مشاورییی زیست
-
سلام بچه ها
انشالله سالم باشید
میخواستم بگم من زیست دهمو بستم یازدهمم فصل هفتم
تستم تازه شروع کردم فصل 2 دهمم به نظرتون میرسم تا 15 شهریور 12 فیلماشو ببینم
قابل توجه که من یازدهمو فیلمارو میبینم جزوه نوشتم
باتشکراز همکاری شما :grinning_face_with_sweat:
اگر هم مثل منکسی بود اگه دوست داشت اینجا بگه
راهنما-زیست
یازدهم
دوازدهم دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیfatemeh8181
دوست عزیز پیشنهاد میکنم الان اصلا سراغ 12 نرید و بشینید فقط 10 11 رو بخونید و تست و تست و تست بزنید از شروع سال تحصیلی دیدن فیلم های 12 رو استارت بزنید...
البته این یه پیشنهاده و هر جور خودتون صلاح میدونید ... -
fatemeh8181
دوست عزیز پیشنهاد میکنم الان اصلا سراغ 12 نرید و بشینید فقط 10 11 رو بخونید و تست و تست و تست بزنید از شروع سال تحصیلی دیدن فیلم های 12 رو استارت بزنید...
البته این یه پیشنهاده و هر جور خودتون صلاح میدونید ...H_R بله بیشتر مشاورها اینو تاکید دارن ولی بستگی به دبیر داره مدرسه ما تشریحی و اگه نرسم دیکه به تست فک نکنم برسم اصلا استرس دارم:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
-
سلام بچه ها
انشالله سالم باشید
میخواستم بگم من زیست دهمو بستم یازدهمم فصل هفتم
تستم تازه شروع کردم فصل 2 دهمم به نظرتون میرسم تا 15 شهریور 12 فیلماشو ببینم
قابل توجه که من یازدهمو فیلمارو میبینم جزوه نوشتم
باتشکراز همکاری شما :grinning_face_with_sweat:
اگر هم مثل منکسی بود اگه دوست داشت اینجا بگه
راهنما-زیست
یازدهم
دوازدهم دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیfatemeh8181
منم مثل شمام البته یازدهم رو هنوز نرسیدم و دهم رو با تستاش دارم میبرم جلو تا اخر مرداد هم دهمم تمومه حسابم کردم دیدم از اول شهریور تا اخرش روزی ۴ تا فیلم یازدهمو ببینم و نکاتشو بنویسم میرسم به سال تحصیلی ولی اونطور که بقیه به من توصیه کردن گفتن دوازدهم رو تو تابستون نخونم منم بر حسب تجربشون حرفشون رو قبول کردم
خودمم اگه وقت اضافه بیارم میشینم رو پایه کار میکنم
ولی اصلا نمیخوام ۱۲ ام رو بخونم -
H_R بله بیشتر مشاورها اینو تاکید دارن ولی بستگی به دبیر داره مدرسه ما تشریحی و اگه نرسم دیکه به تست فک نکنم برسم اصلا استرس دارم:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
fatemeh8181
یه نصیحت دوستانه براتون دارم اصلا کاری به مدرسه نداشته باشید شما راه و هدف خودتون با برنامه ریزی که کردین رو پیش بگیرید در نهایت نمره هایی که توی مدرسه گرفتیم هیچ وقت بدرد ما نمیخوره البته نهایی مهمه که اون هم قرار نیست مدرسه طراح و تصحیح کننده باشه -
H_R بله بیشتر مشاورها اینو تاکید دارن ولی بستگی به دبیر داره مدرسه ما تشریحی و اگه نرسم دیکه به تست فک نکنم برسم اصلا استرس دارم:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
fatemeh8181
استرس چیی؟؟
خب اگه دبیرا بد درس دادن آلا خو هست -
fatemeh8181
استرس چیی؟؟
خب اگه دبیرا بد درس دادن آلا خو هست@Infinitie-A اخه مثلا الان کلاس فیزیک و ریاضی و عربی 12 شروع شده روزی 3ساعت اونم چون معلما بددرد نمیخورن و از ترس اینکه نیوفتیم اصلا میخوام بمیرم:anxious_face_with_sweat: :confused_face: :confounded_face:
-
fatemeh8181
استرس چیی؟؟
خب اگه دبیرا بد درس دادن آلا خو هست@Infinitie-A تازه من همیشه با خودم فکر میکنم که ما تو دو ماه تو اوج فشردگی داریم دهم و یازدهم رو میبندیم حالا برای دوازدهم خوو ۶ ماه وقت هست!!!
تازه اگه نخوایم بعد عیدو حساب کنیم
البته اینکه بگیم خب خیلی وقت هم زیاده هم درست نیست ولی اینکه بگیم نمیرسم هم باز اشتباهه
من خودمم بعضی وقتا گیج میشم مثل شما -
@Infinitie-A اخه مثلا الان کلاس فیزیک و ریاضی و عربی 12 شروع شده روزی 3ساعت اونم چون معلما بددرد نمیخورن و از ترس اینکه نیوفتیم اصلا میخوام بمیرم:anxious_face_with_sweat: :confused_face: :confounded_face:
fatemeh8181 خب این چه کاریه اینقد به خودتون استرس میدید ...
