع بدید!😃
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا @تجربیا
رفع اشکال قسمت دوم
-
دوستان خسته نباشید
سوالاتی که براتون پیش اومده یا اگه چیزی رو متوجه نشدید یا توضیح بیشتر میخواید اینجا بپرسید تا باهم حل کنیمش -
Arshia Yazdian تموم شد دیگه؟!
-
Hesam Mohammadi تموم شد حسام
-
میشه سوال رو غیر از تست های مطرح شده بگیم ؟؟؟
-
Arshia Yazdian اول از همه استاد عالی بود دوم یکم ب نت ما توجه کنین من ک ب سوال آخر نرسیدم یکم صبر کنین بعدم میشه هر روز املا لغت دستور ارایه باشن؟
-
Fateme Sohrabi سلام. چشم بیشتر صبر میکنیم
تو قسمت های اول تحلیلا معمولا لغت و املا و آرایه هستش -
Arshia Yazdian
تست ۲۱ لطفا -
Arshia Yazdian
اها
باشه ممنون -
دریا دریایی
تو گزینه 2 داره میگه این بنایی که تو داری میسازی آهی در پیش داره ها! دود این آه بنا رو خراب میکنه و در آخر هم میگه این کتابی که تو میخونی داره تو این راه چاه ایجاد میکنه و مردم گرفتارش میشن(راه که فقط واسه خودش نمیتوه باشه!) -
Arshia Yazdian در رفع اشکال قسمت دوم گفته است:
دریا دریایی
تو گزینه 2 داره میگه این بنایی که تو داری میسازی آهی در پیش داره ها! دود این آه بنا رو خراب میکنه و در آخر هم میگه این کتابی که تو میخونی داره تو این راه چاه ایجاد میکنه و مردم گرفتارش میشن(راه که فقط واسه خودش نمیتوه باشه!)خوب این درست ولی سه و چهار کلا به این مفهوم از ماست که بر ماست اشاره داره؟
چهار که نمیفهمم کلا چی میگه
ولی سه میگه دروغ بکاری دروغ هم بر میداری و این راه (دروغ گویی )مقصدی نداره و عاقبت خوبی پشتش نیست -
دیر رسیدم
درستم جواب ندادم خیلی فقط واسه عجله و بی دقتی
ولی خیلی خوب بود.
سپاس گزارم از وقتی که در اختیار ما قرار دادید Arshia Yazdian -
Arshia Yazdian
به نظر من کلا تنها بیتی که باهاش هم خوانی داره یکه
چون بقیه ی گزینه ها مفهومی رو از این ضرب المثل به ادم القا نمی کنن -
دریا دریایی بیت 3 و 4 داره میگه این محصولی که تو میکاری همونو برداشت میکنی! نتیجش همونه واست نه چیز دیگه ای
-
Arshia Yazdian در رفع اشکال قسمت دوم گفته است:
دریا دریایی بیت 3 و 4 داره میگه این محصولی که تو میکاری همونو برداشت میکنی! نتیجش همونه واست نه چیز دیگه ای
اوکی مرسی
ببخشید اذیت تونم کردم.خسته نباشید -
عذر میخوام چند تا سوال داشتم
اول اینکه ان این کلمه ها به چه معنیه !
دوران. گوهران . زنان ؟
سوال بعدیم:
میشه بگید از این کلمه ها کدام اضافه ی استعاری و کدام تشبیهیه و اینکه کدومشون تشخیص داره !
زخم قهر . دام تزویری . صید خلق. دود اهی .بار حقیقت . شاخ بد ؟
سوال 20 !
داریم میگیم مقصود شهادته حالا چه فرقی میکنه برای چه عملی چرا گزینه ی 2 نه چرا 4 ؟
و اینکه سوال 23 امروز خیلی ی جوری بود من هنوز قانع نشدم:) -
ftm.dh دوران که "ان" ساده داره، یعنی واسه خود کلمه هستش
اینایی که گفتی همه اضافه تشبیهی هستن چون هم مشبه هم مشبه به دارن وتشخیصی من توشون نمیبینم
گزینه 2 تو 20 داره میگه میگه شهادت تو در راه عشق موجب خوشنامیت میشه در هر صورت ولی ما دنبال مفهوم شیرین بودن شهادت در راه عشق بودیم
سوال 23 هم خودتو زیاد درگیرش نکن ولی اگه خواستی بری تو دل سوال اینو در نظر بگیر که یه سری آدما کلی درد و غصه دارن و چیزی نمیگن ولی بقیه میدونن و ناراحتن واسه غم اونها
ولی یه سریا از شدت غم به فریاد رسیدن
مقصود ما هم اولیه بود که ساکتن و هیچ فریادرسی ندارن -
Arshia Yazdian خیلی خیلی ممنونم
ققط ان گوهران و زنان چطور؟