دیواره ی سلولی
-
-
منم این سوالو برام پیش اومد
ولی جوابی که خودم بهش رسیدم این بود که احتمالا منظورشون این بوده با داشتن لان و پلاسمودسم ها باعث تبادل مواد میشن چون دیوار ها ذاتا نفوذ پذیری انتخابی ندارن -
به احتمال زیاد منظورشون همون پلاسمودسم ها بوده چون در محل پلاسمودسوم ها فقط دیواره مدیریت میکنه
-
من احساس میکنم به خاطر نوار کاسپاریه دلیلش
-
@ftm-dh در دیواره ی سلولی گفته است:
نمی دونم شایدم
نظرت رو یکم بیشتر توضیح میدی ؟ -
@ftm-dh
نوار کاسپاری جزی از درون پوسته که ! ربطش به دیواره چیه ؟ -
تراوایی نسبی نداشتن دلیلی بر نداشتن تراوایی نیست
این به این معنی هستش که نمیتونه مواد رو مثل سلول های انسان به صورت دلخواه جذب کنه و هیچ نوع انتخابی نداره و همه نوع مواد میتونن وارد بشن -
این به این معنی هستش که نمیتونه مواد رو مثل سلول های انسان به صورت دلخواه جذب کنه و هیچ نوع انتخابی نداره و همه نوع مواد میتونن وارد بشنiman ghazi 0 در دیواره ی سلولی گفته است:
این به این معنی هستش که نمیتونه مواد رو مثل سلول های انسان به صورت دلخواه جذب کنه و هیچ نوع انتخابی نداره و همه نوع مواد میتونن وارد بشنیعنی مواد میتونن از دیواره رد شن ؟
البته به جز از راه پلاسمودسم -
-
دریا دریایی منظور اینه مواد عبور میکنن دیواره نمیتونه بگه شما نرع شما برو!!!!ینی قدرت انتخاب ندارع !!!! االبته هر موادی عبور نمیکند
-
دریا دریایی منظورش اینه موادی ک عبور میکنن بررسی نمیکنه که برای سلول خوبن یا بد فقط عبورشون میده!
-
دریا دریایی منظور اینه مواد عبور میکنن دیواره نمیتونه بگه شما نرع شما برو!!!!ینی قدرت انتخاب ندارع !!!! االبته هر موادی عبور نمیکند
Mahan Xodayi در دیواره ی سلولی گفته است:
خوب این الان چجوری داره کنترل میکنه ؟
-
دریا دریایی
بر اساس اندازه جا به جا میشن دیگه -
@ftm-dh در دیواره ی سلولی گفته است:
نمی دونم شایدم
نظرت رو یکم بیشتر توضیح میدی ؟دریا دریایی اول اینکه نوار کاسپاری چوب پنبه ای هستش که در دیواره ی سلولهای روپوستی رسوب میکنه ... و بعد هم اینکه باعث جلو گیری عبور مواد از مسیر اپو پلاستی میشه و در لایه ی اندودرم باعث میشه که مواداز طریق مسیر سیتو پلاسمی یا عرض غشایی عبور کنه پس مسیر اپوپلاستی حذف میشه و فقط سیم پلاستی و اون یکی میمونه .. پس دیواره اینجا با وجود نوار کاسپاری می تونه یک کنترلی داشته باشه....
و اینکه کلا ما میدونیم دیواره ی سلولی زنده نیست و مثل یک صافی عمل میکنه یعنی مواد بر اساس ریزی و درشتی عمل می کند
البته توی بعضی کتابا هم نوشته دیواره انزیمم داره و میتونه زنده هم باشه
اما کتاب خودمون میگه کنترل داره پس ما هم طبق کتاب میگیم کنترل داره
به نظرم اینجوریه -
دریا دریایی بر اساس اندازه!!