مشاوره تحصیلی (جدی)
-
واسه امتحان چون باید خط ب خط بنویسی ی خورده سخته ، ولی سوالای نهایی زیاد ازش حل کن چون تکراری زیاد میاد ، من ک دبیرم اصن ی کلمه هم درس نداد ،همه شو خوندم خوندم مخصوصن واسه اعلال اعصاب ادم خورد میشه ، ولی واسه کنکور اصن اینطور نیس ! هنوز کلی وقت داری میتونی روش کار کنی چون خوب تراز میده !
-
من الان از اونجایی تازه دارم شروع میکنم روزی 8 ساعت فک نکنم عملی باشه
صحبتی هایی ام که راجبه کلاسایه مجازیه الا کردید جوری هست که اگه من بشینم 0 تا 100 یاد بگیرم یه نمره ی نسبتا بالا بگیرم نهایی و همه ی درس هارو داره اینجا؟Hesam Hosseini236
در مورد روزي 8 ساعت خب يكم اولش سخت ميشه اما بعد كم كم راه ميوفتين...وقتي بيوفتي روي دور درس خوندن بعد به خودت ميگي اگه اين چند ساعت رو نخونم چيكار كنم!!!!
البته اينو هم ميتونم بهتون بگم كه گزينه 2 توي برنامه ريزي گام اولش كه مالِ تابستونه 6 ساعت درس خوندنو ميزاره كه اگه بخوايم حساب كنيم يه شخصي صبح ساعت 6:30 شروع كنه به درس خوندن و به ازاي هر يك ساعت و نيم يك ربع هم استراحت داشته باشه تا ساعت 13:30 اين 6 ساعت تكميل ميشه...
در مورد فيلم ها همه ي درسا هست ولي فيلما براي كنكوريا مناسب تره!!! نميگم واسه نهايي خوب نيستا ولي واسه كنكور بهتره
اينم كه گفته بودين هميشه زبا رو 20 ميزنين به درصد كم اكتفا نكنين...من هميشه به دوستام ميگم به شريف فكر كنين دانشگاه ازاد رو قبول شين!!!(البته شوخيه هاااا) ولي استرسي كه سر جلسه ي كنكور حاكم ميشه خيلي متفاوت تر از ازمونايي هست كه توي خونه از خودتون ميگيرين يا ميرين توي حوزه ميدين...پس سعي تون رو روي بيشترين مقدار ممكن بزارين
عربي رو من از فيلماي الا استفاده نكردم و تنفرتون رو از عربي درك ميكنم:( ولي خب اين وسط ميتونم بگم تنها كاري كه براي عربي نهايي ميتونين بكنين اينه كه كتاب رو به طور كامل بخورينش!!! متاسفانه وجود يه گام به گام ميتونه كمك كننده باشه تا همه ي جواباي سوالا رو داشته باشين://// و بعد از اون سوالاي چند سال اخير رو حتما حل كنين
در مورد كتابا هم فكر كنم تاپيكي باشه كه توضيح داده باشه بهترين كتابا رو ولي توصيه ميكنم حتما يه روز وقت بزارين و برين ببينين از بين بهترين منابع هر درس با كدوم كتاب بيشتر ميتونين ارتباط برقرار كنين ( يا خودموني تر باهاش حال ميكنين) اگه هم ميتونين يه سر به نمايشگاه كتاب تهران بزنين...درسته كتابايي كه ميخرين چاپ جديد محسوب نميشه ولي قيمت كلش شايد از نصف هم كمتر بشه كه واقعا مي ارزه!!! -
سلام
میخوام روراست باشم باهاتون
من سال دوم دبیرستان چون اهل درس خوندن نبودم و تو کله سال شاید کلا 5 دقیقه لایه کتابو باز نکردم به همین دلیل شهریور درسایی که افتادم زیاد شد و مجبور شدم برم شبانه روزی برای ادامه تحصیل
اونجا میدیدم همرو حسی که داشتم نسبت به محیط اونجا این بود که دگ کلا تموم شد دورانه درس خوندنم
ولی الان که گذشته اهمییت درس خوندنو فهمیدم به خودم اومدم
1 سال عقب افتادم درحال حاضر سال سوم دبیرستانم جوری که حساب کردم اگه جدی همرو پاس کنم سال بعد میتونم کنکور بدم
شرایط مالی خانواده ام جوری نیس که دانشگاه ازاد بتونم برم برای همین مجبورم دولتی قبول شم