میتونید با الاء بدون استرس پیش برید -
@Infinitie-A تازه من همیشه با خودم فکر میکنم که ما تو دو ماه تو اوج فشردگی داریم دهم و یازدهم رو میبندیم حالا برای دوازدهم خوو ۶ ماه وقت هست!!!
تازه اگه نخوایم بعد عیدو حساب کنیم
البته اینکه بگیم خب خیلی وقت هم زیاده هم درست نیست ولی اینکه بگیم نمیرسم هم باز اشتباهه
من خودمم بعضی وقتا گیج میشم مثل شما@Infinitie-A راستش من فقط زیست عقبم بقیه درسارئ=و خداوشکر 3سال جمع شده
-
@Infinitie-A راستش من فقط زیست عقبم بقیه درسارئ=و خداوشکر 3سال جمع شده
fatemeh8181 خب شما وضعت از منم بهتره که😐
فکر کنم من باید به جای شما استرس داشته باشم -
fatemeh8181 خب این چه کاریه اینقد به خودتون استرس میدید ...
میتونید با الاء بدون استرس پیش بریدH_R بله ولی استرس مدرسه یه چیز دیگه
-
H_R بله ولی استرس مدرسه یه چیز دیگه
fatemeh8181
امسال که کلا مدرسه رو هواست ...
فکر نکنم اصلا کسی مدرسه بره و همه انلاین باشه -
fatemeh8181
امسال که کلا مدرسه رو هواست ...
فکر نکنم اصلا کسی مدرسه بره و همه انلاین باشهH_R بدیش همینه یکی 12 شب یکی 7صب کاش باز میشدن
-
@Infinitie-A اخه مثلا الان کلاس فیزیک و ریاضی و عربی 12 شروع شده روزی 3ساعت اونم چون معلما بددرد نمیخورن و از ترس اینکه نیوفتیم اصلا میخوام بمیرم:anxious_face_with_sweat: :confused_face: :confounded_face:
fatemeh8181
ماله مدرسه؟!
ببین من خودم تو درسی که خیلی ضعف داشته باشم و نتونم خودم بخونمش میرم کلاس مثل ریاضی و فیزیک کلا دوتا کلاس میرم و الا بقیه درسا رو هیچ نیازی به بیرون ندارم چون آلا هست
البته دبیرای ریاضی و فیزیک اینجا حرف ندارناااا
ولی من خیلی نابودم -
H_R بدیش همینه یکی 12 شب یکی 7صب کاش باز میشدن
fatemeh8181
این رو قبول دارم ...
شما فکر کنید مدرسه هست ساعت هفت صبح بلند شید درس ها رو تا 2 بخوندید .. -
H_R بدیش همینه یکی 12 شب یکی 7صب کاش باز میشدن
fatemeh8181 اگه بهتون در رابطه با کلاس های دوران اوج کرونا و برنامه ریزی مدرسه ما بگم می دونید که چقد وضعتون خوبه:downcast_face_with_sweat:
-
fatemeh8181
ماله مدرسه؟!
ببین من خودم تو درسی که خیلی ضعف داشته باشم و نتونم خودم بخونمش میرم کلاس مثل ریاضی و فیزیک کلا دوتا کلاس میرم و الا بقیه درسا رو هیچ نیازی به بیرون ندارم چون آلا هست
البته دبیرای ریاضی و فیزیک اینجا حرف ندارناااا
ولی من خیلی نابودم@Infinitie-A من خودم به جای وقت رفتو امد درسارو بعضیاشو با حرف اخر میخونم اصلا مدرسه شده قوز بالا قوز
-
@Infinitie-A من خودم به جای وقت رفتو امد درسارو بعضیاشو با حرف اخر میخونم اصلا مدرسه شده قوز بالا قوز
fatemeh8181
دوازدهم فقط امتحان نهاییش مهمه غیر از اون فکر نکنم بقیش مهم باشه -
من که میگم کل تابستون تمرکز روی دهم و یازدهم و دوازدهم تو کلاس زمانی که معلم داره یاد میده بگیر اگه الانا به شما درس میدن .
در کل زیست درس خیلی گسترده ای هست نمیشه به راحتی گفت الان من زیست دهمو بستم یا یازدهمم خواهم بست اینا دائم الباز هستن چون هر وقت که میخونی میبینی به یک نکته دقت نکردی باز نمیدونم اگه احساس میکنی واقعا بلدی رسیدن که میشه رسید حتی از این برنامه ای که میگن جلو ترم میرین از نظرم -
من تو زیست خوندن خیلی کندم و برای هر فیلم اقای موقاری تقریبا سه ساعت وقت میزارم و بعضی مواقع به تست زدن هم نمیرسم