درخواست مشاوری آقای امینی راد
-
این پست پاک شده!
fatemeh8181 پس من ندیدم
-
راستی راستی یه چیز دیگه بیشتر فیلمایی ک اون موقع ضبط شده والان هم هنوز موجوده مثله روش برنامه ریزی به سبک فرمولx و اهمیت خواب و میزان و چگونگی استراحت بین دروس و از این قبیل موارد یه چیز همیشگی بوده و هست و شما میتونید همین الان هم اونا رو برای خودتون تعمیم بدین و فک نمیکنم حتی اگه یه مشاور هم تو انجمن حضور داشته باشه یا فیلم ضبط کنن جدا از انجمن؛ بازهم این موارد رو توضیح بدن چون یک چیز پایه ای هست و همون چیزهایی ک اقای امینی راد داخل اون کلیپ ها گفتن هنوز هم قابل استفاده هست ...
-
راستی راستی یه چیز دیگه بیشتر فیلمایی ک اون موقع ضبط شده والان هم هنوز موجوده مثله روش برنامه ریزی به سبک فرمولx و اهمیت خواب و میزان و چگونگی استراحت بین دروس و از این قبیل موارد یه چیز همیشگی بوده و هست و شما میتونید همین الان هم اونا رو برای خودتون تعمیم بدین و فک نمیکنم حتی اگه یه مشاور هم تو انجمن حضور داشته باشه یا فیلم ضبط کنن جدا از انجمن؛ بازهم این موارد رو توضیح بدن چون یک چیز پایه ای هست و همون چیزهایی ک اقای امینی راد داخل اون کلیپ ها گفتن هنوز هم قابل استفاده هست ...
ye Alaaei سلام میشه بگین این کلیپهارو از کجا ببینیم؟؟
-
ye Alaaei سلام میشه بگین این کلیپهارو از کجا ببینیم؟؟
Mahbobeh Zare
https://alaatv.com/set/37 توی این تاپیک هستش -
با سلام خدمت تمام زحمت کشان آلا وتمام دوستان آلایی . بنده به عنوان یک دانش اموزی که به پایه یازدهم میرم از آلا درخواست میکنم که مثل چندین سال پیش که اقای امینی چندین جلسه مشاوره داشتند امسال هم ایشون چندین جلسه مشاوره بزارن وبه نظر من شاید واجب باشه که در این ایام کرونایی که بیان مشاوره بدن مثلا تو ایام مدرسه چگونه درس بخوانیم؟ با چه برنامه ایی پیش بریم وچندین موضوع دیگر ... لطفا رسیدگی کنید با تشکر
دوستان اگر موافقید لطفا حمایت کنید
این پست پاک شده! -
-
@M-an سلام مدیر.
لطفا یه دو سه جلسه مشاوره بزارید چون واقعا امسال متفاوته ونحوه استفاده از فیلم های الا که بیشترین راندمان رو داشته باشه ومپلا توضیح بدهند هر درس باید چگونه باید خوانده شود