با این شرایط اگر ممکنه اساتید و دوستان موفق یه راهنمایی تحصیلی به بنده بدن که من هم بدونم از کجا باید کجا باید شروع کنم چه جوری خودمو عادت بدم به درس خوندن و چه کلاسایی به درده من میخوره
متشکرمHesam Hosseini236 http://forum.alaatv.com/topic/3400/نهایی/5
يه نگاهي هم به اين تاپيك داشته باش:) -
بله همین فعلا تمرکزم رو نهایی هاس که علاوه بر قبول شدن نمره ی خوبی ام بتونم بگیرم که معدلمم ببرم بالا
عربی دلیلی که نمیتونم باش کنار بیام اینکه عربی چرا باید یاد بگیرم ؟ که با 4 تا عرب حرف بزنم؟ واقعا متنفرم از عربی نمیدونم چجوری پاس کنم اینو بازم روشای شمارو امتحان میکنم
کلاسای مجازی همه ی درساش مثل اقای اقاجانی تدریس میکنن خیلی به دردم خورده تا الانHesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
بله همین فعلا تمرکزم رو نهایی هاس که علاوه بر قبول شدن نمره ی خوبی ام بتونم بگیرم که معدلمم ببرم بالا
عربی دلیلی که نمیتونم باش کنار بیام اینکه عربی چرا باید یاد بگیرم ؟ که با 4 تا عرب حرف بزنم؟ واقعا متنفرم از عربی نمیدونم چجوری پاس کنم اینو بازم روشای شمارو امتحان میکنم
کلاسای مجازی همه ی درساش مثل اقای اقاجانی تدریس میکنن خیلی به دردم خورده تا الانعربی رو فک کنم همه متنفرن
من با فیلمای آقای ناصح زاده عربیم خیلی خیلی خوب شد:) کلاس کنکورش رو حتما ببینین واسه نهایی هم به دردتون میخوره
کتاب تست هم معمولا برای ادبیات و فیزیک و زیست الگو رو میگیرن شیمی مبتکران و آی کیو ریاضی هم خیلی سبز زبان مبتکران عربی کامل هم برای عربی:)
موفق باشید -
درود
راجبه کلاسای اقای اقاجانی که بله راضی ام واقعا 2 جلسشم تا الان دیدم بقیشم دانلود کردم با جزوهه که بشینم شروع کنم
کتاب تست زنی و کتاب کار که کلا 1 دونه ام ندارم. چه کتابایی با این شرایط به دردم میخوره
بحث بعدی ام میخام کلاس بگیرم و چه کلاسایی به دردم میخوره
مشکل زبان انگلیسی ندارم بدون کلاس و 1 خط خوندن 0 کیلومتر 20 میزدم همیشه
از عربی متنفرمم روراست بخام باشم باهاتون هیچی بارم نیس عربیعربی و چجوری بخونم
مرسی از وقتی که میزاریدHesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
کتاب تست زنی و کتاب کار که کلا 1 دونه ام ندارم. چه کتابایی با این شرایط به دردم میخوره
کتاب تست رو گفتم،برای نهایی هم من خودم کل کتابای گل واژه و پرتکرار کانون رو گرفتم که همینجوری موندن :| به نظرم فقط کتابو بخونید و سوالای نهایی 10 سال اخیر رو کار کنین:)
-
Hesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
کتاب تست رو گفتم،برای نهایی هم من خودم کل کتابای گل واژه و پرتکرار کانون رو گرفتم که همینجوری موندن :| به نظرم فقط کتابو بخونید و سوالای نهایی 10 سال اخیر رو کار کنین:)
Dr.Saraaa در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
کل کتابای گل واژه و پرتکرار کانون رو گرفتم
http://www.fileformat.info/info/unicode/char/1f610/neutral_face.png
-
Vampire_Hunter در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
بوخودا :|
-
Hesam Hosseini236
در مورد روزي 8 ساعت خب يكم اولش سخت ميشه اما بعد كم كم راه ميوفتين...وقتي بيوفتي روي دور درس خوندن بعد به خودت ميگي اگه اين چند ساعت رو نخونم چيكار كنم!!!!
