سفیر خرد یا میکرو گاج؟
-
من پایه خیلی سبز داشتم ولی برای 12 سفیر خرد گرفتم
هم درسنامش سطح بالاس هم تستاش
من اگه بودم سفیر خرد میگرفتم سه پایه رو -
من اگه بودم سفیر خرد میگرفتم سه پایه روsaba zarei در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
من اگه بودم سفیر خرد میگرفتم سه پایه روبستگی به توانایی و ظرفیت هرکسد داره اگر کسی با گاج به 70 نمیرسه باید خوب روش مسلط بشه بعد بره سراغ کتاب لول بالاتر وگرنه غنچه سوز میشه
-
saba zarei در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
من اگه بودم سفیر خرد میگرفتم سه پایه روبستگی به توانایی و ظرفیت هرکسد داره اگر کسی با گاج به 70 نمیرسه باید خوب روش مسلط بشه بعد بره سراغ کتاب لول بالاتر وگرنه غنچه سوز میشه
99
حرف شما صحیح
ولی دینی درسی نیس که دوتا کتاب بزنی براش
من خیلی سبز داشتم ولی درصدام زیر80 نمیومد
با سفیر خردم راحت بودم :) -
99
حرف شما صحیح
با سفیر خردم راحت بودم :)saba zarei در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
99
حرف شما صحیح
با سفیر خردم راحت بودم :)خب شما های لول هستین با سفیر خرد واسه درصد100 میخونید
دوستمون هم وقتی به 70 و 80 رسید و درصدش تثبیت شد میتونند بیان با سفیر خرد پیش برند -
گاج IQ+ خیلی عالیه
-
من سفیر خرد نداشتم ولی اگه بین میکرو و خیلی سبز موندید، بنظر من خیلی سبز یکمی بهتر عمل کرده، چون دینی بدون تست نمیشه یاد گرفت باید همگام با تست پیش بری، و خیلی سبز در پاسخ تشریحی آدرس سوال رو داده و این کمک کننده است، اما گاج در زمینه الکی خرج نکردن بهتر عمل کرده!! یعنی پاسخ تشریحیش با جلد سواله، نه مثل خیلی سبز که پاسخنامش جلد جداست
-
سلام
من واسه پایه میکرو نقره ای گاج رو گرفتم و به نظرم کتاب خوبیه ، اما واسه دوازدهم شک دارم که همون رو بگیرم یا سفیر خرد؟
چون میگن سفیرخرد سطح تست هاش بالاتر و بهتره
و اگه گاج رو خوب بخونی ، تو کنکور ۵۰ ، ۶۰ میتونی بزنی ولی اگه سفیرخرد رو خوب کار کنی به خاطر سطح بالاتر تست هاش تو کنکور موفق تری
نظر شما چیه؟امیرحسین صیدی در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
سلام
من واسه پایه میکرو نقره ای گاج رو گرفتم و به نظرم کتاب خوبیه ، اما واسه دوازدهم شک دارم که همون رو بگیرم یا سفیر خرد؟
چون میگن سفیرخرد سطح تست هاش بالاتر و بهتره
و اگه گاج رو خوب بخونی ، تو کنکور ۵۰ ، ۶۰ میتونی بزنی ولی اگه سفیرخرد رو خوب کار کنی به خاطر سطح بالاتر تست هاش تو کنکور موفق تری
نظر شما چیه؟من سفیر خرد رو داشتم خیلی خوب بود :/ عالی بودا :/
-
ممنون از راهنمایی همتون
پس تابستون همین گاج رو فول میشم تا واسه دوازدهم سفیرخرد رو کار کنم -
ممنون از راهنمایی همتون
پس تابستون همین گاج رو فول میشم تا واسه دوازدهم سفیرخرد رو کار کنمامیرحسین صیدی در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
ممنون از راهنمایی همتون
پس تابستون همین گاج رو فول میشم تا واسه دوازدهم سفیرخرد رو کار کنمبهترین کار رو میکنی
-
H_R در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
گاج IQ+ خیلی عالیه
گاج آی کیو پلاس همون میکرو پایه اس دوست عزیز. من خودم میکرو پایه(پایه، نه جامع جلد یک) رو داشتم امسال بعد رفتم دیدم گاج کتاب جدید تخت عنوان IQ+ منتشر کرده! بعد وقتی رفتم pdf اش رو باز کردم دیدم عه! این که همون میکرو پایه منه! تنها فرقش اینه که کتاب من دورنگه و ای کیو پلاس رنگیه:/
اما جدای از این بحثا واقعا کتاب خوبیه چون درسنامه به اون صورت نداره و مجبورت میکنه از توی خود کتاب درسنامه ها رو استخراج کنی. چون توی درسی مثل دینی درسنامه آدمو تنبل میکنه -
H_R در سفیر خرد یا میکرو گاج؟ گفته است:
گاج IQ+ خیلی عالیه
گاج آی کیو پلاس همون میکرو پایه اس دوست عزیز. من خودم میکرو پایه(پایه، نه جامع جلد یک) رو داشتم امسال بعد رفتم دیدم گاج کتاب جدید تخت عنوان IQ+ منتشر کرده! بعد وقتی رفتم pdf اش رو باز کردم دیدم عه! این که همون میکرو پایه منه! تنها فرقش اینه که کتاب من دورنگه و ای کیو پلاس رنگیه:/
اما جدای از این بحثا واقعا کتاب خوبیه چون درسنامه به اون صورت نداره و مجبورت میکنه از توی خود کتاب درسنامه ها رو استخراج کنی. چون توی درسی مثل دینی درسنامه آدمو تنبل میکنه -
من میکرو پایه و دوازدهم دارم
توی ازمونای یازدهم فقط تشت کنکور میزدم و درصدم همیشه بالای ۸۰ بود
درسنامه میکرو زیاد چیز جالبی نیست ولی واقعا تستاش استاندارد و در حد کنکوره
و برای هر درس هم کنکور ها رو تفکیک کرده و این عالیع
سفیر خرد نداشتم
ولی به نظرم با میکرو چون پایه پیش رفتی دوازدهم هم میکرو بخر
خوب بخونی درصد خوبی هم میاری