سوال 22 ادبیات کنکور 98 رشته زبان
-
-
Arshia Yazdian
3 میشه؟ -
سه میشه
-
سه فک کنم
-
گزینه3
-
Arshia Yazdian 3 میشه
-
گزینه 3 ...
-
احتمالا سه
-
Arshia Yazdian همشون بجز 3 دارن میگن ک نوش و نیش با هم هستن
-
zahra bahreini چرا احتمال؟
-
Arshia Yazdian همشون بجز 3 دارن میگن ک نوش و نیش با هم هستن
MAHSAA26 سرعتت رفته بالا !
-
MAHSAA26 سرعتت رفته بالا !
Arshia Yazdian قرابتو دوست دارم
-
zahra bahreini چرا احتمال؟
Arshia Yazdian نه درست شد از اون موقع یکم شک داشتم
-
3
عذر میخوام فقط با ضرب المثل گهی رو به پشت گهی پشت به زینم ربط داره یا خیر ؟ Arshia Yazdian -
3
عذر میخوام فقط با ضرب المثل گهی رو به پشت گهی پشت به زینم ربط داره یا خیر ؟ Arshia Yazdian@ftm-dh در سوال 22 ادبیات کنکور 98 رشته زبان گفته است:
3
عذر میخوام فقط با ضرب المثل گهی رو به پشت گهی پشت به زینم ربط داره یا خیر ؟ Arshia Yazdianفکر کنم اره میگه دنیا یه روز عیش داره برات یه روز نیش
-
@ftm-dh در سوال 22 ادبیات کنکور 98 رشته زبان گفته است:
3
عذر میخوام فقط با ضرب المثل گهی رو به پشت گهی پشت به زینم ربط داره یا خیر ؟ Arshia Yazdianفکر کنم اره میگه دنیا یه روز عیش داره برات یه روز نیش
دریا دریایی مرسی دوستم:)
-
پاسخ صحیح %(#ff0000)[گزینه 3]
سطح سوال: %(#bfff00)[متوسط]
مفهوم عبارت و گزینه های 1 و 2 و 4 داره میگه شادی و غم تو این دنیا باهمه،باهم آمیخته شده و تنها نیست
اما تو گزینه 3 داره از استقبال از مرگ و خوب بودن اون میگه -
3
عذر میخوام فقط با ضرب المثل گهی رو به پشت گهی پشت به زینم ربط داره یا خیر ؟ Arshia Yazdianاین پست پاک شده! -
3
عذر میخوام فقط با ضرب المثل گهی رو به پشت گهی پشت به زینم ربط داره یا خیر ؟ Arshia Yazdian@ftm-dh بله ر بط داره
-
پاسخ صحیح %(#ff0000)[گزینه 3]
سطح سوال: %(#bfff00)[متوسط]
مفهوم عبارت و گزینه های 1 و 2 و 4 داره میگه شادی و غم تو این دنیا باهمه،باهم آمیخته شده و تنها نیست
اما تو گزینه 3 داره از استقبال از مرگ و خوب بودن اون میگهArshia Yazdian از خوب بودن مرگ میگه ؟
روی تلخ تو و مرگ ناگوار من که خوبی توش نمیبینم