ص یا غ۲
-
سلام
درسته.منظور از بخش جلویی که برجسته شده مغز هست. که سه بخش اصلی داره(مخ.مخچه و ساقه مغز) -
Mahan Xodayi فکر کنم درست باشه
-
سلام
درسته.منظور از بخش جلویی که برجسته شده مغز هست. که سه بخش اصلی داره(مخ.مخچه و ساقه مغز) -
Mahan Xodayi فکر کنم درست باشه
-
Mahan Xodayi
طبق متن کتاب طناب عصبی در مهره داران (مثل انسان)پشتی هست.که بخش جلویی برجسته شده مغز رو تشکیل داده.
در این سوال چون گفته در انسان پس منظورش طناب عصبی پشتی هست. ک درسته -
Mahan Xodayi
کل مغز طناب عصبی نیست ولی قسمتی از طناب عصبی ک برجسته شده مغز رو تشکیل میده. -
Mahan Xodayi دوست الایی Hhh Hh دلیل رو گفتن
-
بخش جلوی طناب عصبی خب میشه مغز دیگه که خودش سه بخش اصلی داره( نیم کره مخ . مخچه.ساقه) پس درسته
-
بخش جلوی طناب عصبی خب میشه مغز دیگه که خودش سه بخش اصلی داره( نیم کره مخ . مخچه.ساقه) پس درسته
@ftm-dh در ص یا غ۲ گفته است:
مغز دستگاه عصبی نیست مگه!!؟؟؟؟منم میدونمم سه بخش اصلی و..... ولی مشکلم با کلمه طناب عصبی هستش
-
Mahan Xodayi
طبق متن کتاب طناب عصبی در مهره داران (مثل انسان)پشتی هست.که بخش جلویی برجسته شده مغز رو تشکیل داده.
در این سوال چون گفته در انسان پس منظورش طناب عصبی پشتی هست. ک درستهMahan Xodayi
در این سوال چون گفته در انسان پس منظورش طناب عصبی پشتی هست. ک درستهدوست عزیز گفته های شماپر واضح و نیازی به توضیح و دلیل نیست و ممنون بابت اینکه وقت ذزاشتیت ولی من میگم ایا برای مغز میتونیم طناب عصبی اطلاق کنیم!؟؟؟؟فقط با این بخشش کار دارم!!