تابستان کنکوری 1400
-
خود بنده حالم همینه ولی شما کاره خودتو بکن
-
خود بنده حالم همینه ولی شما کاره خودتو بکن
fatemeh8181
خب ت خودت چیکار میکنی؟! -
fatemeh8181
خب ت خودت چیکار میکنی؟!melwnii Ms منم تایپک زدم هیچی دست گیرم نشد من کار خودمو میکنم مامانم بجام تو کلاسا حاضر میشه
-
melwnii Ms منم تایپک زدم هیچی دست گیرم نشد من کار خودمو میکنم مامانم بجام تو کلاسا حاضر میشه
fatemeh8181
پرسش و امتحان چی؟! برا ما که هرجسله همشون دارن امت میگیرن🤦♀️😑بدبختی پشت بدبختی!!! -
@Dr-Aryan اوکی مرسی
-
سلام و خسته نباشید به شما
من یک دانش اموز کنکوری 1400 هستم که با مشکلی مواجه شدم، جریان از این قرار هست که:
من طبق ازمونی که ثبت نام کردم پیش میرفتم تا اینکه مدرسه سال 12م رو شروع کرده الان من طبق ازمون و طبق یک برنامه کلی میبایست که دروس 11و10 رو میخوندم و جمع میبستم اما با وجود مدرسه و سال 12م نمیدونم که چیکار بکنم و از سردرگمی و کلافه شدن همه ی دروس رو بکلی کنار گذاشتم! حالا با نظر شما من چه راه حلی دارم که بتونم به درس هام برسم و از چیزی عقب نمونم!؟؟؟melwnii Ms در تابستان کنکوری 1400 گفته است:
من یک دانش اموز کنکوری 1400 هستم که با مشکلی مواجه شدم، جریان از این قرار هست که:
من طبق ازمونی که ثبت نام کردم پیش میرفتم تا اینکه مدرسه سال 12م رو شروع کرده الان من طبق ازمون و طبق یک برنامه کلی میبایست که دروس 11و10 رو میخوندم و جمع میبستم اما با وجود مدرسه و سال 12م نمیدونم که چیکار بکنم و از سردرگمی و کلافه شدن همه ی دروس رو بکلی کنار گذاشتم! حالا با نظر شما من چه راه حلی دارم که بتونم به درس هام برسم و از چیزی عقب نمونم!؟؟؟
ریاضیا تجربی دوازدهم -
melwnii Ms در تابستان کنکوری 1400 گفته است:
من طبق ازمونی که ثبت نام کردم پیش میرفتم تا اینکه مدرسه سال 12م رو شروع کرده الان من طبق ازمون و طبق یک برنامه کلی میبایست که دروس 11و10 رو میخوندم و جمع میبستم اما با وجود مدرسه و سال 12م نمیدونم که چیکار بکنم و از سردرگمی و کلافه شدن همه ی دروس رو بکلی کنار گذاشتم! حالا با نظر شما من چه راه حلی دارم که بتونم به درس هام برسم و از چیزی عقب نمونم!؟؟؟
ریاضیا تجربی دوازدهمmelwnii Ms در تابستان کنکوری 1400 گفته است:
melwnii Ms در تابستان کنکوری 1400 گفته است:
ریاضیا تجربی دوازدهم دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری -
من طبق ازمونی که ثبت نام کردم پیش میرفتم تا اینکه مدرسه سال 12م رو شروع کرده الان من طبق ازمون و طبق یک برنامه کلی میبایست که دروس 11و10 رو میخوندم و جمع میبستم اما با وجود مدرسه و سال 12م نمیدونم که چیکار بکنم و از سردرگمی و کلافه شدن همه ی دروس رو بکلی کنار گذاشتم! حالا با نظر شما من چه راه حلی دارم که بتونم به درس هام برسم و از چیزی عقب نمونم!؟؟؟melwnii Ms
سلام بنظرم دو راه داری
یا ساعت مطالعه باید تقسیم بشه
اگه میخوای به هر دو طرف برسی
و یا باید قید مدرسه زده بشه!
