من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡
-
@Student-s همه اساتید خوب هستند و بستگی به خود هر کس داره که به کدوم کتاب و استاد راحته و بهتر میفهمه!
ولی راجب این موضوع باید اول بدونم ریاضیات شما در چه حد هست!
خوبه یا ضعیف؟؟ -
@دوست-بد ضعیف هست چون سال دهم خیلی اشفته درس خوندم ولی درس عبرت گرفتم و میخوام خیلی جدی از یازدهم شروع کنم
-
@دوست-بد ضعیف هست چون سال دهم خیلی اشفته درس خوندم ولی درس عبرت گرفتم و میخوام خیلی جدی از یازدهم شروع کنم
@Student-s در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
پس به نظرم خوبه که کلیپ های آقای صدری رو به عنوان مقدمه ببینید و بعدش بیشتر تمرین و سوال حل کنید.
بعد اگه نتیجه نگرفتید سراغ همایش و یا کلاس برید
البته این نظر منه و حالا هر جور خودتون صلاح میبینید -
@Student-s به نظر من یکی که کار خوبیه
البته اینم بگم شما میتونی هزینه نکنی یازدهم و با دبیر های خودتون بخونین در عوض برای راه ابریشم یا همایش های ارش هزینه کنین که ریاضی س سال باهمه! -
Mono بخدا دبیر من خیلیی بی سواده مثلا یوال حل میکنه میگه بچه حواستون باشه اشتباه کردم بگید بعد همش اشتباه محاسباتی داره
-
Mono بخدا دبیر من خیلیی بی سواده مثلا یوال حل میکنه میگه بچه حواستون باشه اشتباه کردم بگید بعد همش اشتباه محاسباتی داره
-
@Student-s عاها😅 شما هنوز کلی وقت دارین @دوست-بد این راهی که ایشون گفتن و امتحان کنین بعد اگه واقعن جواب نداد کلاس امتحان کنین چون تا جایی که من اطلاع دارم این کلاس های اموزشی در سطح مدرس ن کنکور!
-
@Student-s البته حسابان یازدهم ریاضی هم با ریاضی تجربی تقریبا مشابه ان و خوب عصل های مهمشون یکیه که میتونین با اقای ثابتی بخونین فقط دو س تا کلیپ اضافه تر داره که شما نبینید
Mono در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
@Student-s البته حسابان یازدهم ریاضی هم با ریاضی تجربی تقریبا مشابه ان و خوب عصل های مهمشون یکیه که میتونین با اقای ثابتی بخونین فقط دو س تا کلیپ اضافه تر داره که شما نبینید
ولی چون ریاضیتون یکم ضعیفه بهتره با همون آقای صدری جلو برید البته صد در صد با کتاب سوال و تست
-
Mono در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
ولی چون ریاضیتون یکم ضعیفه بهتره با همون آقای صدری جلو برید البته صد در صد با کتاب سوال و تست
-
@Student-s در من دهم هستم میخوام برم یازدهم لطفا بیاید راهنمایی کنید.♡ گفته است:
Mono من عربی دهم رو با اقای حشمتی رفتم وخیلی خوب بود برا یازدهم هستن ایشون؟
اره دارن و عالی هست
-
این پست پاک شده!
-
زیست استاد موقاری :) بدون شک
شیمی استاد پویان نظر
عربی استاد ناصح زاده
فیزیک استاد یاری و استاد کازرانیان
درمورد ریاضی دهم استاد امینی راد