تست کنکور
-
Hbahar_1 در تست کنکور گفته است:
دریا دریایی
واسه ی سوال دومتون...فک نکنم که فرقی داشته باشه...اخه توی کتاب هم نوشته رشته های عصبی نورون شامل دندریت و اکسونه پس باید با توجه به ادامه ی سوال تشخیص بدیم که منظورش دندریته یا اکسون...بله من هم همین طور فکر میکردم ولی طراح محترم کنکور فقط آکسون رو در نظر گرفته
دریا دریایی نظام قدیم فرق داشته خب چون عصب حرکتی میگرفت پیامو میرسوند اونو مینداختن گردن آکسون
ولی ما که الان میگیم توی حرکتی هر دوتا هستن و پیام از آکسون منتقل میشه همین -
H_R 🌺
-
الان میوز مگه نیست؟!
-
دریا دریایی نظام قدیم فرق داشته خب چون عصب حرکتی میگرفت پیامو میرسوند اونو مینداختن گردن آکسون
ولی ما که الان میگیم توی حرکتی هر دوتا هستن و پیام از آکسون منتقل میشه همیناین پست پاک شده! -
آمدم:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
جواب میتوزه ؟؟؟؟
-
دریا دریایی در تست کنکور گفته است:
Hesam Mohammadi در تست کنکور گفته است:
الان میوز مگه نیست؟!
خیر میتوزه
میخواستم بدونم ربط به اون زاینده که میگه داره شاید از اونجا مد نظر گرفته باشه دیدم نه اینطور نبود آخه مال سال 93 هست نمیدونم کدش رو باید چی در نظر گرفت اگه غیر همتا هم بگیم اون داخل مردا توی میوز صدق میکنه بخاطر همین دیگ نمیدونم کجاش مد نظرشه
-
@Sahar-tuo بله گزینه ی یک میشه
-
Hoorieh sh در تست کنکور گفته است:
سلام غزاله جان دریا دریایی
من خودم فک میکنم میوز 2 هست اخه گفته کروموزومهای غیر همتا ولی دوکروماتیدیسلام دختری
خوب ببین میتوز هم همین طوره دیگه؟دریا دریایی غزاله میتونی با رسم شکلی ی چیزی بگی چجوری میتوزه؟؟
-
@Sahar-tuo بله گزینه ی یک میشه
دریا دریایی هورااااااا😍😍😍
-
Hbahar_1 در تست کنکور گفته است:
دریا دریایی
واسه ی سوال دومتون...فک نکنم که فرقی داشته باشه...اخه توی کتاب هم نوشته رشته های عصبی نورون شامل دندریت و اکسونه پس باید با توجه به ادامه ی سوال تشخیص بدیم که منظورش دندریته یا اکسون...بله من هم همین طور فکر میکردم ولی طراح محترم کنکور فقط آکسون رو در نظر گرفته
دریا دریایی
لابد یه کدی دادن که منظورش اکسون بوده... -
یه چیزی همیشه برام سوال بوده اونم اینه ک آیا بین میوز 1 و2 مرحله های g1 , s , g2 رو داریم؟ یا دوتا تقسیم متوالین؟
-
ولی ما که الان میگیم توی حرکتی هر دوتا هستن و پیام از آکسون منتقل میشه همینHesam Mohammadi در تست کنکور گفته است:
ولی ما که الان میگیم توی حرکتی هر دوتا هستن و پیام از آکسون منتقل میشه همینیکم به نظرم جمله بندیتون درست نیست نمی فهمم چی میگید 😐
-
-
کنکور تعویق افتاد
Hesam Mohammadi منبع خبر؟