من خودم باشم سعی میکنم به هر دو برسم ولی نتونم قیدشو میزنم و البته در صورتی با مدرسه پیش میرم که بتونم از دبیر یه چیز تازه یاد بگیرم نه اینکه بیاد متن کتابو درس بده -
melwnii Ms
سلام بنظرم دو راه داری
یا ساعت مطالعه باید تقسیم بشه
اگه میخوای به هر دو طرف برسی
و یا باید قید مدرسه زده بشه!
من خودم باشم سعی میکنم به هر دو برسم ولی نتونم قیدشو میزنم و البته در صورتی با مدرسه پیش میرم که بتونم از دبیر یه چیز تازه یاد بگیرم نه اینکه بیاد متن کتابو درس بده@Infinitie-A
حرفت کاملا درسته اما امتحانایی که میگیرن، بعد 12هم با ویس دارن درس میدن به شدت مزخرفهههه! و خب کلاس های دیگه هم که میره کلن داره همه چیز به هم میریزه! -
من طبق ازمونی که ثبت نام کردم پیش میرفتم تا اینکه مدرسه سال 12م رو شروع کرده الان من طبق ازمون و طبق یک برنامه کلی میبایست که دروس 11و10 رو میخوندم و جمع میبستم اما با وجود مدرسه و سال 12م نمیدونم که چیکار بکنم و از سردرگمی و کلافه شدن همه ی دروس رو بکلی کنار گذاشتم! حالا با نظر شما من چه راه حلی دارم که بتونم به درس هام برسم و از چیزی عقب نمونم!؟؟؟melwnii Ms
fatemeh8181
سلام وقتتون بخیر
راستش تا الان ندیدم سوال های مشاوره ای کامل جواب داده بشن تو انجمن و نمیشه خرده هم گرفت. چیزی که شما پرسیدین جوابش کار روز ها و ساعت ها مشاوره و توضیحه. راستش مشاور خاصی رو قبول ندارم که بتونم پیشنهاد بدم. خودم هم بخوام بگم خیلی طولانی میشه (چند باری که صحبت کردم با بچه ها سرشونو درد آوردم :) ) بهترین پیشنهادم یه روانشناس هست که باهاش حال روحتون رو آروم کنید. سوالِ درسی هم داشته باشید بچه های انجمن هستن لطف میکنن جواب میدن
سایر دوستان هم نظر بدن متوجه میشیم -
melwnii Ms
fatemeh8181
سلام وقتتون بخیر
راستش تا الان ندیدم سوال های مشاوره ای کامل جواب داده بشن تو انجمن و نمیشه خرده هم گرفت. چیزی که شما پرسیدین جوابش کار روز ها و ساعت ها مشاوره و توضیحه. راستش مشاور خاصی رو قبول ندارم که بتونم پیشنهاد بدم. خودم هم بخوام بگم خیلی طولانی میشه (چند باری که صحبت کردم با بچه ها سرشونو درد آوردم :) ) بهترین پیشنهادم یه روانشناس هست که باهاش حال روحتون رو آروم کنید. سوالِ درسی هم داشته باشید بچه های انجمن هستن لطف میکنن جواب میدن
سایر دوستان هم نظر بدن متوجه میشیمnima H
اما میتونیم اینو هم در نظر بگیریم که واقعا مشکل از من نیست این کاری هست که مدرسه گند زده وگرنه بچه های عادی و مدارس نرمال نمیان وقت دانش اموزاشونو بگیرن! مدارس نمونه هم که شروع کردند برای تخصصیه نه مثل مد من که عمومی شروع کرده!
حالا نمدونم کدوم پایه=(! -
nima H
اما میتونیم اینو هم در نظر بگیریم که واقعا مشکل از من نیست این کاری هست که مدرسه گند زده وگرنه بچه های عادی و مدارس نرمال نمیان وقت دانش اموزاشونو بگیرن! مدارس نمونه هم که شروع کردند برای تخصصیه نه مثل مد من که عمومی شروع کرده!
حالا نمدونم کدوم پایه=(!melwnii Ms
اشتباه شما همینه دقیقا :)
انفاقا مدرسه کار درستی کرده
بحثش مفصله
مایل بودین دربارش حرف میزنیم