وارون تابع
-

اینو میتونین برام توضیح بدین؟
راهنما-شیمی راهنما-ریاضی دوازدهم یازدهم تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
اگه جواب جواب گزینه 3 میشه جوابمو بفرستم ؟
-
اگه جواب جواب گزینه 3 میشه جوابمو بفرستم ؟
iman ghazi 0 ن ۳ نمیشه
-
iman ghazi 0 ن ۳ نمیشه
@Sahar-tuo
پس من بلد نیستم ببخشید -

اینو میتونین برام توضیح بدین؟
راهنما-شیمی راهنما-ریاضی دوازدهم یازدهم تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Sahar-tuo

-
@Sahar-tuo
پس من بلد نیستم ببخشیدiman ghazi 0 ن بابا خواهش میکنم اشکال نداره
-
به سان خورشید خوب اگه فاقد ریشه باشه یعنی محور X ها رو قطع نکرده پس میتونیم مثل نصف تابع هموگرافیک در نظر بگیریم در اون صورت h و h وارون بر هم منطبق اند و تو بی شمار نقطه ممکنه همو قطع کنند ولی خب صفر یعنی تو هیچ نقطه ایی همو قطع نکردند چرا یک شده و ۴ نمیشه؟
-
به سان خورشید خوب اگه فاقد ریشه باشه یعنی محور X ها رو قطع نکرده پس میتونیم مثل نصف تابع هموگرافیک در نظر بگیریم در اون صورت h و h وارون بر هم منطبق اند و تو بی شمار نقطه ممکنه همو قطع کنند ولی خب صفر یعنی تو هیچ نقطه ایی همو قطع نکردند چرا یک شده و ۴ نمیشه؟
-
Virus خوب اگه فاقد ریشه باشه یعنی محور X ها رو قطع نکرده پس میتونیم مثل نصف تابع هموگرافیک در نظر بگیریم در اون صورت h و h وارون بر هم منطبق اند و تو بی شمار نقطه ممکنه همو قطع کنند ولی خب صفر یعنی تو هیچ نقطه ایی همو قطع نکردند چرا یک شده و ۴ نمیشه؟
-
Virus خوب اگه فاقد ریشه باشه یعنی محور X ها رو قطع نکرده پس میتونیم مثل نصف تابع هموگرافیک در نظر بگیریم در اون صورت h و h وارون بر هم منطبق اند و تو بی شمار نقطه ممکنه همو قطع کنند ولی خب صفر یعنی تو هیچ نقطه ایی همو قطع نکردند چرا یک شده و ۴ نمیشه؟
-
-
@Sahar-tuo کشیدنش لازم نیس
فقط میخواستم ببینید ربطی ب حرفی ک زدید نداره

شما کارتون نباشه فقط 2تا معادله رو مساوی قرار بدید
اگر جواب داشت پس قطع میکنن همو البته باید ریشه های مخرجشونم چک شه
اگرم نداشت مثل اینجا ینی قطع نمیکنن دیگه