Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
کتاب های تستی فیزیک موجود در بازار
-
لطفا همه شرکت کنن
-
به نظر من تست های کنکورسال های گذشته خـــــیـــــلــــی بیشتر از تعلیفی ها در اولویتن....آبی قلمچی بهتره
-
[quote=vahid5694 link]
لطفا همه شرکت کنن
[/quote]ما که شرکت کردیم!!!اما بنظرم جای کتاب فیزیک فار هم خالیه!!!!!!!!ایضا کتاب انتشارات جوکار!!!!
چون ار نظر اموزش این دو بهترینن -
[quote=vahid5694 link]
لطفا همه شرکت کنن
[/quote]
hاز کتابهای رمزینه غافل نشید هم اموزشش علیه هم تستهاش -
[quote=حسین link]
[quote author=vahid5694 link=topic=82.msg155#msg155 date=1382417809]
لطفا همه شرکت کنن
[/quote]ما که شرکت کردیم!!!اما بنظرم جای کتاب فیزیک فار هم خالیه!!!!!!!!ایضا کتاب انتشارات جوکار!!!!
چون ار نظر اموزش این دو بهترینن
[/quote]
کتاب انتشارات جوکار عین کتابه گاجه دیگه چه فرقی داره؟ -
[quote]کتاب انتشارات جوکار عین کتابه گاجه دیگه چه فرقی داره؟[/quote]
نهههههههههههههههههههههه انتشارات جوکار اون اولش با مدیریت دو تا برادر بنام احمد جوکار(معلم فیزیک) و ابولفضل جوکار بودش!این دتا برادر باهم اختلاف پیدا کردن
لذا احمد جوکار رفت و انتشارات جوکار رو زد و کتابهای فیزیکشو اونجا منتشر کرد
الانم کتاب های فیزیک میکرو و جامع گاج رو ببینید تالیف آهنگر هستش و تالیف جوکار رو دیگه چاپ نمیکنه! -
نه منظورم رو اشتباه متوجه شدی, منم می دونم انتشارات جوکار با انتشارات گاج فرق داره.
منظوره من این بود که [color=purple]کتاب میکرو طبقه بندی شده[/color] گاج با [color=purple]کتاب فیزیک[/color] انتشارات جوکار فرق نداره