من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡
-
Mono البته اینم بگم ریاضی تجربی پایه یازدهم با اقای صدری هم هست که من نگاه نکردم ولی چند تا از دانش اموزان که راضی نبودن!
و خوب یکم داخل ریاضی به مشکل برمیخورین🙄 -
@Student-s به نظر من که یازدهم و تازه دارم میخونم،
اقای موقاری زیست
اقای پویان نظر شیمی
اقای داداشی فیزیک
اقای ثابتی ریاضی
اقای ناصح زاده عربی -
@Student-s در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
Mono ینی من برم کلاس سطح شهر خوب تره؟
سلام
کلاس رو نمیدونم . چون خودم نرفتم
ولی از این فیلم ها استفاده کنی و کتاب تست و سوال کار کنی فک نکنم وقت اضافه بیاری که بخای کلاس بری -
@Student-s در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
Mono ینی من برم کلاس سطح شهر خوب تره؟
سلام
کلاس رو نمیدونم . چون خودم نرفتم
ولی از این فیلم ها استفاده کنی و کتاب تست و سوال کار کنی فک نکنم وقت اضافه بیاری که بخای کلاس بری -
Mono من عربی دهم رو با اقای حشمتی رفتم وخیلی خوب بود برا یازدهم هستن ایشون؟
آقای ناصح زاده رو ببینید . جمع بندی دارن و با این جمع بندی خیالتون از عربی راحت میشه
-
آقای ناصح زاده رو ببینید . جمع بندی دارن و با این جمع بندی خیالتون از عربی راحت میشه
@دوست-بد در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
البته اگه حالش رو دارید همه عربی رو یه جا بخونید:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@دوست-بد در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
البته اگه حالش رو دارید همه عربی رو یه جا بخونید:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
سلام من مهر 99 میرم پایه یازدهم لطفا برای هر درس بگید چه مدرس هایی عالیی هست ولطفا بگید چه مدرس هایی برای هر درسی خوب نیست ونیازه که به کلاس حضوری در سطح شهر رجوع کنم ... ممنون میشم راهنمایی کنید 🌹🌹🌹🙏
@Student-s
سلام...همه ی اساتیدشون عالین ولی به نظر من...
واسه ی درس زیستتون اقای موقاری عالییییییییی هستن...
واسه ی درس فیزیکتون اقای داداشی و کازرانیان هردو عالییین...
واسه ی شیمی منکه اقای پویان نظرو پیشنهاد میکنم...
درس ریاضیتونم اقای صدری فک کنم فقط کلیپ های پایه ی یازدهمو داشته باشن... -
@Student-s همه اساتید خوب هستند و بستگی به خود هر کس داره که به کدوم کتاب و استاد راحته و بهتر میفهمه!
ولی راجب این موضوع باید اول بدونم ریاضیات شما در چه حد هست!
خوبه یا ضعیف؟؟ -
@دوست-بد ضعیف هست چون سال دهم خیلی اشفته درس خوندم ولی درس عبرت گرفتم و میخوام خیلی جدی از یازدهم شروع کنم
-
@دوست-بد ضعیف هست چون سال دهم خیلی اشفته درس خوندم ولی درس عبرت گرفتم و میخوام خیلی جدی از یازدهم شروع کنم
پس به نظرم خوبه که کلیپ های آقای صدری رو به عنوان مقدمه ببینید و بعدش بیشتر تمرین و سوال حل کنید.
بعد اگه نتیجه نگرفتید سراغ همایش و یا کلاس برید
البته این نظر منه و حالا هر جور خودتون صلاح میبینید -
@Student-s به نظر من یکی که کار خوبیه
البته اینم بگم شما میتونی هزینه نکنی یازدهم و با دبیر های خودتون بخونین در عوض برای راه ابریشم یا همایش های ارش هزینه کنین که ریاضی س سال باهمه!