رفع اشکال (قسمت دوم)
-
استاد خسته نباشید :folded_hands_light_skin_tone: :hibiscus:
-
Arshia Yazdian گزینه 3 سوال 22 😐 لطفا
آخه روی تلخ و مرگ ناگوار کجاش به استقبال از مرگ اشاره داره و میگه مرگ خوبه -
@ftm-dh خوب مصرع دوم هم میگه این زهر رو بخور
بازم بنظرم نمیتونه به خوبی مرگ اشاره داشته باشه -
Arshia Yazdian گزینه 3 سوال 22 😐 لطفا
آخه روی تلخ و مرگ ناگوار کجاش به استقبال از مرگ اشاره داره و میگه مرگ خوبه81Sobhan
میگه چون تو خیلی جدیش گرفتی(به خاطر فکر خودت) به نظرت بد میاد
در اصلخوبه باید یه جور دیگه نگاش کنی تا بفهمی -
81Sobhan
میگه چون تو خیلی جدیش گرفتی(به خاطر فکر خودت) به نظرت بد میاد
در اصلخوبه باید یه جور دیگه نگاش کنی تا بفهمیzahra alaei زهر را به جبهه ی واکرده بنوش : /
-
@ftm-dh خوب مصرع دوم هم میگه این زهر رو بخور
بازم بنظرم نمیتونه به خوبی مرگ اشاره داشته باشه -
@ftm-dh
زهر نوش کردن کنایه از لذت بردنه ؟ -
Arshia Yazdian
خسته نباشید 🌺🌺
فقط برای سوال ۲۳ گزینه ی ج مصراع دوم که میگه از خاک بیشتر نه که از خاک کمتریم خوب یه خورده با مفهوم تواضع و فروتنی به نظرم مغایرت داره
آخه به نظرم تواضع بار مثبت داره ولی این مصراع یه جورایی داره بار منفی بهت القا میکنه و ارزش عاشقان رو داره کم میکنه -
خیلی خیلی عالی بود :)
-
zahra alaei زهر را به جبهه ی واکرده بنوش : /
81Sobhan
شایدم میگه بده:/ ولی تو فک میکنی بدتره:/
فک نکن
نییدونم -
Arshia Yazdian
خسته نباشید 🌺🌺
فقط برای سوال ۲۳ گزینه ی ج مصراع دوم که میگه از خاک بیشتر نه که از خاک کمتریم خوب یه خورده با مفهوم تواضع و فروتنی به نظرم مغایرت داره
آخه به نظرم تواضع بار مثبت داره ولی این مصراع یه جورایی داره بار منفی بهت القا میکنه و ارزش عاشقان رو داره کم میکنهدریا دریایی در رفع اشکال (قسمت دوم) گفته است:
Arshia Yazdian
خسته نباشید 🌺🌺
آخه به نظرم تواضع بار مثبت داره ولی این مصراع یه جورایی داره بار منفی بهت القا میکنه و ارزش عاشقان رو داره کم میکنهبعد برای"د" از کلمه ی پستی استفاده میکنه میگه پستی در راه عشق دلیل نزدیکی هست اینجا یه جورایی پستی هم داره بار منفی بهت میده 😕
-
Arshia Yazdian
خسته نباشید 🌺🌺
آخه به نظرم تواضع بار مثبت داره ولی این مصراع یه جورایی داره بار منفی بهت القا میکنه و ارزش عاشقان رو داره کم میکنهدریا دریایی فک کنم اینطوریه ک
اون دختره میگه تعداد افرادی ک عاشقش هستن از تعداد دانه های خاک هم بیشترن
بعد شاعر میاد فروتنی میکنه و میگه ارزشمون از خاک کمتره و....
(شاعر میخواد خودشیرینی کنه دیگه:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: ) -
دریا دریایی فک کنم اینطوریه ک
بعد شاعر میاد فروتنی میکنه و میگه ارزشمون از خاک کمتره و....
(شاعر میخواد خودشیرینی کنه دیگه:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: )MAHSAA26 در رفع اشکال (قسمت دوم) گفته است:
بعد شاعر میاد فروتنی میکنه و میگه ارزشمون از خاک کمتره و....خوب این تکبر و غرور معشوق رو میرسونه
که داره میگه من چقدر عاشق دارم که با فروتنی مغایرت داره -
MAHSAA26 در رفع اشکال (قسمت دوم) گفته است:
بعد شاعر میاد فروتنی میکنه و میگه ارزشمون از خاک کمتره و....خوب این تکبر و غرور معشوق رو میرسونه
که داره میگه من چقدر عاشق دارم که با فروتنی مغایرت دارهدریا دریایی فروتنی برا شاعره
-
Arshia Yazdian
خسته نباشید 🌺🌺
آخه به نظرم تواضع بار مثبت داره ولی این مصراع یه جورایی داره بار منفی بهت القا میکنه و ارزش عاشقان رو داره کم میکنهدریا دریایی ببین کلا به نظرم سوال 23 ی فضای مثبت و منفی داره یهو شک میکنی ...
-
از خاک کمتریم ::: سعدی وجود خود را بی ارزش می انگارد و به بی چیزی عاشق در قبال معشوق اشارتی لطیف دارد:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
دریا دریایی فروتنی برا شاعره
-
دریا دریایی ببین کلا به نظرم سوال 23 ی فضای مثبت و منفی داره یهو شک میکنی ...
@ftm-dh در رفع اشکال (قسمت دوم) گفته است:
دریا دریایی ببین کلا به نظرم سوال 23 ی فضای مثبت و منفی داره یهو شک میکنی ...
افرین دقیقا منم همین رو میگم کلا به نظرم ضد و نقیض همن مصراع هاش
-
دریا دریایی عاشق شده بنده ی خدا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
در گزینه ی الف و د سوال 23میگه فروتنی و تواضع مایه ی قرب و منزلت وجود عاشق خواهد بود.