البته اينو هم ميتونم بهتون بگم كه گزينه 2 توي برنامه ريزي گام اولش كه مالِ تابستونه 6 ساعت درس خوندنو ميزاره كه اگه بخوايم حساب كنيم يه شخصي صبح ساعت 6:30 شروع كنه به درس خوندن و به ازاي هر يك ساعت و نيم يك ربع هم استراحت داشته باشه تا ساعت 13:30 اين 6 ساعت تكميل ميشه...
در مورد فيلم ها همه ي درسا هست ولي فيلما براي كنكوريا مناسب تره!!! نميگم واسه نهايي خوب نيستا ولي واسه كنكور بهتره
اينم كه گفته بودين هميشه زبا رو 20 ميزنين به درصد كم اكتفا نكنين...من هميشه به دوستام ميگم به شريف فكر كنين دانشگاه ازاد رو قبول شين!!!(البته شوخيه هاااا) ولي استرسي كه سر جلسه ي كنكور حاكم ميشه خيلي متفاوت تر از ازمونايي هست كه توي خونه از خودتون ميگيرين يا ميرين توي حوزه ميدين...پس سعي تون رو روي بيشترين مقدار ممكن بزارين
عربي رو من از فيلماي الا استفاده نكردم و تنفرتون رو از عربي درك ميكنم:( ولي خب اين وسط ميتونم بگم تنها كاري كه براي عربي نهايي ميتونين بكنين اينه كه كتاب رو به طور كامل بخورينش!!! متاسفانه وجود يه گام به گام ميتونه كمك كننده باشه تا همه ي جواباي سوالا رو داشته باشين://// و بعد از اون سوالاي چند سال اخير رو حتما حل كنين
در مورد كتابا هم فكر كنم تاپيكي باشه كه توضيح داده باشه بهترين كتابا رو ولي توصيه ميكنم حتما يه روز وقت بزارين و برين ببينين از بين بهترين منابع هر درس با كدوم كتاب بيشتر ميتونين ارتباط برقرار كنين ( يا خودموني تر باهاش حال ميكنين) اگه هم ميتونين يه سر به نمايشگاه كتاب تهران بزنين...درسته كتابايي كه ميخرين چاپ جديد محسوب نميشه ولي قيمت كلش شايد از نصف هم كمتر بشه كه واقعا مي ارزه!!!Mahsa Ss
درود
در مورده تایم خوندن که واقعا دوس دارم به حداکثرش برسونم مثه شما 8 ساعت به بالا (NERD)
ئلی خب برا منی که 24 ساعت پیگیره میتینگو مسخره بازی بودم سخته XD
راجبه زبانم منظورم درصد نبود منظور این بود بدون مطالعه بالای 18 میشدم دلیلشم فیلم و سریالایه زیادیه که دیدم
حوزه ام نیسم من:دی XD راجبه بحث عربی خودمو نمیتونم قانع کنم باش که یادبگیرم
ممکنه یه راهه حلی به بندی بدید کم کم برسم به اون روزی 8 ساعت که مفیدم باشه
من از نمیدونم چه کتابه کاری یا تست زنی خوبه یا باهاش راحت ترم چند تا کتابو میشه شما معرفی کنید برای درسای تخصصی؟
بازم ممنون -
اقا حسام من از ۴ ساعت شروع کردم ، الان رسیده ب ۱۴ ساعت و کمترش اصن نمیخونم ، کم کم باید ساعتتون رو افزایش بدید !
-
Injori Ke Shuma Dokhtara Rozi 14-12 Saat Dar Rooz Dars Mikhonid Bazam Mitarsid Doalti khob Ghabul nashid
Omidi Has Ba in vojod Bara man Bekham Bekhunam?
Az Hal Lahaz 0 KiloMetram
Na 4 ta Test Zadam Ta hala
Na ba Khamo Konkour Ashnam
Vaky Mikham Ke Bekhunam
To KHanevadeye Pain tar az Foghe Lisans Nadarim Har Kodomeshun Madrako gereftan Alan Ye Tarafe Donya Daran Eshghe Rozegaro mikonan
Ba In Sharayet Man Hadafamo Peyda kardam
Sakhte Vaghan... -
Mahsa Ss
درود
در مورده تایم خوندن که واقعا دوس دارم به حداکثرش برسونم مثه شما 8 ساعت به بالا (NERD)
راجبه زبانم منظورم درصد نبود منظور این بود بدون مطالعه بالای 18 میشدم دلیلشم فیلم و سریالایه زیادیه که دیدم
من از نمیدونم چه کتابه کاری یا تست زنی خوبه یا باهاش راحت ترم چند تا کتابو میشه شما معرفی کنید برای درسای تخصصی؟
بازم ممنونHesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
Mahsa Ss
درود
بازم ممنونمنظورم از حوزه ، حوزه ي امتحاني يا ازمون بود:/
به هر حال...تازه اولِ كاره شما سومين و ما 83 روز ديگه بيشتر وقت نداريم ( يه جورايي ميشه گفت مجبوريم روزي انقد درس بخونيم:))
واسه دروس تخصصي اگه ميخواي با فيلما پيش بري كه فك كنم كتابايي رو كه اساتيد پيشنهاد ميدن بگيري بهتره ولي خب بازم اگه وقتم ازاد شد يه ليست واست مينويسم چون زيادن:))
يه چيز ديگه هم بگم كه 10 _ 14 ساعت مطالعه ي دخترا رو با همون مقدار پسرا اصلا مقايسه نكن://// -
اقا حسام منم از صفر مطلق شروع کردم ، ن جزوه ای ن چیزی ، واقعن نمیدونم تو این ۴ سال دبیرستان چی خوندم ، تا ابان ماه دبیر نداشتیم اگه هم میومد ی چن تا برگه منگنه میکردن میگفتن همینا رو بخونید ، حتی بعضی دوستام فک میکردن کنکور تشریحیه ، واقعن افتضاح بود ، من شرایط شما رو درک میکنم اما شما زمان زیاد دارین از تابستون شروع کن ب صورت حرفه ای بخون ، من فقط واسه ریاضی فیزیک استرس دارم بقیه رو مشکلی ندارم !
-
اقا حسام منم از صفر مطلق شروع کردم ، ن جزوه ای ن چیزی ، واقعن نمیدونم تو این ۴ سال دبیرستان چی خوندم ، تا ابان ماه دبیر نداشتیم اگه هم میومد ی چن تا برگه منگنه میکردن میگفتن همینا رو بخونید ، حتی بعضی دوستام فک میکردن کنکور تشریحیه ، واقعن افتضاح بود ، من شرایط شما رو درک میکنم اما شما زمان زیاد دارین از تابستون شروع کن ب صورت حرفه ای بخون ، من فقط واسه ریاضی فیزیک استرس دارم بقیه رو مشکلی ندارم !
forough باز شما از صفر مطلق شروع کردی من از منفیا شروع کردم ...حتی تست ازادم نمیتونستم حل کنم !
-
Vampire_Hunter هر وقت ب زمان دبیرستانم فک میکنم دلم میخواد همین جور بشینم گریه کنم ، مدرسه مون واقعن افتضاح بود حتی ی نفرم نداشتیم ک دولتی قبول شده باشه ، واسه امتحانا نهایی ک اصن کتابام سفید سفید بودن ، تقویتی هم میگرفتیم در حد همون دبیر درس میدادن ، ب دیرم میگفتم اینو واسم توضیح بده میگفت تو امتحان نیووردمش نمیخواد بخونی ! موقع امتحانا یکی میزدم تو سر خودم یکی تو سر کتاب تا ی چی یاد بگیرم ، دوستام میگفتن واسه امتحان نهایی انگار دستمونو از تو خیابون گرفتی اوردی سر جلسه ، در این حد بودیم !
-
Vampire_Hunter هر وقت ب زمان دبیرستانم فک میکنم دلم میخواد همین جور بشینم گریه کنم ، مدرسه مون واقعن افتضاح بود حتی ی نفرم نداشتیم ک دولتی قبول شده باشه ، واسه امتحانا نهایی ک اصن کتابام سفید سفید بودن ، تقویتی هم میگرفتیم در حد همون دبیر درس میدادن ، ب دیرم میگفتم اینو واسم توضیح بده میگفت تو امتحان نیووردمش نمیخواد بخونی ! موقع امتحانا یکی میزدم تو سر خودم یکی تو سر کتاب تا ی چی یاد بگیرم ، دوستام میگفتن واسه امتحان نهایی انگار دستمونو از تو خیابون گرفتی اوردی سر جلسه ، در این حد بودیم !
forough در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
همکلاس منی فک کنم
-
@Dr-Saraaa پس هم دردیم ! راستش دیگه بهش فک نمیکنم !
-
Hesam Hosseini236 در مشاوره تحصیلی (جدی) گفته است:
Mahsa Ss
درود
بازم ممنونمنظورم از حوزه ، حوزه ي امتحاني يا ازمون بود:/
به هر حال...تازه اولِ كاره شما سومين و ما 83 روز ديگه بيشتر وقت نداريم ( يه جورايي ميشه گفت مجبوريم روزي انقد درس بخونيم:))
واسه دروس تخصصي اگه ميخواي با فيلما پيش بري كه فك كنم كتابايي رو كه اساتيد پيشنهاد ميدن بگيري بهتره ولي خب بازم اگه وقتم ازاد شد يه ليست واست مينويسم چون زيادن:))
يه چيز ديگه هم بگم كه 10 _ 14 ساعت مطالعه ي دخترا رو با همون مقدار پسرا اصلا مقايسه نكن:////Mahsa Ss
حوزه امتحانی :دی
از کلاسای مجازی که شیمی و دارم میبینم خوب بوده ولی پایم یه مقدار ضعیفه شیمی سال دومو نمیدونم چجوری پاس کردم.
الان اینجا یکم پام گیره
بعله بعله شکی نیست در اون اگه ما یه چیزی نداشتیم که گردنش بندازیم شاید وضع فرق میکرد |: /; ; -
@Dr-Saraaa مامانم همیشه همینه میگه ، اون موقع ک هی جزوه میدادن چقد خوشحال میشدیم نمیدونستیم چ ظلمی داره بهمون میشه ، ب دبیرم میگفتم کتبم بخونم ؟ میگفت ن اول جزوه ، درس خو نمیدادن همون جزوه رو هم باید شونصد بار میخوندی تا بفهمی چی ب چیه ! بعد بقیه بهم میگن بهونه میاری ! وضعیت رو ک نمیدونن فقط با بقیه مقایسه میکنن ...
-
شما میگی از منفی شوروع کردی بعد اینجوری پیگیر بودی:دی
من باز تو کله سال شاید 5 دقیقه کتابامو ورق زده باشم :دی
وضع من اصن گریه داره :دی